در اصل توسط anji-47 پست شده است
View Post
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
-
..بعضی دوستان تمرکزکردن روفروش آستان قدس...درسته عرضه زیادیکشنبه باعث منفی شدن دیروزسهم شدولی بدنیست اینطورفکرکنیم که روزیکشنبه61میلیون سهم شرانل1175تومنی خریده شدکه طبق آمارtseحدود16میلیونش روحقوقی خریده ودربین بقیه خریدران نیزخریدارای قدرتمندی بودن...دیروزهم 21میلیون سهم به قیمت1138تومن خریده شدکه8میلیونش حقوقی وگروهی بود...تصورم اینه که خریداران روزیکشنبه امروزحتماازسهم حمایت میکنن وبه احتمال زیادامروزشرانل برمیگرده واگه جوگروه خوب باشه( که باصف خریدشپاس وشنفت ومعاملات مثبت شاوان وشبهرن بایداینطورباشه)شایدازصفرتابلوشروع به معامله کرده وباتخلیه آخرین فروشندگان بره سمت صف خرید...بدنیست نگاهی هم بهp/eهم گروهی های شرانل بندازین واینکه معمولاسهم عرضه اولیه یکی دوواحدp/eبالاترازهمگروه هابایدداشته باشه...به نظرم حداقلp/eفعلی شرانل باید8.5وحداقل قیمتش باید1300تومن باشه همچنانکه اگه بالای1200هم عرضه میشدبازاربه راحتی میخریدش ومیبردش بالای1500تومن!...
نظر
-
-
وقت همگی بخیر امروز چه نوساتی داد شرانل همه ضررهایی که تو شکربن وفولاد گداشته بودم رو سر به سر کردم 30000هزار تا هم نگه داشتم دیگه نگاشونم نمیکنم در ضمن به نظرم فردا اگه شاوان منفی شد حتما میگیرم صحبت از شاوانه 1000به بالا میشه بازار میکشه که بره بالا وشاراک رو تو صفش برا ی خرید میزنم[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postمن که روزی که قدس رضوی داشت میفروخت خریدیم و الان هم پشیمونم . دو روزه که میگید سهم برمیگرده و هر روز منفی هست و مشکل سهم بالا رفتن سهام شناور سهم و عدم حمایت از یک حقوقی قوی هست .
درست مي فرماييد شناور سهم رفته بالا.ولي الان دو روز هست که همون حقيقي هايي که سهم را 1170توماني خريده اند دارند خارج مي گردند.
من تصور مي کنم که سهم ارزنده است و خودم هم کلي اين سهم را خريده ام.
اقاي اعرابي يک فعال بورس هست .او ميگه ارزش بازار اين سهم نبايد کمتر از شپاس باشه.
شپاس فردا صف خريد خوبي خواهد شد.شراز شنفت بهران شبريز همه و همه صف خريد خواهند شد من چگونه بايد تصور کنم که شنل قرمزي صف خريد نشه.
هر ان ممکنه حقيقيهاي و حقوقيهاي جديدي محکم تر وارد سهم بشوند.سهم روزي بالاي 20ميليون داره معامله ميشه.احتمال مي دم فردا کلک فروشنده ها کنده بشه.
نظر
-
نقل قول نوشته اصلی توسط تاران نمایش ارسال ها
پرریسک جان
شرانل دردش چیه که بالا نمیاد؟
عرضه چند میلیونوی توسط حقوقی چند روز قبل ..
الان با معاملات امروز هر کی در این سهم زیر 1000 خرید داشت ودر سود بود همگی خارج شدن وسهم کامل دست به دست شد ..
