کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صف فروش شپاس جمع شده است و شبندر در 1 قدمی صف خرید است و شپنا در 2 قدمی . شبهران همچنان صف خرید دارد و هر لحظه امکانش است که صف فروش شرانل را جمع کنند .
آشغالترین سهم بازار تو این بازار مثبت ........................ 44 درصد تعدیل ............... جو پالایشگاهی مثبت.................. این صف فروش = حقوقی بی بخار
صف فروش شپاس جمع شده است و شبندر در 1 قدمی صف خرید است و شپنا در 2 قدمی . شبهران همچنان صف خرید دارد و هر لحظه امکانش است که صف فروش شرانل را جمع کنند .
بابا جون شبندر و شپنا هیچ ربطی به شرانل نداره
من یک غلطی کردم 28 اسفند شبندر 500 نخریدیم شرانل 900 خریدیم رفت تو پاچمون ............................ شبندر 60 درصد داد شرانل 10 درصد صف فروش
متاسفانه باید با ضرر فروخت و رفت . این سهم دوباره مثل قبل از بسته شدنش میشه . شتران هم اگر باز بشه وضع این سهم بدتر میشه چون همه حجوم میبرن روی اون . یادش بخیر یه زمانی سبدم پر از شبندر بود و قدرش رو ندونستم . حالا 30% سبدم شده این آشغال بدرد نخور :(
سلام دوستان.به جای زدن پست های بی تاثیربهتره به فکراحقاق حق خودباشیم به قول معروف حق گرفتنی است
نه دادنی.باتوجه به عدم افشای اطلاعات مربوط به افزایش نرخ30درصدی روغن موتورتوسط شرکت ایرانول وپنهان
سازی سود92به همه توصیه میکنم به سایتseo.irرفته وسپس برروی سامانه شکایات کلیک کرده ومتن
زیریاهرمتن دیگری باشرح وادبیات بهترروبه عنوان شکایت ارسال کنن.من متن زیرروبه عنوان شکایت ارسال کردم:
باسلام.اخیراشرکتهای تولیدکننده روغن موتورمجوزافزایش نرخ30درصدی دریافت کرده اندکه نفت بهران این موضوع رودرگزارش آخرش تاکید کرده وبرهمین اساس اصلاحیه پیش بینی92روفرستاده
ضمناباتماس باواحدفروش نفت ایرانول میتوان به راحتی به صحت این موضوع پی برد. درآخرین گزارش اعلام سود92ایرانول(شرانل)قیمت فروش روغن موتورحتی ازقیمت فروش اسفنداین شرکت هم
کمتردرنظرگرفته شده.باتوجه به اینکه افزایش نرخ جدیدحداقل باعث تعدیل مثبت50درصدی سود92ایرانول(شرانل) خواهدشدبه دلیل عدم افشای اطلاعات وپنهان کردن سودازاین شرکت شاکی بوده
وتقاضای بررسی سریع این موضوع وجلوگیری اززیان سهامداران این شرکت رادارم
--------------------------------------------
دوستان برای احقاق حق خودتون تلاش کنین وکمترین کاراینه که شکایت کنین...
سلام دوستان.به جای زدن پست های بی تاثیربهتره به فکراحقاق حق خودباشیم به قول معروف حق گرفتنی است
نه دادنی.باتوجه به عدم افشای اطلاعات مربوط به افزایش نرخ30درصدی روغن موتورتوسط شرکت ایرانول وپنهان
سازی سود92به همه توصیه میکنم به سایتseo.irرفته وسپس برروی سامانه شکایات کلیک کرده ومتن
زیریاهرمتن دیگری باشرح وادبیات بهترروبه عنوان شکایت ارسال کنن.من متن زیرروبه عنوان شکایت ارسال کردم:
باسلام.اخیراشرکتهای تولیدکننده روغن موتورمجوزافزایش نرخ30درصدی دریافت کرده اندکه نفت بهران این موضوع رودرگزارش آخرش تاکید کرده وبرهمین اساس اصلاحیه پیش بینی92روفرستاده
ضمناباتماس باواحدفروش نفت ایرانول میتوان به راحتی به صحت این موضوع پی برد. درآخرین گزارش اعلام سود92ایرانول(شرانل)قیمت فروش روغن موتورحتی ازقیمت فروش اسفنداین شرکت هم
کمتردرنظرگرفته شده.باتوجه به اینکه افزایش نرخ جدیدحداقل باعث تعدیل مثبت50درصدی سود92ایرانول(شرانل) خواهدشدبه دلیل عدم افشای اطلاعات وپنهان کردن سودازاین شرکت شاکی بوده
وتقاضای بررسی سریع این موضوع وجلوگیری اززیان سهامداران این شرکت رادارم
--------------------------------------------
دوستان برای احقاق حق خودتون تلاش کنین وکمترین کاراینه که شکایت کنین...
فکر میکنید نتیجه ای هم داشته باشه؟؟؟اینا خودشون رئیس دزدا و کلاهبرداران اونوقت بیایم بشون پیغوم پسغوم بدیم که چرا دزدی میکنید؟؟
شرانل متاسفانه یا یه حقوقی طمّاع داره که صف فروش رو جمع نمیکنه تا پایین تر بخره
یا حقوقیش خیلی بی عرضه است !
واقعا براشون متاسفانه
چقد بد سهامدار رو فراری میدن و متضرر میکنن
مطمئن باشید این سهم هم سودشو می ده فعلا" باید صبر کرد ولی واقع" حقوقی عوضی داره حقوقی شبهرن حجم مبنا می ده تا فردا 1650 رد کنه بعد این وامونده داره نگاه می کنه ولی پوست ما توی این بازار کلفت شده با صف فروش 50 میلیونی هم فروشنده نیستم
:D
نظر