نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

سهرمز 917 تومانی بدهند هم سیمانی خریده اید هم نیروگاهی برق

نظر

• محمد راد
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 53

با 100هزار تا خرید سهم رو بردند بالای 1000 ...................دیگه فروشنده نیست ................یعنی جرات داری سهمت رو بفروش

نظر

• عارف
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 229

شرانل به نظر گزینه مناسبی میاد.

با دید شرکت در مجمع

نظر

• آريوبرزن
          عضو جدید
          • Dec 2012
          • 6

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
          شراز و شرانل بهترین پالایشی های بازار
          دوست عزيز شرانل پالايشگاهي نيست و هيچ ارتباطي با شراز و شبندر و از اين دست نداره!

نظر

• بورس تبریز
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 464

در حالی که حالم از این سهم به هم میخوره و رودل برام میاره هی اضافه میکنم نمیدونم چرا دارم لج میکنم ماشالله به این همه فروشنده !!!
            در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
            یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• sea2003son
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 179

با سلام از اساتید محترم میخوام نظر بدن با توجه به جو منفی بازار ایا ماندن با شرانل و رفتن به مجمع بهتر است یا خروج از بازار چون به دلیل فضای انتخاباتی امکان منفی شدن بیشتر بازار وجود دارد لطفا نظرتون رو بدین ممنون میشم.

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3033

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                در حالی که حالم از این سهم به هم میخوره و رودل برام میاره هی اضافه میکنم نمیدونم چرا دارم لج میکنم ماشالله به این همه فروشنده !!!
                باسلام وعرض ادب

هر وقت شما بفروشید رشد سهم اغاز خواهد شد ..................

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3033

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
                  با سلام از اساتید محترم میخوام نظر بدن با توجه به جو منفی بازار ایا ماندن با شرانل و رفتن به مجمع بهتر است یا خروج از بازار چون به دلیل فضای انتخاباتی امکان منفی شدن بیشتر بازار وجود دارد لطفا نظرتون رو بدین ممنون میشم.

باسلام وعرض ادب

اگر می خواهید به مجمع بروید با شخارک بهتر است به مجمع بروید نه با شرانل

لازم بذکر است که بنده اماتور هستم .........و فقط نظر خودمو خدمتتون عرض کردم

نظر

• بورس تبریز
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 464

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    باسلام وعرض ادب

هر وقت شما بفروشید رشد سهم اغاز خواهد شد ..................
                    سلام جناب طیب عزیز چطورید ؟ خیلی مشتاق دیدارتون هستم ... حداقل سری به ما بزنید خوشحال میشم و از راهنمایی و تحلیلهاتون بهره ببرم ... من با این سهم لج کردم باهاش تا مجمع هستم فکر فروش هم ندارم البته فکر نکنم اونقدر بد شانس باشم که بفروشم سهم بره بالا اگه ببریمش بالا یه هفته ایی فرصت میخواد بعد ببینیم چی مشه فعلا قضیه انتخابات سایه انداخته که خب طبیعی است ممونم از شما
                    در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

سلام
                      تو بازار منفی چهارشنبه 25/2/92 خوب دوام آورد، من فکر می کردم دوباره 5- بخورد ولی خیلی کم سقوط کرد.
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• sea2003son
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 179

