نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تکنیکالیست
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1101

با توجه به شرایط پالایشی ها و فعال شدن حقوقی روی سهم و نزدیک بودن مجمع

شرانل 1600 را نشانه گررفته است و تا مجمع که 9 تیر می باشد به یکه تازی خود ادمه خواهد داد
    ......

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

چقدر این سهم شل هستش این حقوقی که ما نفهمیدیم کیه 1000 تا 1000 تا میده تا قیمت بیاید پایین!!!!
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 2124

شرانل خریدار داره حقوقی داره جمع میکنه دقت کنید!!

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

سلام
          فعلا در اوج سویچ کردم روی پتروشیمی شیراز، تجربه شرانلی من میگه وقتی میاد پایین کسی جلودارش نیست ، انشالله وقتی آمد کف برمی گریم می خریم.
          خدا کند زیاد سقوط نکند، اگه مثل گذشته بیاد پایین تا نزدیک 1100 میاد.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

سلام
            فعلا در اوج سویچ کردم روی پتروشیمی شیراز، تجربه شرانلی من میگه وقتی میاد پایین کسی جلودارش نیست ، انشالله وقتی آمد کف برمی گریم می خریم.
            احتمالا دوم تیر 12594 ریال
            احتمالا سوم تیر 12020 ریال
            احتمالا چهارم تیر 11475 ریال
            خدا کند زیاد سقوط نکند، اگه مثل گذشته بیاد پایین تا نزدیک 1100 میاد.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• reza1380
              عضو جدید
              • Jun 2013
              • 14

دوستان به نظر من با توجه به نزدیک شدن مجمع فکر میکنم خرید شرانل به دید مجمع گزینه بسیار خوبی باشه. فکر میکنم هم سود خوبی در مجمع تقسیم بشه و هم با قیمت خوبی بازگشایی بشه و انتظار تعدیل سود 92 دور از انتظار نیست . اگه میبینید که سهم رشد خوبی نمیکنه و حقوقی اجازه رشد سهم را نمیده به این خاطر که حقوقی دوست داره تا قبل از مجمع حسابی در همین قیمتها جمع کنه تا هم از سود خوب در مجمع استفاده کنه و هم با اعلام تعدیل احتمالی 92 بتونه با قیمت خوب بعد از بازگشایی سهم را بفروشه. بنده فروش سهم در این قیمتهای فعلی قبل از مجمع را به هیچ وجه به صلاح نمیدونم چون ارزش واقعی سهم بعد از مجمع مشخص میشه. دوستان عزیز از الان به بعد باید با تدبیر و آینده نگری نسبت به خرید و فروش این سهم اقدام کنیم و از فروشهای هیجانی بپرهیزیم. پتانسیل این سهم بعد از مجمع آزاد میشه نه قبل از اون

نظر

• 3yh
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 265

چند تا سوال دارم..
                ایا با کاهش قیمت دلار ارزندگی رقابای خارجی ایرانل در بازار داخل بیشتر نمیشه؟؟
                آیا سود حاصل از صادرات تغییری نمیکنه؟؟

در ارزندگی این سهم در قیمت 900تا 1200 شک نداشتم اما شما بعد مجمع به این سهم چه پی بر ای میدید...؟؟

به شخصه این سهم رو یه سهم کوتاه مدت و نهایتا میان مدت میدونم شاید حتی به مجمع رفتن با این سهم به صرفه باشه اما بلند مدت خوبی براش نمیبینم...
                خوشحال میشم استدلال شما رو هم بشنوم ...شاید به جمع بندی درستری برسیم.
                فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• MBAAnalyst
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 48

دوستون تحلیلی ازسود92شرانل دارند میخواستم بخرم ولی مطمن نیستم خوب سود کنه مرسی

دوستون تحلیلی ازسود92شرانل دارند میخواستم بخرم ولی مطمن نیستم خوب سود کنه مرسی

نظر

• MBAAnalyst
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 48

در ضمن اگه دوستاناطلاعی از قیمت فروش محصولات دارند و همچنین آیا صادرات خود رابا نرخ مبادله ای پارسال انجام داده و یا آزاد

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 2124

امان از دست حقوقی شرانل!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ariyo0311
                        عضو جدید
                        • Apr 2013
                        • 6

من که میام مجمع
                        به امید دیدار دوستان در مجمع شرانل
                        و اینم بگم حتما سود خوبی تقسیم میکنه اشتباه نکنید

نظر

• reza1380
                          عضو جدید
                          • Jun 2013
                          • 14

دوستان به نظر من اگه به پولتون احتياج نداريد شرانل را نفروشيد و با اون به مجمع بريد. علت فروش حقوقي هم كاملا مشخصه. حقوقي قصد داره قيمت سهم را پايين نگه داره تا روز آخر قبل از مجمع هر چي سهم واسه خريد گذاشته ميشه را جمع كنه چون ميدونه روز آخر بعضي ها دوست ندارن برن مجمع و حاضرن به هر قيمتي سهم را بفروشن چه بهتر با قيمت پايين بخره، پس دون پاشيدنهاي امروز و كد به كد كردن كه حسابي تابلو به خاطر روز آخر ميباشد. البته از فروش حقيقي اينطور به نظر مياد كه خيلي ها دوست دارن برن مجمع و بعضي ها هم دوست ندارن تو اين قيمت بفروشن و دوست دارن تا روز آخر صبر كنن شايد بالا بره و بفروشن و اين همون چيزيه كه حقوقي دنبالشه . دوستان اگه ميبينيد امروز فروش حقوقي بيشتره نترسيد اين به خاطر همون سياستي است كه اشاره كردم. جاي نگراني نيست. با شرانل به مجمع ميريم و سياستها را نقشه بر آب ميكنيم.

نظر

• meisam_em
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 2124

نظر شما راجع به تعویض شرانل با فباهنر چیست؟

نظر

• ashna
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 37

تقسیم سود نقدی ایرانول
                              تاریخ ایجاد در 03 تیر 1392 نوشته شده توسط خبر بورس

شنیده شده است که شرکت نفت ایرانول برای سال مالی 91 حداقل 190 تومان سود نقدی تقسیم خواهد کرد.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با سلام بالای 90 درصد تقسیم سود داریم در مجمع که بیشتر از 190 تومان می باشد و در قیمت خوبی باز گشای می شود البته با خبر های خوب بنیادی و ارایه گزارش مناسب 3 ماهه می تواند به قیمت بالای 1400 تومان برسد با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X