نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بچه کف بازار
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 461

بابا سهامدارهای این شرانل ایول دارن خدایی:D باز صف فروش@-)
    فکر می کنم معاون اول گفته به روغن موتور هم ارز مرجع می دن برای واردات

نظر

• rohollaahh
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 57

چرا شرانل وقتی منفی میشه شپاس رو هم با خودش منفی میکنه
      من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

صف فروش شپاس جمع شده است و شبندر در 1 قدمی صف خرید است و شپنا در 2 قدمی . شبهران همچنان صف خرید دارد و هر لحظه امکانش است که صف فروش شرانل را جمع کنند .

نظر

• mehr_bourse
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 336

آشغالترین سهم بازار تو این بازار مثبت ........................ 44 درصد تعدیل ............... جو پالایشگاهی مثبت.................. این صف فروش = حقوقی بی بخار

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            صف فروش شپاس جمع شده است و شبندر در 1 قدمی صف خرید است و شپنا در 2 قدمی . شبهران همچنان صف خرید دارد و هر لحظه امکانش است که صف فروش شرانل را جمع کنند .
            بابا جون شبندر و شپنا هیچ ربطی به شرانل نداره
            من یک غلطی کردم 28 اسفند شبندر 500 نخریدیم شرانل 900 خریدیم رفت تو پاچمون ............................ شبندر 60 درصد داد شرانل 10 درصد صف فروش

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

متاسفانه باید با ضرر فروخت و رفت . این سهم دوباره مثل قبل از بسته شدنش میشه . شتران هم اگر باز بشه وضع این سهم بدتر میشه چون همه حجوم میبرن روی اون . یادش بخیر یه زمانی سبدم پر از شبندر بود و قدرش رو ندونستم . حالا 30% سبدم شده این آشغال بدرد نخور :(
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

سلام دوستان.به جای زدن پست های بی تاثیربهتره به فکراحقاق حق خودباشیم به قول معروف حق گرفتنی است

نه دادنی.باتوجه به عدم افشای اطلاعات مربوط به افزایش نرخ30درصدی روغن موتورتوسط شرکت ایرانول وپنهان

سازی سود92به همه توصیه میکنم به سایتseo.irرفته وسپس برروی سامانه شکایات کلیک کرده ومتن

زیریاهرمتن دیگری باشرح وادبیات بهترروبه عنوان شکایت ارسال کنن.من متن زیرروبه عنوان شکایت ارسال کردم:

باسلام.اخیراشرکتهای تولیدکننده روغن موتورمجوزافزایش نرخ30درصدی دریافت کرده اندکه نفت بهران این موضوع رودرگزارش آخرش تاکید کرده وبرهمین اساس اصلاحیه پیش بینی92روفرستاده

ضمناباتماس باواحدفروش نفت ایرانول میتوان به راحتی به صحت این موضوع پی برد. درآخرین گزارش اعلام سود92ایرانول(شرانل)قیمت فروش روغن موتورحتی ازقیمت فروش اسفنداین شرکت هم

کمتردرنظرگرفته شده.باتوجه به اینکه افزایش نرخ جدیدحداقل باعث تعدیل مثبت50درصدی سود92ایرانول(شرانل) خواهدشدبه دلیل عدم افشای اطلاعات وپنهان کردن سودازاین شرکت شاکی بوده

وتقاضای بررسی سریع این موضوع وجلوگیری اززیان سهامداران این شرکت رادارم
                --------------------------------------------
                ​دوستان برای احقاق حق خودتون تلاش کنین وکمترین کاراینه که شکایت کنین...

