کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز یکی از زیر مجموعه های زیان ده شرکت منحل شد بر خلاف جوی که تو بعضی گروه ها راه افتاده و نشان از ضعف تحلیلی داره این موضوع نه تنها چیزی بدی نیس بلکه یه اتفاق خیلی مثبت هست چون شرکت با نقدینگی که واردش میشه میتونه پروژه های نیمه تمام به سرانجام برسونه . از نظر تکنیکالی هم سقف کانال نزولی به بالا شکسته شده . ایشالله پرسود باشید
فارس _ تدبیرگران فارس و خوزستان، سدبیر طی هفته گذشته سه افشای الف داشت که پس از افشای اول قیمت مجاز بازگشایی 9500 و پس از افشای دوم و سوم قیمت مجاز به بالای 25000 تومان رسید...دوستان در خرید این سهم تعلل نکنندکه کلیکسیونی از افشاست و گنج بازار سرمایه است...
اما اجازه دهید کمی از شناختم از شهر زیبای شیراز و ارتباطاتم در این شهر استفاده کنم و این افشا رو در واقع رمزگشایی کنم براتون.
در شرح افشا از عمران شهر جدید صدرا نام برده شده است، طی تماسی که با یکی از دوستانم در شهرداری صدرا داشتم نکاتی برایم مسجل شد و خبرهایی رو از ایشون گرفتم که عرض می کنم:???
این افشا درواقع عقد قراردادیست مابین ۳ شریک زیر برای ساخت و فروش و بهرمندی از عایدات پروژه های آسمان صدرا فاز ۴ و تجاری محله ای صدرا(که هردو پروژه به تفصیل در گذشته در کانال معرفی شده اند)
۱-عمران شهر جدید صدرا(تامین زمین و صدور مجوز ساخت و به تبع آن سهم ۸ درصدی از تجاری و ۲۰ درصدی از مسکونی پس از ساخت)
۲-شخصی حقیقی به نام آقای اعیانی(سهم ۴۸ درصدی)
۳-شرکت عمران و توسعه فارس(سهم ۵۲ درصدی)???
?در واقع در این افشا دو پروژه بسیار بزرگ مستترند.
1⃣تجاری محله ای صدرا
2⃣آسمان صدرا فاز ۴
با توجه به اینکه شخصا پروژه عظیم آسمان صدرا فاز ۴ و زمین پروژه تجاری محله ای صدرا رو از نزدیک بازدید کرده ام، پیش بینی تخمینی من از سود آوری ثفارس از محل همان ۵۲ درصد سهم شرکت در این دو پروژه چند صد میلیارد تومان سود خالص می باشد.
✅پی نوشت:افشای بسیار بزرگ و ارزشمندیست.
ارزش این افشا قطعا بیش از یک افشای الف است.
نظر