نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid75
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 3

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    کارگزاری مفید امروز اس داد که به آنلاینهای فعال اگه تماس بگیرند و بخوان تخصیص میدیم.
    کسی از مفید هست که بهش تخصیص داده باشند ؟ من پرتفومو نگاه میکنم هنوز همون 500 تا دونه که خودم برداشتم هست !
    به ما که اس نداد:((

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      سلام کیوان جان
      من زنگ زدم گفتن نهایت تخصیص رو خواهیم داد
      امروز نشون نمیده شنبه معلوم میشه چقدر زدن به پرتفویت
      :x

بهم گفت پول تو حسابت باشه .گفتم هست تا تهشو اگه تونستی بده ! حالا ببینیم چه گلی به سر ما میزنن دیگه. البته انتظار ندارم خیلی اختصاص بدن ولی باز همینم خوبه که بالاخره مفید هم به فکر افتاد کمی هوای مشتری هاشو داشته باشه.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        مفید یکی از خسیس ترین کارگزاری هاست!
        من که دیگه با مفید نمی خوام کار کنم..رفتم کارگزاری جدید پیدا کردم..همون روز عرضه اولیه شرانل با اینکه من مشتری جدیدشون بودم گفتن میخوای برات شرانل بخریم؟ گفتم چقد بهم میدین گفتن هرچی پول بریزی!!!..کپ کردم..ولی متاسفانه زیاد پول نداشتم یعنی پولا تو کارگزاری مفید بود...دیگه هم با مفید کار نخواهم کرد

نظر

• Hamidkhann
          Banned
          • Dec 2012
          • 476

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
          من که دیگه با مفید نمی خوام کار کنم..رفتم کارگزاری جدید پیدا کردم..همون روز عرضه اولیه شرانل با اینکه من مشتری جدیدشون بودم گفتن میخوای برات شرانل بخریم؟ گفتم چقد بهم میدین گفتن هرچی پول بریزی!!!..کپ کردم..ولی متاسفانه زیاد پول نداشتم یعنی پولا تو کارگزاری مفید بود...دیگه هم با مفید کار نخواهم کرد
          شما که صحبتش رو میکنی اسم کارگزاریت رو هم میگفتی. بالاخره کارگزاریهای بد باید سرشون خلوت بشه که به خودشون بیان یا نه؟

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

زمان مجمع سالانه و سیاست تقسیم سود
            امانی با بیان اینکه افزایش قیمت لوبکات در صورتهای مالی شرکت لحاظ شده، در واکنش به دیگر سئوال فارس مبنی بر زمان برگزاری مجمع سالانه،سیاست تقسیم سود و پوشش 9 ماهه سود پیش بینی شده توضیح داد: مجمع سالانه ایرانول به احتمال زیاد نیمه اول خرداد 92 برگزار خواهد شد. سیاست تقسیم سود هم معمولا 85 درصد سود محقق شده را بین سهامداران تقسیم میکنیم.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
              شما که صحبتش رو میکنی اسم کارگزاریت رو هم میگفتی. بالاخره کارگزاریهای بد باید سرشون خلوت بشه که به خودشون بیان یا نه؟
              تامین سرمایه نوین..تقریبا نو پا ..و چون مشتریانش هم کمه امتیازات قائله برای مشتریانش

نظر

• پارادوکس
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 80

کارگزاری مفید امروز اس داد که به آنلاینهای فعال اگه تماس بگیرند و بخوان تخصیص میدیم.
                کسی از مفید هست که بهش تخصیص داده باشند ؟ من پرتفومو نگاه میکنم هنوز همون 500 تا دونه که خودم برداشتم هست !
                من که هیچ اس ام اسی از مفید دریافت نکردم. احتمالا اونا منو دوست ندارن :(
                شایدم برای برچسب "آنلاینهای فعال" که به مشتریهاشون میزنن معیار خاصی در نظر دارن مثل سقف خرید و فروش در یه بازه ی زمانی مشخص که شامل بعضیا مثل من نشده
                [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
                  من که هیچ اس ام اسی از مفید دریافت نکردم. احتمالا اونا منو دوست ندارن :(
                  شایدم برای برچسب "آنلاینهای فعال" که به مشتریهاشون میزنن معیار خاصی در نظر دارن مثل سقف خرید و فروش در یه بازه ی زمانی مشخص که شامل بعضیا مثل من نشده
                  حالا که فقط یک اس داد! فعلا که از پولهای تو حسابم هیچی کم نشده ! ببینم تا شنبه صبح اتفاقی تو پرتفوم میافته یا نه !
                  معلوم میشه الکی کلاس گذاشتن واسه من یا دارن یک حرکتهای مثبتی انجام میشه!

