اره چه بورسیه نامردا الان فایرا را 40روزه بستن ادم صدای بسته شدن سهمش میاد تنش میلرزه هرچند تعدیلشم مثبت باشه خیر نبینن بحق خدای کریم
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
من تو این یک ماه از هر کی پرسیدم گفته دو سه روز دیگه باز میشه
معلوم نیست این دو سه روز کی میرسه
تعدیلشم میگن که همون دویست تومان هستمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Post26فروردین(بورس ریپورت):
طي معاملات امروز خبرهايي از
افزايش30درصدي نرخ محصولات
شرکتهاي پالايشي درصنعت روانکاري
به گوش رسيد
27فروردین(نمابورس):
شنیده می شود شرکت های روانکاری مجوز افزایش قیمت 30 درصدی دریافت کرده اند.به این ترتیب باید منتظر افزایش قیمت نمادهای این گروه باشیم .از سوی دیگر توقف نماد نفت پارس به منظور تعدیل درآمد محتمل است.
------------------------------------------------------------------------------------------
28فروردین(معاملات امروز):شنفت دربازارمنفی امروزدرقیمت844تومن وباp/eحدود10صف خریدشد...نتیجه گیری بادوستان!
نظر
-
شبهرن نرخ انواع روانکارو برا سال مالی 92 تقریبا دو و نیم برابر بیشتر از نرخ شرانول تو سال مالی 91 در نظر گرفته
نظر
-
تاريخ : چهارشنبه چهارم اردیبهشت 1392
شرکت: نفت ايرانول
اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای12 ماههمنتهی به1391/12/30(حسابرسی نشده
افزايش EPS سال 1391 نسبت به بودجه ارائه شده ناشي از موارد زير است:
1)افزايش مبلغ فروش به دليل افزايش نرخ محصولات
2)کاهش هزينه هاي مالي و تسهيلات دريافتي
3)کاهش قيمت تمام شده به دليل کاهش نرخ ميانگين مصرف مواد اوليه
لازم به ذکر است با توجه به نامه شماره 48176 مورخ 19/01/1392 در صورت قطعيت اجراي حکم اصلاح نرخ مواد اوليه در سه ماهه آخر سال1391 اثرات تعديل مذکور نيز متعاقبا اعلام خواهد شد.
اطلاعات:
(1) مطابق يادداشت توضيحي شماره 19 صورتهاي مالي ميان دوره اي 6 ماهه حسابرسي شده سال 91، مانده تسهيلات ارزي دريافتي از بانک توسعه صادرات در تاريخ 31/06/91 مبلغ
شنبه باز میشه
نظر
-
-
-
گزارش شرانول برای پیش بینی 92خیلی جالبه،حاشیه سود پیش بینی سال 91 25 درصده حاشیه سود عملکرد 91 35 درصده بعدش حاشیه سود پیش بینی 92 شده 15 درصد:D یعنی حداقل عملکرد سود شرکت با حاشیه سود15 درصد عملکرد امسال سودش میشه 380 تومان برای 92
نظر
-
مبارک دوستان باشه>:D<
انتظار بازگشایی حداقل 30 درصدی از سهم رو دارم ;)
شرکت گزارش خوبی داده اما به نظر من گزارشش ناقصه و افزایش نرخ رو لحاظ نکرده یعنی نرخ فروشش تقریبا 70 درصد نرخ فروش شبهرن در نظر گرفته ....... اینو بگم که طبق این گزارش میشه گفت افزایش نرخی در نظر نگرفته که احتمالا در گزارش حسابرسی شده اینو در نظر بگیره و سودش رو افزایش بده
علاوه بر اون 22 میلیارد تومن مطالبات داره که میشه 22 تومن سود
برای من گزارش پیشبینی 92 قدیمی...... گزارش جدید باید بیاد ببینیم نرخ ارز رو چند در نظر گرفته اگه 3500 بگیره حداقل 300 تومن دیگه فقط از این بابت میره رو سودش:xبهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postگزارش شرانول برای پیش بینی 92خیلی جالبه،حاشیه سود پیش بینی سال 91 25 درصده حاشیه سود عملکرد 91 35 درصده بعدش حاشیه سود پیش بینی 92 شده 15 درصد:D یعنی حداقل عملکرد سود شرکت با حاشیه سود15 درصد عملکرد امسال سودش میشه 380 تومان برای 92
نظر
-
نظر