نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

جمع بندي نکات
    شرانل :

1-سود 91 = 2225 ريال که حداقل 156 تومنش تقسيم ميشه .

2- راي دادگاه براي برگشت اضافه قيمت اخذ شده لوبکات 3 ماه پاياني 91 حداقل 50 تومن به سودش اضافه ميکنه که ممکنه به دليل طول کشيدن روند اين مبلغ به سود 92 اضافه بشه.

3- حدود 31 تومن سود غير عملياتي مربوط به فروش ساختمان براي 92 داره.

4- اگر براي اولين گزارش 92 در محافظه کارانه ترين حالت حداقل سود خالص رو مثل 91 حدود 222 تومن در نظر بگيره با توجه به سود غير عملياتي 31 تومني حداقل سودي که ميتونه گزارش بده 250 تومنه وکمتر از اين به هيچ عنوان قابل قبول نيست گرچه طبق محاسباتي که انجام دادم و در پست هاي قبل هست حداقل سود 92 شرانل بالاي 300 تومنه...

5- درسال هاي 90 و91 روغن موتوريها 3 بار مجوز افزايش نرخ گرفتن و امسال هم علاوه بر مجوز فعلي انتظار ميره مجوز هاي ديگري هم اخذ بشه که باعث افزايش سود ميشه ضمنا اهرم ديگري که به شدت رو افزايش سود شرانل به عنوان يک شرکت صادراتي با تراز ارزي خيلي مثبت اثر ميزاره نرخ دلاره که در بودجه 2550 تومن ديده و به نظر ميرسه به راحتي بتونه دلار هاش رو خيلي بيشتر ازاين مبلغ تسعير کنه.با توجه به حاشيه سود خالص بالاي شرانل هر گونه افزايش نرخ و در نتيجه افزايش فروش سودش رو بشدت بالا ميبره و علاوه بر اون قضيه دلار هم همين طور...با اين توضيحات به نظرم سود 92 شرانل ميتونه به راحتي به بالاي 400 تومن برسه ( به غير از مبلغ حدود 50 تومني گفته شده بند 2)

6- با توجه به توضيحات بالا انتظار دارم شرانل تا چند ماه ديگه به بالاي 2 هزار تومن وتا پايان سال به بالاي ؟ ؟ ؟ تومن برسه (نمي دونم چه تارگتي بدم چون کاملا به ميزان افزايش سود وهمچنين جو بازار بستگی داره)...

7- شرانل جزو سهم هاي با بنياديه که اصلا رشدي نکرده بهتره به جاي جو گير شدن وسوار شدن بر روي سهم هاي پر ريسکي که انتهاي رشد شون هستن رو اين سهم مطمئن با حداقل 100 درصد بازدهي تا پايان سال سرمايه گذاري کنيم....ضمنا حدس ميزنم به زودي گروه قوي وارد اين سهم شده و صعود قيمتي سهم تسهيل خواهد شد...

نظر

• بورس تبریز
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 464

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
      جمع بندي نکات
      6- با توجه به توضيحات بالا انتظار دارم شرانل تا چند ماه ديگه به بالاي 2 هزار تومن وتا پايان سال به بالاي ؟ ؟ ؟ تومن برسه (نمي دونم چه تارگتي بدم چون کاملا به ميزان افزايش سود وهمچنين جو بازار بستگی داره)...
      گزارش شما عالی و خوب بود علیالخصوص بند 3 که من امروز یادم افتاد که اونجا هم یه سود نهفته است اما در بند 6 اشاره کردید تا چند ماه به بالای 2 هزار تومن ؟؟؟ فکر نمیکنید اگه صندوق بازنشستگی به غیرتش بخوره تا دم مجمع نمیتونه حول 20000 ریال قیمتش باشه ؟ با توجه به نفت بهران و نفت پارس میگم ولو اینکه صندوق میخواد پتروشیمی جم و هلدینگ تامین را روانه بازار کنه !!! خب باید یه نیم نگاهی به اون زیر مجموعه هاش باشه
      در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
      یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• محمد راد
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 53

من فکر کنم سود 92 رو حول وحوش 200 تومن اعلام کنه..

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

سلام
          به نظر غیر کارشناسانه من حدود 1450 باز می شود و یک ربع بعد 1350 و نیم ساعت بعد 1250 و .........
          فردا آن روز هم صف فروش چند میلیونی
          متاسفانه من با داشتن حجم بالای این سهم خیلی به آن بدبین هستم.
          هر چی برای سهامهای دیگر پیش بینی می شود تا حدودی درست در میاد ولی ایرانول و شپاش اصلا قابل پیش بینی نسبی هم نیسنتد.
          خدا رحم کند ، پول دادیم بجای آسایش حرص جوش می خورم.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• rajoo
            عضو عادی
            • Nov 2011
            • 102

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
            سلام
            به نظر غیر کارشناسانه من حدود 1450 باز می شود و یک ربع بعد 1350 و نیم ساعت بعد 1250 و .........
            هر چی برای سهامهای دیگر پیش بینی می شود تا حدودی درست در میاد ولی ایرانول و شپاش اصلا قابل پیش بینی نسبی هم نیسنتد.
            به اون شکل باز کردن و 2-3 روز بعد تعدیل مثبت دادن و حجم معاملات تو این 2-3 روز مشخص میکنه که نقشه کثیفی پشت بازگشایی سهم بوده و تنها فرصت خرید برای آقایان ایجاد کرده و بس. حال با سوار شدن آن آقایان این بازگشایی با بازگشایی قبلی متفاوت خواهد بود