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

حالا که فقط یک اس داد! فعلا که از پولهای تو حسابم هیچی کم نشده ! ببینم تا شنبه صبح اتفاقی تو پرتفوم میافته یا نه !
                    نه انصافا" مفید تازگیا خوب شده و کارهای مثبتی انجام میده
                    سقف اختصاص شرانل 5000 تا 6000 سهم است
                    حالا باید دید چقدر شنبه اختصاص میدن

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11250

نفت ایرانول با این جو پالایشگاهی ها تا 2000 تومان می تواند برود

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

شنبه بحسابت می یاد.
                        من روز قبل عرضه شاوان تماس گرفتم با جانشین مدیر عامل مفید مفصل حرف زدم که روش خوبی ندارند در عرضه اولیه ها و اینکه بعضی کارگزاریها حتی بدون موجودی حساب و با یک تلفن سهمیه میدند ولی شما می گویید فقط با ثبت نام حضوری و واریز وجه . می گفت تعداد مشتری زیاده و نمی تونیم به همه سهمیه بدیم . گفتم با این روش بزودی مشتری هاتون کم می شه و همه سرمایشون را می برند جای دیگه.گفتم حداقل برای مشتری های فعال باید مزیت قائل بشید و در عرضه اولیه ها سهمیه بدید حتی بدون درخواست کتبی یا تلفنی .چون همه خواهان خریدند و نمی تونند حضوری بیاند کارگزاری و یا تلفن بزنند. گفت بررسی می کنیم و سعی می کنیم تسهیلاتی فراهم کنیم. شاید این بار خواستند به حرف یه مشتری گوش بدند و خدمتی بکنند...........

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                          نفت ایرانول با این جو پالایشگاهی ها تا 2000 تومان می تواند برود
                          رو 1000 خالی میکنند.

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                            شنبه بحسابت می یاد.
                            من روز قبل عرضه شاوان تماس گرفتم با جانشین مدیر عامل مفید مفصل حرف زدم که روش خوبی ندارند در عرضه اولیه ها و اینکه بعضی کارگزاریها حتی بدون موجودی حساب و با یک تلفن سهمیه میدند ولی شما می گویید فقط با ثبت نام حضوری و واریز وجه . می گفت تعداد مشتری زیاده و نمی تونیم به همه سهمیه بدیم . گفتم با این روش بزودی مشتری هاتون کم می شه و همه سرمایشون را می برند جای دیگه.گفتم حداقل برای مشتری های فعال باید مزیت قائل بشید و در عرضه اولیه ها سهمیه بدید حتی بدون درخواست کتبی یا تلفنی .چون همه خواهان خریدند و نمی تونند حضوری بیاند کارگزاری و یا تلفن بزنند. گفت بررسی می کنیم و سعی می کنیم تسهیلاتی فراهم کنیم. شاید این بار خواستند به حرف یه مشتری گوش بدند و خدمتی بکنند...........
                            منهم همین صحبتها را چند ماه پیش داشتم در خصوص اعتبار به مشتری های فعال. ایشون گفت که میخوان در اینده چنین برنامه ای بریزند و در دستور کارشون هست و قطعا به مشتری ها اطلاع میدن و ....

نظر

• Hamidkhann
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 476

رو 1000 خالی میکنند.
                              1000 زوده. یحتمل تا 1200 برسه

نظر

• behnam1480
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 432

وقتی که شاوان با این زیان انباشته یکهفته اس داره مثبت میخوره..هیچ دور از ذهن نیست شرانل با این گزارش عالی 9 ماهه و این سود انباشته به 1500 برسه

نظر

در حال کار...
                                X