در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
معاملات شپاس رو نگاه کنید به نظرم بیشتر از اینکه بحث حمایت از سهم مطرح باشه نوع معاملات حقیقی ها عجیبه! صبح اول وقت دقیق نگاه می کردم 100 تا 100 اردر فروش می گذاشتند با فاصله زیاد از سر خطی... این چه معنی داره؟ خوب اصلا سهامدا عمده چرا باید اینجا حمایت کنه وقتی طرف عمدا رنج منفی می کشه؟!
حقیقی میفروشه چون میبینه حامی نداره
کمتر افرادی هستند که دید بلند مدت داشته باشند و همیشه اینگونه بوده
اگر حقوقی که سهامدار عمده هست حمایت مناسبی انجام بده همین سهم رو حقیقی بالای 4هزار تومان هم میخره
البته نمیگم حمایت کنه ببره 5هزار تومان
ولی لااقل بعد از عرضه بالای 3هزار تثبیتش حداقل انتطار از سهامدار عمده بود.
فعلا در این مدت میشد از بازار 30 40 درصد گرفت ولی شپاس رشد نداشته و درجا زدن و گذشت زمان تا اینجا ضرر بوده. حالا بعدا امیدوارم رشد کنه (که در میان مدت میشه)تا این ضرر جبران بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postمنم دقت کردم،هر چی حقوقی زور میزنه نمیشه!یه سری 60تا 60تا 100تا 100تا میفروشن و سهمو میکشن پایین
اگر بیاد رنج تا صف خرید بزنه بازار هم قطعا میاد پشتش و اونهایی که الان فروشنده بودن میشن خریداردرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postالبته به صد هزار تا مثلا خریدن نمیشه گفت حمایت و بیشتر برای تثبیت سهم بوده
اگر بیاد رنج تا صف خرید بزنه بازار هم قطعا میاد پشتش و اونهایی که الان فروشنده بودن میشن خریداردنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postالبته به صد هزار تا مثلا خریدن نمیشه گفت حمایت و بیشتر برای تثبیت سهم بوده
اگر بیاد رنج تا صف خرید بزنه بازار هم قطعا میاد پشتش و اونهایی که الان فروشنده بودن میشن خریدار
وحید جان صحیح می فرمایید، من خودم 3-4 بار تاحالا صحبت کردم و مطرح شده در کار گروه اما کلا اعتقاد دارند سهم رو نباید صف خرید کرد و بازار باید ارزش گذاری کنه! اما قطعا حمایت بیشتر خواهد شد به مرورإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
امروز رو میشد با توجه به بسته شدن دو سهم گروه مثبت حدس زد.نکته مهم تر اینه که شپاس و شرانل راهشونو دارن جدا میکنن و از روی هم معامله نمیشن!
شباهت این دوتا مثل شباهت سیب با نارنگیه چون ر دوتاشون رو درخت سبز میشن!
شپاس خیلی پتانسیل های نهفته ای دارد و هنوز جای رشد بسیار
نظر
-
برآورد سود 91 = 4208 ریال
برآورد سود 62 = 9780 ریال
نظر
-
-
امروز همشو فروختم...خریدم ۲۶۶۰ بود..۲۸۲۸ ردش کردم تبدیل شد به کهمدا و فولای.... دیگه پشت دستم و داغ کردم سهم بی صاحاب مث شرانل و شپاس نگیرم....فک نکنم تا دوماه دیگه جهش خاصی داشته باشه..امیدوارم سهامداری این سهم مث غبشهر و شاراک نتیجه صبرشون وببینن وسود خوبی ببرند.تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
منم امروز همشو فروختم
از 3200 که رد شد انشا الله دوباره میخرم
سهم خیلی خوبی هست اما نباید از سود بقیه سهم ها هم جا موندمن هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)
نظر
-
در اصل توسط vaydadamvay پست شده است View Postسلام و عرض ادب خدمت دوستان
مدتی هست که در ارزندگی سهام نفت پاسارگاد خدمت دوستان عرض می کنم که سهم ارزنده هست....
وقتی عرضه اولیه شد بازار به دلیل عدم برگزاری جلسه معارفه و همچنین عدم شفافیت در خرید و فروش در این شرکت احساس شد که با قیمت بالا عرضه شد ولی گروه تامین نفت اعلام کرد که این یک هدیه بوده به بازار بورس....
فرصتی شد تا در این خصوص بیشتر بررسی کنم و گزارشهای شرکت را مرور کردم و به نتایج جالبی رسیدم که از دوستان خواهش می کنم که به دقت در این خصوص توجه کنند.....
