نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haselipoor
    عضو عادی
    • Aug 2012
    • 109

سلام دوستان

ترمز پالایشگاهی را دقیقامثل قندیهای سال قبل کشیدن
    الان هم خشک وتر داره باهم میسوزه
    حدس بنده اینه که وقتی جذابیت قیمتی شرانل به بازی سازمان بچربه رشدشو شروع میکنه
    متاسفانه جذابیت قیمتی انچنانی هم زیر 800 خواهد بود
    خودم 10 میل از سهمو با 10 درصد ضرر دارم ولی
    هر چی این سهم بخصوص پایینتر بیاد ارزشمندتر میشه
    اگر به اون قیمت برسه با اینکه تک سهم شدن اشتباست ولی
    من تک سهم میشم وشاید یک درصد از عرضه اولیه رو با دید 6 ماهه خریدار باشم

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

فردا پي به اي شرانول ميشه 5
      بازار براي خريد شخليج همه چيزش را به حراج گذاشته است.
      اقاي صحرايي در فارس نيوز براي خريد شخليج توصيه هايي کرده اند و اخطارهايي داده اند.
      بنظر من شخليج با سود 62تومانيش با دلار 2450تومان بعنوان يک هلدينگ نبايد پي به اي 4 بيشتر قيمت بخوره يعني 320تومان

نظر

• reza ourom
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 165

خسته نباشین خدمت همه دوستان فقط لطف کنن p/eگروه رو ببینن بعد شنفت رو وبعد شبهرن رو بعد نگاهی به این سهم همون سهمی هست که چقدر صف خرید داشت وکسی عرضه کننده نبود پس این سهم رو مفت از دست ندین چون اگه صف خرید شه یه نفس تا 13000ریال میره بالا وکسی نمیتونه بگیره فقط ناراحتیش میمونه که ای کاش ..
        [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• AVIN 8861
          عضو عادی
          • May 2012
          • 210

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          سهم های ارزنده تر از شرانل و با سطح ریسک پایینتر در حال منفی خوردن هستن ...
          سلام

دوست تحليل گر گرامي لطفا جهت يادگيري ما ،مثال متقن و مدلل از سهمهاي " ازرنده " تر از شرانول كه "ريسك" پايين تري هم دارند و در حال منفي خوردن هستند، ارائه فرماييد.

باسپاس

نظر

• adibshv
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 21

متاسفانه گزارش جدید شرانول اونچیزی نبود که انتظارش می رفت، تعدیل منفی که با سود سرمایه گزاری مثبت شد
            اما واقعیت اینه که شرانول بیش از حد داره اصلاح می کنه، یحتمل در آینده نزدیک روند عوض خواهد شد

نظر

• AVIN 8861
              عضو عادی
              • May 2012
              • 210

در اصل توسط adibshv پست شده است View Post
              متاسفانه گزارش جدید شرانول اونچیزی نبود که انتظارش می رفت، تعدیل منفی که با سود سرمایه گزاری مثبت شد
              اما واقعیت اینه که شرانول بیش از حد داره اصلاح می کنه، یحتمل در آینده نزدیک روند عوض خواهد شد
              اصلا اين "بازار"فهيم ما آخرين چيزي رو كه توجه مي كند "گزارش "شركت هاست قربان.....
              با عرض معذرت ، گزارش كيلويي چند؟ اتفاقا گزارش اصلا گزارش بدي نبودو سهم هم اصلا لايق اين اصلاح عميق نيست......
              "مي خواهند " سهم را پايين بياورند و تمام.

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                خسته نباشین خدمت همه دوستان فقط لطف کنن p/eگروه رو ببینن بعد شنفت رو وبعد شبهرن رو بعد نگاهی به این سهم همون سهمی هست که چقدر صف خرید داشت وکسی عرضه کننده نبود پس این سهم رو مفت از دست ندین چون اگه صف خرید شه یه نفس تا 13000ریال میره بالا وکسی نمیتونه بگیره فقط ناراحتیش میمونه که ای کاش ..
                دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه
                شما با پی به ای 3.5 تا 4 کار کنید نه پی به ای گروه !

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
                سلام

دوست تحليل گر گرامي لطفا جهت يادگيري ما ،مثال متقن و مدلل از سهمهاي " ازرنده " تر از شرانول كه "ريسك" پايين تري هم دارند و در حال منفي خوردن هستند، ارائه فرماييد.