نظر

• محمد راد
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 53

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                  سلام دوستان.به جای زدن پست های بی تاثیربهتره به فکراحقاق حق خودباشیم به قول معروف حق گرفتنی است

نه دادنی.باتوجه به عدم افشای اطلاعات مربوط به افزایش نرخ30درصدی روغن موتورتوسط شرکت ایرانول وپنهان

سازی سود92به همه توصیه میکنم به سایتseo.irرفته وسپس برروی سامانه شکایات کلیک کرده ومتن

زیریاهرمتن دیگری باشرح وادبیات بهترروبه عنوان شکایت ارسال کنن.من متن زیرروبه عنوان شکایت ارسال کردم:

باسلام.اخیراشرکتهای تولیدکننده روغن موتورمجوزافزایش نرخ30درصدی دریافت کرده اندکه نفت بهران این موضوع رودرگزارش آخرش تاکید کرده وبرهمین اساس اصلاحیه پیش بینی92روفرستاده

ضمناباتماس باواحدفروش نفت ایرانول میتوان به راحتی به صحت این موضوع پی برد. درآخرین گزارش اعلام سود92ایرانول(شرانل)قیمت فروش روغن موتورحتی ازقیمت فروش اسفنداین شرکت هم

کمتردرنظرگرفته شده.باتوجه به اینکه افزایش نرخ جدیدحداقل باعث تعدیل مثبت50درصدی سود92ایرانول(شرانل) خواهدشدبه دلیل عدم افشای اطلاعات وپنهان کردن سودازاین شرکت شاکی بوده

وتقاضای بررسی سریع این موضوع وجلوگیری اززیان سهامداران این شرکت رادارم
                  --------------------------------------------
                  ​دوستان برای احقاق حق خودتون تلاش کنین وکمترین کاراینه که شکایت کنین...
                  فکر میکنید نتیجه ای هم داشته باشه؟؟؟اینا خودشون رئیس دزدا و کلاهبرداران اونوقت بیایم بشون پیغوم پسغوم بدیم که چرا دزدی میکنید؟؟

نظر

• mokhlas
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 301

لظفا ديگر دوستان نيز پيام بالا را به اين ادرس http://shekayat.seo.ir/?scn=stock-ex...es-term-of-use ارسال كنند
                    ارسال کپی شناسنامه و...نيازي نيست فقط كد بورسي ميخواد
                    با تشكر
                    هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

شرانل متاسفانه یا یه حقوقی طمّاع داره که صف فروش رو جمع نمیکنه تا پایین تر بخره
                      یا حقوقیش خیلی بی عرضه است !
                      واقعا براشون متاسفانه
                      چقد بد سهامدار رو فراری میدن و متضرر میکنن
                      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• محمد راد
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 53

من این شکایت رو ارسال کردم شما هم اینکار رو انجام بدین بالاخره باید یه جوابی بدن ..

نظر

• homework
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 747

در اصل توسط محمد راد پست شده است View Post
                          من این شکایت رو ارسال کردم شما هم اینکار رو انجام بدین بالاخره باید یه جوابی بدن ..
                          من هرکاری کردم ارسال نشد
                          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

مطمئن باشید این سهم هم سودشو می ده فعلا" باید صبر کرد ولی واقع" حقوقی عوضی داره حقوقی شبهرن حجم مبنا می ده تا فردا 1650 رد کنه بعد این وامونده داره نگاه می کنه ولی پوست ما توی این بازار کلفت شده با صف فروش 50 میلیونی هم فروشنده نیستم
                            :D

نظر

• محمد راد
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 53

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                              من هرکاری کردم ارسال نشد
                              بایستی اول برید اینجا

بعد نام نام خانوادگی شماره ملی و کد بورسی و شماره تلفن رو وارد میکنید

یعد نام شرکت ایرانول رو وارد میکنید

بعد نوع شکایت عدم افشای اطلاعات رو انتخاب میکنید و اون متن صفحه قبل رو توی متن شکایت کپی میکنید

بعد ارسال رو میزنید اگه مراحل رو درست رفته باشید سیستم به شما کد پیگیری شکایت رو میده

نظر

• rohollaahh
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 57

در اصل توسط محمد راد پست شده است View Post
                                منم ارسال کردم
                                امیدوارم بقیه دوستان کم کاری نکنن
                                من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

در حال کار...
                                X