با توجه به اینکه کلیه خرید مواد اولیه این شرکت و فروش محصول این شرکت در بورس کالا صورت می گیرد سعی کردم تمام اعداد را از این سایت به صورت دقیق استخراج کنم.....
در خصوص پیش بینی سود سال 91:
شرکت از 6 شرکت تشکیل شده است:
- نفت پاسارگاد آبادان
- نفت پاسارگاد اراک
- نفت پاسارگاد بندرعباس
- نفت پاسارگاد تبریز
- نفت پاسارگاد تهران
- نفت پاسارگاد شیراز
در 9 ماهه اول سال 91 فروش هر 6 شرکت فوق به قرار ذیل بوده است:
- نفت پاسارگاد آبادان=526 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد اراک=2972 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد بندرعباس= 1131 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد تبریز= 865 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد تهران=5150 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد شیراز=2207 میلیارد ریال
مجموع فروش: 12853 میلیارد ریال
که در گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت مبلغ 12900 میلیارد ریال درج شده است که تصدیقی بر عدد بدست آمده است.......
در 3 ماهه آخر سال 91 فروش هر 6 شرکت به قرار ذیل بوده است:
- نفت پاسارگاد آبادان=274 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد اراک=2626 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد بندرعباس= 227 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد تبریز= 594 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد تهران=4265 میلیارد ریال
- نفت پاسارگاد شیراز=895 میلیارد ریال
مجموع فروش: 8884 میلیارد ریال
لذا فروش شرکت در سال 91 برابر با 21737 میلیارد ریال بوده است.....
در آخرین پیش بینی مبلغ فروش کل برای این شرکت 15875 میلیارد ریال بوده است....
***لذا میتوان 5862 میلیارد ریال به مبلغ فروش اضافه کرد.....
لازم به ذکر است این افزایش مبلف فروش بدلیل افزایش در مقدار تولید و مبلغ فروش بوده و باید درصدهای آنها مشخص گردد و به نسبت افزایش در تولید می بایست افزایش هزینه مواد اولیه لحاظ گردد....
در خصوص خرید مواد اولیه موارد ذیل قابل ذکر است:
میانگین خرید وکیوم باتوم در 9 ماهه اول سال 5889 ریال بوده است که کل خرید مواد اولیه در 9 ماه 10932 میلیارد ریال بوده است....
برای پوشش سود پیش بینی شده (3051 ریال) می بایست 245208 تن از محصولات قیر که مستلزم 228264 تن وکیوم باتوم می باشد به فروش می رفت....ولی میزان فروش شرکتهای وابسته در 3 ماهه آخر سال بقرار ذیل بوده:
- نفت پاسارگاد آبادان=22108 تن
- نفت پاسارگاد اراک=165649 تن
- نفت پاسارگاد بندرعباس=19750 تن
- نفت پاسارگاد تبریز=38347 تن
- نفت پاسارگاد تهران=265120 تن
- نفت پاسارگاد شیراز=63760 تن
که جمع آنها 574734 تن قیر می باشد که به مقدار 329526 تن اضافه بر پیش بینی فروش داشته است.....
لذا با توجه به اینکه برای 242208 تن قیر , 228264 تن وکیوم باتوم نیاز بود برای 574734 تن قیر به میزان 535019 تن وکیوم باتوم نیاز هست.....
مقدار باقیمانده برای خرید این ماده در 3 ماهه آخر سال 228264 تن بوده که با یک حساب سر انگشتی در پیش بینی شرکت مبلغ این ماده برای باقیمانده 9696 ریال لحاظ شده است....ولی.....
با توجه به افزایش نرخ این محصول در 3 ماهه آخر سال به مبلغ میانگین 11000 ریال مسلماً هزینه های این شرکت در این سه ماه افزایش یافته هست....
لازم به ذکر است قیمت فروش وکیوم باتوم شرکتهای ذیل در 3 ماهه آخر سال به قرار ذیل بوده است:
پالایشگاه اصفهان: 10650 ریال
پالایشگاه بندعباس: 11300 ریال
پالایشگاه تبریز: 10800 ریال
پالایشگاه تندگویان: 11200 ریال
پالایشگاه شیراز: 11250 ریال
لذا برای 535019 تن وکیوم باتوم با نرخ 11000 ریال می بایست 5885 میلیارد ریال هزینه کرد...ولی در پیش بینی سال 91, هزینه 2388 میلیارد ریال لحاظ شده بود....
