فقط این سهم ریزش ندارد کل بازار ریزشیست متاسفانه !!!!!! شرانل واقعا در این قیمت ها ارزنده هست ! سهامداری میکنیم
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد اعرابي تو بورکس فرمودند.
ارزش بازار شرانل نبابد کمتر از شپاس باشه.
نه اینکه آقای اعرابی ادم مهمی نباشن ها اما من از بچگی به کلمه ی فرمودند حساس بودم....حس بدی به آدم میده ..یه حس تلقینی ...... به نظرم باید از فرهنگ لغتمون حذف کنیم این کلمه روA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postنه اینکه آقای اعرابی ادم مهمی نباشن ها اما من از بچگی به کلمه ی فرمودند حساس بودم....حس بدی به آدم میده ..یه حس تلقینی ...... به نظرم باید از فرهنگ لغتمون حذف کنیم این کلمه رو
استاد اعرابي تو بورکس در مورد شپاس گفتند.
با محاسبات انجام شده سال بعد بين 850 الي 950 تومان سود ميسازد و امسال با افزايش نرخي که در 3 ماهه پاياني گرفته حدود 400 تومان سود ميسازد ولي خيلي بهتر بود 2000 عرضه ميشود
.................................................. .................
اقاي درخشاني هم در بورکس گفتند.
شپاس سال بعد بین 600 تا 800 تومن سود داره 2590 بازار خرید
.................................................. ............................
امروز قير را 1390تومان فروخت.پارسال مي فروخت 720تومان
استاد اعرابي جاي ديگري گفتند. .
ارزش بازار شرانول نبايد کمتر از شپاس باشد.الان قيمت هر سهم شرانل 1140تومان هست.
شنل قرمزي را دريابيم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postطوري نيست.
استاد اعرابي تو بورکس در مورد شپاس گفتند.
با محاسبات انجام شده سال بعد بين 850 الي 950 تومان سود ميسازد و امسال با افزايش نرخي که در 3 ماهه پاياني گرفته حدود 400 تومان سود ميسازد ولي خيلي بهتر بود 2000 عرضه ميشود
.................................................. .................
اقاي درخشاني هم در بورکس گفتند.
شپاس سال بعد بین 600 تا 800 تومن سود داره 2590 بازار خرید
.................................................. ............................
امروز قير را 1390تومان فروخت.پارسال مي فروخت 720تومان
استاد اعرابي جاي ديگري گفتند. .
ارزش بازار شرانول نبايد کمتر از شپاس باشد.الان قيمت هر سهم شرانل 1140تومان هست.
شنل قرمزي را دريابيم.A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postکیانوش جان عزیز دل اون 500تا و این 400تا مشکلی رو از ما حل نمی کنه 20% سود اولیه ماله از ما بهترونه و بقیه دعواهاش مال آنلاین ها=))
تمام صحبت من هم همينه حالا که بهمون گوشت شکار گوزن را نمي دهند گوشت اهو که هست .بزنيم به گوشت اهو يعني شرانل
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postبا جو مثبت شپاس شرانل هم مثبت میشه و رو 1350 تا 1400 متعادل میشه
نظر
-
برگشت امروز به دلیل فروش دو حقیقی بود که دیروز بالای 4 میلیون سهم را اعتباری خریده بودند
برای نوسان 5 درصدی
که باید حتما امروز میفروختند
که نشده بود
و چون دقایق اخر بود مجبور شدند رنج بزنند
وگرنه همین امروز صف میشد این سهم
شپاس 2720 تومنی فردا
شک نکنید بر روی شرانل تاثیر مثبت میگذارد[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
مشکل سهم در حال حاظر نداشتن یک حقوقی قوی هست که از سهم حمایت کنه . امروز که از روند معاملات اصلا خوشم نیومد
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postصبح همه سهم های شرانل رو مثبت فروختم از صف فروش خریدیم
دیگه هم باهاش کاری ندارم!
میگویند 160 تومان برای سال بعد اعلام خواهد کرد
امروز حقوقی از فرصت بدست اومده استفاده کرد و با عرضه 650 تایی فشار عرضه حقیقی رو برد بالا (دون پاشید )و زمانی که فروشندگان در صف فروش نشستند..به یکباره نخ تله رو کشید و کلی مرغابی (سهم) شکار کرد...اینو بهش میگن کلک مرغابی;)
نظر
-
فروشنده ها به نظرم فردا پشیمون خواهند شد[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
نظر