باسپاس
                نزدیکترین دوست من تو این تاپیک غبشهر 1300 تومنی و کسعدی 230 تومنی رو قربانی شرانل 1200 تومنی کردن !
                همراه اول پی به ای 3.5
                مارون پی به ای 3
                کرمانشاه پی به ای 3.5
                غبشهر پی به ای 3
                کسعدی و کچینی و کلوند پی به ای 2.2
                سیمان ارومیه پی به ای 2.2
                سیمان غرب پی به ای 3
                فخوز پی به ای 3.5 تا 4
                فولاد و فملی پی به ای 4
                و نمونه های زیاد ...
                این نظر شخصیه منه

ممکنه من اشتباه کنم
                اشتباه هم زیاد داشتم
                .............
                بشخصه در قیمت های بالای 1100 گفتم که این سهم ارزنده هست اما ارزنده تر از این سهم هم وجود داره ...
                در این شرایط بهترین کار اینه که با همفکری هم تصمیم بهتر و بهینه ای بگیریم
                شرانل به نقاط ارزنده ای داره میرسه

میتونه بازی خوبی براش شکل بگیره که دوستان از ضرر خارج بشن . کسی بتونه درست تشخیص بده برنده است
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

دوست عزیز فریب پی به ای گروه ها رو نخورید دادن پی به ای بالاتر از 3.5 تا 4 به سهم ها در این شرایط اقتصادی کاری بس اشتباهه که یکی از دوستان در گروه غذایی هم این اشتباه رو داره میکنه

نزدیکترین دوست من تو این تاپیک غبشهر 1300 تومنی و کسعدی 230 تومنی رو قربانی شرانل 1200 تومنی کردن !
                  همراه اول پی به ای 3.5
                  مارون پی به ای 3
                  کرمانشاه پی به ای 3.5
                  غبشهر پی به ای 3
                  سیمان غرب پی به ای 3
                  فخوز پی به ای 3.5 تا 4
                  فولاد و فملی پی به ای 4
                  و نمونه های زیاد ...
                  این نظر شخصیه منه

ممکنه من اشتباه کنم
                  اشتباه هم زیاد داشتم
                  .............
                  بشخصه در قیمت های بالای 1100 گفتم که این سهم ارزنده هست اما ارزنده تر از این سهم هم وجود داره ...

میتونه بازی خوبی براش شکل بگیره که دوستان از ضرر خارج بشن . کسی بتونه درست تشخیص بده برنده است

سلام ، جناب آریو من حرفهای شما رو قبول دارم اما یک نکته مهم در خصوص پالایشگاهی ها رو شما نادیده گرفتین ، سهامای که شما در پستتون اشاره کردین اکثرا دارای ثبات هستن از لحاض دلاری تقریبا پتانسیل زیادی برای رشد ندارن یعنی اینکه سودشون مشخصه ، اما پالایشی ها هنوز برای رشد خیلی جا دارن ، برای مثال شبندر اگر 26 % صندوق توسعه رو مجلس قبول کنه که حذف کنه سود به طور ناگهانی 3 برابر میشه ، و یا اینکه اگر مالیات بر ارزش افزوده ی اضافه یی که از شپنا یا شبندر شده برگشت بخوره تاثیر خیلی زیادی رو سهم میگذاره . بماند که اکثر پالایشگاه ها طرح توسعه دارند . پس نمیشه هر سهمی رو با هر سهمی مقایسه کرد و تنها بر اساس پی بر ایی نتیجه گیری کرد . با تشکر .
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• AVIN 8861
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 210

همراه اول پی به ای 3.5
                    مارون پی به ای 3
                    کرمانشاه پی به ای 3.5
                    غبشهر پی به ای 3
                    سیمان غرب پی به ای 3
                    فخوز پی به ای 3.5 تا 4
                    فولاد و فملی پی به ای 4
                    و نمونه های زیاد ...
                    این نظر شخصیه منه

ممکنه من اشتباه کنم
                    اشتباه هم زیاد داشتم
                    .............

میتونه بازی خوبی براش شکل بگیره و که دوستان از ضرر خارج بشن .
                    دوست عزيز ممنونم از پاسختون....

