به لطف شپنا و شبندر و کهمدا با شرانل و شپاس می مونم:D
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
-
دم سهام دارای شبندر گرم
شصت میلیون سهم فروختن ولی برای سهمشون صف فروش درست نکردنمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
بنده هم شکایت کردم
شماره نامه شکایت
92 - 2 ص 2797
کد پیگیری شکایت
690856989طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
در اصل توسط rohollaahh پست شده است View Postدم سهام دارای شبندر گرم
شصت میلیون سهم فروختن ولی برای سهمشون صف فروش درست نکردن
میانگین تعداد سهام هر فروشنده شرانول 4700 تا سهم میشه 5 میلیون تومان بابا این فوقش افت کنه تا 900 تومان ارزش پولتون میشه 4230000 تومان سهام 1500 تومانیو ارزون نفروشید از صف فروش بیاید بیرون این حقوق لعنتی که بز خره شما مفت فروش نباشید خدایی اصلا" نباید کمتر از مثبت 5 فردا بفروشید اگه سد 1200 تومانو رد کنه رفته تا 1500 یکله
نظر
-
-
تعجبم اینه که سهمی که تا آخر اردیبهشت یا اوایل خرداد مجمع تقسیم سود نقدی دارد و جلوتر تعدیل مثبت هم داره این چه صف فروشی هست ؟ چه فیلم قشنگی ؟ دوستان همون طور که تو خلیج فارس گفتم تا مجمع این شرکت سهامداری کنید یهو صف خرید میشه اینجا هم میگم با شرانول سهامداری کنید تا مجمعش که چیزی نمانده مثل روز روشنه که یهو صف خرید میشه امروز بازم خودم اضافه کردم فردا اگه بشه دیگه پول ندارم شاید از وپترو ها کمی فروختم دادم این سهم ;;)در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمتاسفانه باید با ضرر فروخت و رفت . این سهم دوباره مثل قبل از بسته شدنش میشه . شتران هم اگر باز بشه وضع این سهم بدتر میشه چون همه حجوم میبرن روی اون . یادش بخیر یه زمانی سبدم پر از شبندر بود و قدرش رو ندونستم . حالا 30% سبدم شده این آشغال بدرد نخور :(
همین دیروز بهتون پیشنهاد دادم برو شبندر بخر قبول نکردی اینم نتیجه اش.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
منم فرستادم
شرانول اوعجوبه ی قررررررررررررن
واقعا این سهم همه چیو برده زیر سوال
50 درصد سبدم شرانوله
باور کنید نیم ساعت دارم به این سهم میخندم
سرمایه گزاران محترم با خرید این سهم سود روزانه 5 % درصد تضمینی را برای خود به ارمغان آورید:p
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
میانگین تعداد سهام هر فروشنده شرانول 4700 تا سهم میشه 5 میلیون تومان بابا این فوقش افت کنه تا 900 تومان ارزش پولتون میشه 4230000 تومان سهام 1500 تومانیو ارزون نفروشید از صف فروش بیاید بیرون این حقوق لعنتی که بز خره شما مفت فروش نباشید خدایی اصلا" نباید کمتر از مثبت 5 فردا بفروشید اگه سد 1200 تومانو رد کنه رفته تا 1500 یکله
خدا کنه اینطور باشه
ولی این سهم آنقدر سهامداران را ترسانده که من سعی می کنم کمتر اسمش را جلوی چشمم ببینم.
پا قدمش هم که پیداست نصف سهامهای پیتروشیمی ها امروز 8 اردیبهشت منفی شد.
ای کاش همان 1200 داده بودم رفته بود.
سهمی که فکر آدم رو مشغول خودش کنه نگهداریش منطقی نیست.
هر چی از فارس و شبندر در میارم باید برای ضرر شرانل بزارم.
قصد دارم شرانل را بدم بره قند بگیرم داره صعودش شروع می شه.
موفق باشید.آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/04/28, 13:28.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
به نظر من فردا هم فشار فروش رو خواهیم داشت و امیدوارم که تا اخر وقت فشار فروش فروکش کنه که از 3 شنبه سهم اروم اروم برگرده به سمت 12000A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postتعجبم اینه که سهمی که تا آخر اردیبهشت یا اوایل خرداد مجمع تقسیم سود نقدی دارد و جلوتر تعدیل مثبت هم داره این چه صف فروشی هست ؟ چه فیلم قشنگی ؟ دوستان همون طور که تو خلیج فارس گفتم تا مجمع این شرکت سهامداری کنید یهو صف خرید میشه اینجا هم میگم با شرانول سهامداری کنید تا مجمعش که چیزی نمانده مثل روز روشنه که یهو صف خرید میشه امروز بازم خودم اضافه کردم فردا اگه بشه دیگه پول ندارم شاید از وپترو ها کمی فروختم دادم این سهم ;;)
نمیشه منتظر موند ...بنده رو 11550 خرید داشتم اومد تا قیمت عرضه ،نفروختم...خوب اشتباه کردم... حد ضرر باید میذاشتم...
بازار این سهم ترسیده ...تا میبینه حقوقی داره عرصه میکنه و رنج منفی میزنه و به عمد به قیمت منفی میفروشه...اونم میفروشه..حوصله سهام دارتو این جور سهام سر میره و میشه 4 میل صف فروش..که البته به قول گنگ خواب ندیده،تا چوب رو برداری نصفشون فرار میکنن!!
بنده در صورتیکه فردا به حمایت خودش (10820 ) واکنش " مثبت " نشون بده ،همراه سهم خواهم ماند و گرنه فروشنده خواهم بود
نظر
نظر