در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسلام کیوان جان
من زنگ زدم گفتن نهایت تخصیص رو خواهیم داد
امروز نشون نمیده شنبه معلوم میشه چقدر زدن به پرتفویت
بهم گفت پول تو حسابت باشه .گفتم هست تا تهشو اگه تونستی بده ! حالا ببینیم چه گلی به سر ما میزنن دیگه. البته انتظار ندارم خیلی اختصاص بدن ولی باز همینم خوبه که بالاخره مفید هم به فکر افتاد کمی هوای مشتری هاشو داشته باشه.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمفید یکی از خسیس ترین کارگزاری هاست!
نظر
-
در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Postمن که دیگه با مفید نمی خوام کار کنم..رفتم کارگزاری جدید پیدا کردم..همون روز عرضه اولیه شرانل با اینکه من مشتری جدیدشون بودم گفتن میخوای برات شرانل بخریم؟ گفتم چقد بهم میدین گفتن هرچی پول بریزی!!!..کپ کردم..ولی متاسفانه زیاد پول نداشتم یعنی پولا تو کارگزاری مفید بود...دیگه هم با مفید کار نخواهم کرد
نظر
-
زمان مجمع سالانه و سیاست تقسیم سود
امانی با بیان اینکه افزایش قیمت لوبکات در صورتهای مالی شرکت لحاظ شده، در واکنش به دیگر سئوال فارس مبنی بر زمان برگزاری مجمع سالانه،سیاست تقسیم سود و پوشش 9 ماهه سود پیش بینی شده توضیح داد: مجمع سالانه ایرانول به احتمال زیاد نیمه اول خرداد 92 برگزار خواهد شد. سیاست تقسیم سود هم معمولا 85 درصد سود محقق شده را بین سهامداران تقسیم میکنیم.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postکارگزاری مفید امروز اس داد که به آنلاینهای فعال اگه تماس بگیرند و بخوان تخصیص میدیم.
کسی از مفید هست که بهش تخصیص داده باشند ؟ من پرتفومو نگاه میکنم هنوز همون 500 تا دونه که خودم برداشتم هست !
شایدم برای برچسب "آنلاینهای فعال" که به مشتریهاشون میزنن معیار خاصی در نظر دارن مثل سقف خرید و فروش در یه بازه ی زمانی مشخص که شامل بعضیا مثل من نشده[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Postمن که هیچ اس ام اسی از مفید دریافت نکردم. احتمالا اونا منو دوست ندارن :(
شایدم برای برچسب "آنلاینهای فعال" که به مشتریهاشون میزنن معیار خاصی در نظر دارن مثل سقف خرید و فروش در یه بازه ی زمانی مشخص که شامل بعضیا مثل من نشده
معلوم میشه الکی کلاس گذاشتن واسه من یا دارن یک حرکتهای مثبتی انجام میشه!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postحالا که فقط یک اس داد! فعلا که از پولهای تو حسابم هیچی کم نشده ! ببینم تا شنبه صبح اتفاقی تو پرتفوم میافته یا نه !
معلوم میشه الکی کلاس گذاشتن واسه من یا دارن یک حرکتهای مثبتی انجام میشه!
سقف اختصاص شرانل 5000 تا 6000 سهم است
حالا باید دید چقدر شنبه اختصاص میدن
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postحالا که فقط یک اس داد! فعلا که از پولهای تو حسابم هیچی کم نشده ! ببینم تا شنبه صبح اتفاقی تو پرتفوم میافته یا نه !
معلوم میشه الکی کلاس گذاشتن واسه من یا دارن یک حرکتهای مثبتی انجام میشه!
من روز قبل عرضه شاوان تماس گرفتم با جانشین مدیر عامل مفید مفصل حرف زدم که روش خوبی ندارند در عرضه اولیه ها و اینکه بعضی کارگزاریها حتی بدون موجودی حساب و با یک تلفن سهمیه میدند ولی شما می گویید فقط با ثبت نام حضوری و واریز وجه . می گفت تعداد مشتری زیاده و نمی تونیم به همه سهمیه بدیم . گفتم با این روش بزودی مشتری هاتون کم می شه و همه سرمایشون را می برند جای دیگه.گفتم حداقل برای مشتری های فعال باید مزیت قائل بشید و در عرضه اولیه ها سهمیه بدید حتی بدون درخواست کتبی یا تلفنی .چون همه خواهان خریدند و نمی تونند حضوری بیاند کارگزاری و یا تلفن بزنند. گفت بررسی می کنیم و سعی می کنیم تسهیلاتی فراهم کنیم. شاید این بار خواستند به حرف یه مشتری گوش بدند و خدمتی بکنند...........
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postشنبه بحسابت می یاد.
من روز قبل عرضه شاوان تماس گرفتم با جانشین مدیر عامل مفید مفصل حرف زدم که روش خوبی ندارند در عرضه اولیه ها و اینکه بعضی کارگزاریها حتی بدون موجودی حساب و با یک تلفن سهمیه میدند ولی شما می گویید فقط با ثبت نام حضوری و واریز وجه . می گفت تعداد مشتری زیاده و نمی تونیم به همه سهمیه بدیم . گفتم با این روش بزودی مشتری هاتون کم می شه و همه سرمایشون را می برند جای دیگه.گفتم حداقل برای مشتری های فعال باید مزیت قائل بشید و در عرضه اولیه ها سهمیه بدید حتی بدون درخواست کتبی یا تلفنی .چون همه خواهان خریدند و نمی تونند حضوری بیاند کارگزاری و یا تلفن بزنند. گفت بررسی می کنیم و سعی می کنیم تسهیلاتی فراهم کنیم. شاید این بار خواستند به حرف یه مشتری گوش بدند و خدمتی بکنند...........ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
وقتی که شاوان با این زیان انباشته یکهفته اس داره مثبت میخوره..هیچ دور از ذهن نیست شرانل با این گزارش عالی 9 ماهه و این سود انباشته به 1500 برسه
نظر
نظر