نظر

• houmansat
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 47

يك چيزي رو يادمون نره با اون بازگشايي هركس پول لازم بود و يا نوسانگيران قبلي از سهم خارج شدند .... قراره شرانل به سهامداران صبورش حال اساسي بده قربان ... سهامداري از اوجبات است تا ١٦٠٠

نظر

• امیران
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 242

سلام
                خودتون دارید میگید غیر کارشناسانه....دیگه ما چی بگیم؟

این سهم طی سه روزی که باز بود حدود 26-27 میلیون معامله شد یعنی تا الان هرچی خسته و نوسان گیر بود

از سهم پیاده شده و سهم یه جورایی رفته تو کد شخصی خودشون..

این دفعه بازگشایی با دفعه ی قبل فرق داره....

نظر

• امیران
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 242

آقای قنبری

دوستان شرانلی:

اگه تا امشب گزارش شرکت منتشر نشد از روز شنبه دائما به اداره نظارت بر ناشران بزنگند........
                  این امکان وجود داره که گزارش ارسال شده باشه و سازمان به شرکت گیر داده باشه که چرا گزارش تعدیل رو یکباره نفرستادند......و نوعی لج و لج بازی پیش بیاد و ادامه توقف نماد به ضرر سهامدار هست......بزنگید جانم بزنگید تا نماد زودتر باز کنند......هر سهامدار روزی 2 وعده در روز

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

سلام دوستان ،واقعيت اينه كه من قصد داشتم روي ١٢٠٠از شرانل خارج شم با حدود ٣٠در صد بازدهي،تعلل كارگزار باعث شد نتونستم خارج شم،ولي بعد از توقف مجدد سهم دوباره صورتهاي ماليشو زير و رو كردم ،كف بنيادي سهمروي ١٤٠٠هستش،شرانل ارزش. سهامداري داره به نظر من!!!!
                    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• mhg_cpa
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 22

سلام به همه
                      منم با نظر دوستمون rajoo موافقم و الان باید منتظر بازگشائی متفاوت از این سهم باشیم
                      اگر توجه کرده باشین تمام سهم ها پالایشگاهی رو و بعضی پترویی ها رو با همین بازی اول از دست حقیقی دراوردن بعد با تعدیل مثبت و قیمت بازگشایی بالا دوباره به حقیقی ها فروختند!!

نظر

• مهدیم
                        عضو جدید
                        • Feb 2013
                        • 12

سلام
                        دوست عزیز من هم اگر چه یه همچین احساسی مشابه شما دارم ولی یه چیز رو هم این بار باید توجه کرد و اون اینکه تاپیکو در آستانه ورود به بورسه و صد البته تامینی ها مشتاق فروش در قیمتای بالا همون کاری که در مورد شپاس کردند و گفتند هدیه دادیم گرچه خیلی هم بی ربط نگفتند پس با این جور حساب کتابها میشه احتمال داد که این بار شرانول رو حسابی چاق کنند و ارزش nav تاپیکو رو هم بالا نشون بدن و .... در ضمن پتروشیمی جم رو هم احتمالا و همچنین ...
                        امام علی(علیه السلام) :[COLOR="#008000"]بزرگی پروردگار نزد تو ، پدیده ها را در چشمت کوچک می نمایاند.[/COLOR]نهج البلاغه حکمت 129

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

سلام

با سلام

پاسخ شما شاراک

این شاراک چقدر مردم حرص داد

سود 400 تومانی رو 130 اعلام کرد

در 800 تومان صف فروش می شد

چقدر شاراک از دست مردم دراوردند و مفت خریدند

الان رو 1320 تومان حتی حاضر نیستند حجم مبنا رو بدهند

الان با شاراک پیش به سوی 2000 تومان

اونایی که در 800 تومان و حتی زیر 1000 تومان فروشنده بودند بازنده اصلی بازی شاراک بودند

شاراک 2000 تومانی کمترین حق سهامداران صبور - غیر احساسی می باشد

به نظر من شرانل راه شاراک را خواهد رفت حرکاتش خیلی شبیه شاراک است

با درصدی از سبد بهترین گزینه سهامداری است.

نظر

• دکتر یزدان
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 133

شنیده های غیر موثق حکایت از تعدیل نزدیک 20% داره البته سازمان هم علاقه ای به بازگشایی این نماد نداره علت رو نمیدونم دوستان لطفا پیگیری کنند

نظر

• بورس تبریز
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 464

شنیده ها از این سهم تعدیل بالای 35 درصد دارد البته سازمان هم کلی گیر داده به این شرکت که چرا قبلا این سود را اعلام نکرده ؟؟؟ ممکنه سهم تا مدتی همین جوری متوقف بماند
                              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                                شنیده ها از این سهم تعدیل بالای 35 درصد دارد البته سازمان هم کلی گیر داده به این شرکت که چرا قبلا این سود را اعلام نکرده ؟؟؟ ممکنه سهم تا مدتی همین جوری متوقف بماند
                                اشکالی ندارد ! شراز و دیگر مجموعه ها بالای 60 % باز شود موردی ندارد ولی نمیدانم چرا به این سهم حساس شده اند

نظر

در حال کار...
                                X