چيزي كه تقريبا همه رو در سهم شرانل گول زد جو رواني مثبت سنگين "ش" ها و عرضه اوليه بودن اين سهم بود ...اين كه هر روز قطره چكاني 5درصد بدون عرضه بالا رفت و انتظار اين بود پس از عرضه و يكي دو روز نوساني روند صعودي قوي رو پي بگيره ...مثال هم گروهيش شاوان هم بود كه خيلي بيشتر 5درصدها رو زده بود (هرچند ماهيتا متقاوت هستند) و نيز مثال نزديك در گروه قندي بود كه قچار تازه پس از شناور شدن در 600 روندش رو پرقدرت تر كرد و تا 840 يك ضرب رفت....به نظرم روز عرضه شصت ميليوني همه در غفلت و خوش خيالي رفتند ..حتي اشتباهي بزرگ از خود من كه در اين تاپيك و نيز در تالار بورس اين عرضه را به "هديه كادو پيچ " !! تشبيه كردم و ..القصه بازار بورس ما اول به اراده بزرگان است و بعد به جو و رانت و بعد ساير موارد !!!

اما سهمهايي كه گفتيد....فولاد و فملي سهمهاي اصلي بازار هستند تا روند كلي بازار نزولي است رويكرد كوتاه مدت و ميان مدت غلط هست...
                    غبشهر و غمارگ دو سهم عالي اما توجه به ريسك رشد گذرونده شده داشته باشيم...غمارگ از محدوده 100 تا 300 و 450 و بعد 600 آمده....غبشهر هم ....هرچند در بلند مدت عالي هستند....
                    سيماني و كاشي از گروه هايي هستند كه رشدهاي مقطعي و فصلي دارند و بعد بي توجهي بازار ..هرچند پي به اي پايين سيمانيها وسوسه انگيز هست...پتروها يك رشد خوب در انتظار خواهد بود.حتما....

اما شرانول...همانطور كه در 1147 بازار جوگير شد و خريد اشتباه بود الان در محدوده 800 كدام سهمي را چه از لحاظ قيمتي چه بنيادي چه جو رواني ارزنده تر از شرانول مي توان يافت؟؟

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                      سلام ، جناب آریو من حرفهای شما رو قبول دارم اما یک نکته مهم در خصوص پالایشگاهی ها رو شما نادیده گرفتین ، سهامای که شما در پستتون اشاره کردین اکثرا دارای ثبات هستن از لحاض دلاری تقریبا پتانسیل زیادی برای رشد ندارن یعنی اینکه سودشون مشخصه ، اما پالایشی ها هنوز برای رشد خیلی جا دارن ، برای مثال شبندر اگر 26 % صندوق توسعه رو مجلس قبول کنه که حذف کنه سود به طور ناگهانی 3 برابر میشه ، و یا اینکه اگر مالیات بر ارزش افزوده ی اضافه یی که از شپنا یا شبندر شده برگشت بخوره تاثیر خیلی زیادی رو سهم میگذاره . بماند که اکثر پالایشگاه ها طرح توسعه دارند . پس نمیشه هر سهمی رو با هر سهمی مقایسه کرد! !

سلام
                      شاید من خیلی ریسک گریزم
                      اما همون طوری که صنعت پالایش و روغنی ها در قسمت درآمد ها اهرم بالایی دارند
                      در قسمت هزینه ها هم اهرم بالایی دارن
                      کوچکترین افزایش در قسمت هزینه (مواد اولیه) شرکت های پالایشی(نفت) و روغنی(مواد اولیه و محصولات پالایشگاهی) ممکنه سود شرکت رو به یک سوم و حتی یک چهارم برسونه
                      پس این مسئله اهرم بالا مثل تیغ دولبه هست
                      هم در قسمت سودآوری و هم در قسمت از دست دان سود

من به شخصه سرمایه گذاری در این شرکت ها رو نمیپذیرم

البته بعضی از دلایلی که باعث اختلاف نظر میشه همین متفاوت بودن سطح ریسک پذیری افراد هست ...
                      حتما بیشتر در مورد شرانل کار میکنم تا بتونم اطلاعات بیشتری در مورد این شرکت در بیارم
                      شاید در سطوح قیمتی فعلی گزینه مناسبی برای سرمایه گذای باشه

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

سلام
                        شاید من خیلی ریسک گریزم
                        اما همون طوری که صنعت پالایش و روغنی ها در قسمت درآمد ها اهرم بالایی دارند
                        در قسمت هزینه ها هم اهرم بالایی دارن
                        کوچکترین افزایش در قسمت هزینه (مواد اولیه) شرکت های پالایشی(نفت) و روغنی(مواد اولیه و محصولات پالایشگاهی) ممکنه سود شرکت رو به یک سوم و حتی یک چهارم برسونه
                        پس این مسئله اهرم بالا مثل تیغ دولبه هست
                        هم در قسمت سودآوری و هم در قسمت از دست دان سود