یقینا دوستان بسیاری در این سهم در ضرر هستند و خسته شده اند که این موضوع حرکت و رشد سهم در کوتاه مدت را دچار مشکل میکند ولی گاهی در بورس چشم ادم چیزهایی را میبیند که عقل ادم ان را تایید نمیکند شرانل یکی از انهاست سهمی که به گفته بسیاری از اگاهان بازار حداقل 250 برای 92 سود میسازد یعنی کسی که ان را 1000 میخرد 200 سود مجمع میگیرد سهمی در گروه پالایشی را با p/e=2/6 میخرد حالا شما بگویید اگر p/e=4 به ان بدهیم قیمت آن 1000 تومان نمیشود یعنی 25 درصد سود خالص؟ ایا امکان دارد از این رقم پایین تر بیاید؟ حال اگر خبری نظیر افزایش نرخ روغن یا چیز دیگری در این مدت بیاید و گروه را رشد دهد چطور؟ پس بیاییم به این گفته وارن بافت فکر کنیم که میگوید بیشترین سود را در بازار زمانی کسب کردم که همه میترسیدند.
                        این را هم بگویم من این سهم را روی 1150 زمانیکه بهران 4 میلیون صف خرید داشت خریدم ولی همانروز منفی شد و به ناچار با آن خواهم ماند و در اخر بدانید قطعا سهم خوب راه خود را خواهد رفت اگر یادتان باشد همین پتروشیمی پردیس روزی در قیمت 2250 تومان دست و پا میزد حالا ان را نگاه کنید.

نظر

• مرتضی رها
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 30

علی رغم بازار منفی روز چهارشنبه این سهم نشون داد که تقریبا از فروشنده خالی شده . از نظر بنیادی وضعیت مطلوبی داره . تقسیم 200 تومن در مجمع و وضعیت تقریبا انحصاری تولید در بازار و همچنین ارزش برندش که نیازی به تبلیغ نداره این سهم رو به سهمی پر پتانسیل تبدیل کرده . البته با توجه به تعدیل سوزی اخیرش طبیعتا مدتی در جا میزنه تا اطمینان بازار رو دوباره بدست بیاره . برای بررسی روند اتی سهم به دوستان توصیه میکنم روند معاملات غبشهر رو در مدتی که از 1100 تا 950 ریزش کرد از طریق قسمت سابقه معاملات در سایت tse و نظرات سهامداران غبشهر در بازه مورد نظر رو در تالارهای بورسی بررسی کنن البته از نظر بنیادی و ماهیت این دو سهم هیچ شباهتی به هم ندارند اما روانشناسی بازار و رفتار معامله گرها بروی هر دو سهم به یک شکل داره عمل میکنه . به هر حال معتقدم که هنوز ممکنه کمی درجا بزنه ولی سهم خوب راهش رو همیشه پیدا میکنه حتی اگر سهامداران عمده شلغمی داشته باشه .
                          این مطلب صرفا نظر شخصی بنده هست و توصیه به خرید و فروش نیست

نظر

• پارسه
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 275

سلام بر دوستان

آیا نسبت به تقسیم سود 200 تومانی شرانل در مجمع مطمئنید..

نظر

• مرتضی رها
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 30

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                              سلام بر دوستان

آیا نسبت به تقسیم سود 200 تومانی شرانل در مجمع مطمئنید..

هنوز سیاست تقسیم سود قطعی رو اعلام نکرده ولی بر مبنای سنوات قبل و همچنین سهامدارهای عمده که شامل تامین و صندوق میشه معمولا 90 درصد سود رو تقسیم میکنه

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3033

در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Post
                                سلام جناب طیب عزیز چطورید ؟ خیلی مشتاق دیدارتون هستم ... حداقل سری به ما بزنید خوشحال میشم و از راهنمایی و تحلیلهاتون بهره ببرم ... من با این سهم لج کردم باهاش تا مجمع هستم فکر فروش هم ندارم البته فکر نکنم اونقدر بد شانس باشم که بفروشم سهم بره بالا اگه ببریمش بالا یه هفته ایی فرصت میخواد بعد ببینیم چی مشه فعلا قضیه انتخابات سایه انداخته که خب طبیعی است ممونم از شما

باسلامی مجدد

شخارک بهترین گزینه است برای شرکت در مجمع ..........امسال میتونه 900تومان سود بسازه و 700هم 91 وقیمتش عالیه

مپنا و فاذر با دید بلند مدتی خیلی خوبه .............................

بد شانس که نه ولی نوسانگیر خوبی هستید
                                مخلصیم

نظر

در حال کار...
                                X