کسی در این سهم دیگر در سود نیست واز فردا میشه منتظر برگشت سهم ماند ...چون در قباس با همرگوهها به نظر من ارزشمند هست وپی برای کمتر هم داره ..مگر اینکه هم گروهها منفی بشن که بحثش جداست ..با این همه بازم ریسک این سهم کمتر هست[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
....آیاپس لرزه عرضه آستان قدس تموم شده؟...درسه روزاخیربیش از93میلیون شرانل بامیانگین قیمت1160تومن معامله شده....هرجوردودوتاچهارتامیکنم منفی امروزش برام قابل هضم نیست(دفعه قبل که دودوتاچهارتاکردم وقتی بودکه غبشهر950تومن بود!)...مگه این سهم عرضه اولیه نیست...مگه توگروه پالایش ونفت نیست...مگه حقوقی وگروهی بدخریدنش...مگهp/eبالایی داره...مگه تعدیل منفی داده...آخه چراشبهرن وشپاس وشاوان وبقیه صف بشن وشرانل نه!...فروشنده هاته نکشیدن؟بازهم باضررخیلی بیشترمیخوان بفروشن؟...فکرنکنم دیگه هیچ کدوم ازمعامله کنندگان فردای سهم توسودباشن ...بگذریم...یک خبرتقریباخوب امروزاین سهم فلش سبزتامین اجتماعی وخرید189هزارسهم بوده
نظر
-
اینجا هم حقوقیها فعالیت خوبی داشتند
زیر 150 هزار فروختند و بیش از 2 میلیون سهم توسط 25 حقوقی جذب شد
شرانل هم فردا میتونه صف خرید رو در کنار همگروهیهاش تجربه کنه
بنظرم اول وقت مناسب تر بشه خریدشسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
سخنی با دوستان گرامی
سلام
امیدوارم به دوستان بر نخوره اما توی بیشتر تاپیکها روی سهمهایی که رشد خوبی میکنن و بعد منفی میشن خوشبینی کاذب ایجاد میشه و از تحلیلهای منطقی فاصله میگیره.
یه مثالش همین شرانل که دیگه درجا زدن رو شروع کرده.
بنده روزهای قبلی گفتم (و البته مطمئنم کسی نه حرفمو شنید و نه کسی تحویل گرفت) شپنا درجا میزنه که زد، غمارگ درجا میزنه که زد، غبشهر همینطور، الانم شرانل. ، و خلاصه هر سهمی که بازدهی فوق سنگین تو کوتاه مدت بده.
البته هنری نبود که اینو گفتم. بلکه یه اصل سادس که متاسفانه خیلیها:
وقتی سهمی به هر دلیلی (تعدیل فوق سنگین یا ...) با گپ فوق العاده بازمیشه و سود بالایی نصیب سهامداراش میکنه سریع خسته میشه و حداقل 13-14 جلسه معاملاتی به درجا زدن و احیاناً منفی خوردن ادامه میده.
به جای اینکه راجع به شرانل یا سهم دیگه ای خوشخیالی کنیم و سرمایمون رو بخوابونیم بهتره منطقی فکر کنیم.
سپاس گزار دوستان گرامی هستم.
یا حق
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postسخنی با دوستان گرامی
سلام
امیدوارم به دوستان بر نخوره اما توی بیشتر تاپیکها روی سهمهایی که رشد خوبی میکنن و بعد منفی میشن خوشبینی کاذب ایجاد میشه و از تحلیلهای منطقی فاصله میگیره.
یه مثالش همین شرانل که دیگه درجا زدن رو شروع کرده.
بنده روزهای قبلی گفتم (و البته مطمئنم کسی نه حرفمو شنید و نه کسی تحویل گرفت) شپنا درجا میزنه که زد، غمارگ درجا میزنه که زد، غبشهر همینطور، الانم شرانل. ، و خلاصه هر سهمی که بازدهی فوق سنگین تو کوتاه مدت بده.
دوست عزيز شرانل كه هنوز بازدهي خوبي نداشته!
البته هنری نبود که اینو گفتم. بلکه یه اصل سادس که متاسفانه خیلیها:
وقتی سهمی به هر دلیلی (تعدیل فوق سنگین یا ...) با گپ فوق العاده بازمیشه و سود بالایی نصیب سهامداراش میکنه سریع خسته میشه و حداقل 13-14 جلسه معاملاتی به درجا زدن و احیاناً منفی خوردن ادامه میده.
به جای اینکه راجع به شرانل یا سهم دیگه ای خوشخیالی کنیم و سرمایمون رو بخوابونیم بهتره منطقی فکر کنیم.
سپاس گزار دوستان گرامی هستم.
یا حق
نظر
-
نظر