من به شخصه سرمایه گذاری در این شرکت ها رو نمیپذیرم

البته بعضی از دلایلی که باعث اختلاف نظر میشه همین متفاوت بودن سطح ریسک پذیری افراد هست ...
                        حتما بیشتر در مورد شرانل کار میکنم تا بتونم اطلاعات بیشتری در مورد این شرکت در بیارم
                        شاید در سطوح قیمتی فعلی گزینه مناسبی برای سرمایه گذای باشه
                        قبول دارم . یه ضرب المثل معروف هست که میگه اگر سود بزرگ میخوای باید ریسک بزرگ کنی و اگر ریسک بزرگ کنی ممکنه ضرر بزرگ کنی . این در تصدیق حرف شماست راجع به ریسک پذیری افراد د ، اما افزایش هزینه ها کمتر شامل پالایشی ها میشه چون تقریبا اکثر مواد اولیه پالایشی ها نفت خام هست و قیمت اون تو بودجه ثابته و اگر تلورانس دتشته باشه کمه و در ضمن با افزایش نرخ مواد اولیه نرخ مواد فروشی هم بالا میره ، اما در کل حرف شما راجع به تفزایش نرخ بیشتر راجع به پتروشیمی ها صدق میکنه .
                        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                          قبول دارم . یه ضرب المثل معروف هست که میگه اگر سود بزرگ میخوای باید ریسک بزرگ کنی و اگر ریسک بزرگ کنی ممکنه ضرر بزرگ کنی . این در تصدیق حرف شماست راجع به ریسک پذیری افراد د ، اما افزایش هزینه ها کمتر شامل پالایشی ها میشه چون تقریبا اکثر مواد اولیه پالایشی ها نفت خام هست و قیمت اون تو بودجه ثابته و اگر تلورانس دتشته باشه کمه و در ضمن با افزایش نرخ مواد اولیه نرخ مواد فروشی هم بالا میره ، اما در کل حرف شما راجع به تفزایش نرخ بیشتر راجع به پتروشیمی ها صدق میکنه .
                          شرانل این قابلیت رو داره که دو باره به سطوح 1100 تا 1200 برگرده

اول باید پیدا کنیم ببینیم کجا قراره متعادل بشه

روزی که سهم رو 1150 تا 1200عرضه شد رو سطح ارزش خودش عرضه شد !

شرانل برای سال بعد 220 میتونه بسازه برای امسال هم بتونه 150 تومن تقسیم کنه با تنزیل 30 درصد 6 ماهه میشه 130 تومان
                          220*4.5=990 تومان
                          +
                          130
                          =
                          1120 تومان

محاسبات تقریبیه

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

نباید به زیر قیمت عرضه اولیه نفوذ کند چون در این صورت تا 750 هم میتونه پایین بره .

نظر

• محمد راد
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 53

احتمالا فردا صف فروش خواهد بود(غیب گفتم...)

نظر

• adibshv
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 21

در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Post
                                اصلا اين "بازار"فهيم ما آخرين چيزي رو كه توجه مي كند "گزارش "شركت هاست قربان.....
                                با عرض معذرت ، گزارش كيلويي چند؟ اتفاقا گزارش اصلا گزارش بدي نبودو سهم هم اصلا لايق اين اصلاح عميق نيست......
                                "مي خواهند " سهم را پايين بياورند و تمام.
                                بر اساس گزارش های قبلی انتظار می رفت فروش صادراتی شرکت(که سود قابل ملاحظه ای ایجاد می کنه) در سال 92 افزایش داشته باشه همانطور که در سال 91 داشت، در حالی که در پیش بینی 92 فروش صادراتی عقبگرد داشته و مانند سال 90 اعلام شده است، هر چند شاید محافظه کارانه باشه(یا به قول شما جهت جمع آوری سهم عرضه شده باشه و در این زمینه اعلام سود دقیق شرکت پشت تلفن هم جای بسی شبهه داره،)ولی خوب فعلا بر اساس همین پیش بینی میشه ارزیابی کرد .
                                به نظر من هم اصلاح سهم در همین حدود باید تموم شه و در برگشت بهتر میشه ارزیابی کرد.

نظر

در حال کار...
                                X