***فلذا به میزان اختلاف این دو عدد یعنی 3497 میلیارد ریال می بایست به هزینه های این شرکت اضافه نمود....
بنابراین نتیجه آخر برای سال 91 بشرح ذیل خواهد بود:
مبلغ فروش: 21737 میلیارد ریال
هزینه کالای فروخته شده: 17153 میلیارد ریال
سود ناخالص شرکت: 4584 میلیارد ریال
سود خالص شرکت بعد از کسر مالیات(24 درصد):3483 میلیارد ریال
سود هر سهم: 5805 ریال
==========================================
در خصوص پیش بینی سود سال 92:
قیمت وکیوم باتوم در پیش بینی سال 92 با سود 3934 ریال 12140 ریال لحاظ شده است
از ابتدای سال تا کنون قیمت میانگین فروش وکیوم باتوم در پالایشگاهها به شرح ذیل بوده است:
پالایشگاه اصفهان: 11000 ریال
پالایشگاه بندعباس: 11370 ریال
پالایشگاه تبریز: 11000 ریال
پالایشگاه تندگویان: 11300 ریال
پالایشگاه شیراز: 11370 ریال
فلذا در پیش بینی اخیر به میزان میانگین 840 ریال قیمت این ماده اولیه بالاتر در نظر گرفته شده است.....
لذا به میزان 7.5 درصد می توان از هزینه های این شرکت (مبلف تمام شده محصولات) کاهش داد....
لذا 28733 میلیارد ریال به 26597 میلیارد ریال کاهش خواهد یافت....
از طرفی قیمت فروش قیر بصورت میانگین تجمیعی در اولین پیش بینی 14500 ریال در نظر گرفته شده ولی از ابتدای سال تا کنون میانگین فروش محصولات در شرکتهای وابسته به قرار ذیل بوده است:
- نفت پاسارگاد آبادان=داخلی: 13812 ریال
- نفت پاسارگاد اراک=داخلی : 13154 ریال
- نفت پاسارگاد بندرعباس=داخلی: 14000 ریال صادراتی: 17620 ریال
- نفت پاسارگاد تبریز=داخلی: 13154 ریال صادراتی: 17915 ریال
- نفت پاسارگاد تهران=داخلی: 13184 ریال صادراتی: 17500 ریال
- نفت پاسارگاد شیراز=داخلی: 13812 ریال صادراتی: 16750 ریال
لذا میانگین قیمت فروش محصولات در داخل کشور 13500 ریال و قیمت محصولات صادراتی 17446 ریال می باشد
با توجه به اینکه 53 درصد محصولات صادراتی می باشد می توان میانگین فروش محصولات را تا این تاریخ به قرار ذیل بدست آورد:
(0.53*17446)+(13500*0.47)=15591 ریال
با توجه به پیش بینی اعلام شده میانگین فروش قیر 14500 ریال لحاظ شده است...
فلذا میتوان به میزان 7.5 درصد به مبلغ فروش اضافه نمود....که در این صورت مبلغ 31553 میلیارد به 33919 میلیارد ریال تبدیل خواهد شد.
و در نهایت :
بنابراین نتیجه آخر برای سال 92 بشرح ذیل خواهد بود:
مبلغ فروش: 33919 میلیارد ریال
هزینه کالای فروخته شده: 26597 میلیارد ریال
سود ناخالص شرکت: 7322 میلیارد ریال
سود خالص شرکت بعد از کسر مالیات(24 درصد):5565 میلیارد ریال
سود هر سهم: 9275 ریال
================================================== =====================
امیدوارم اگر اشتباهی داشته باشم حتماً گوشزد فرمایید.......
بنده چون در جاهایی با تقریب محاسبه کرده ام لذا با اختلاف 5 درصدی می توان سود هر سهم شرکت را به قرار ذیل در نظر گرفت:
سود سال 91= از 550 تومان تا 600 تومان
سود سال 92= از 880 تومان تا 9800 تومان
================================================== =====================
دوستان این سهم طلاست.............
بنده منتظر بسته شدن نماد خواهم ماند.......
یا حق
نظر
-
پرشین تحلیل:
در این گروه تنها شپاس تعدیل نداده که آن هم شاید برای تعدیل به زودی متوقف شود.معاملات قیر در بورس کالا در این روزها چشم نواز است.مهمترین تعدیل شرکت برای سال جاری ست که در تحلیل های مختلف به آن اشاره داشته ایم.نگاهی بلند مدت به این شرکت که تنها شرکت تولید کننده قیر در بورس می باشد می تواند بازدهی خوبی را به همراه داشته باشد.امروز در بورس کالا افزایش تقاضایی خوبی را برای قیر شپاس مشاهده نمودیم.
بتا سهم:
كم كم در بورس كالا قير پر حجم مي شود و گفته مي شود امروز در بورس كالا محصولات صادراتي پاسارگاد با رونق بسيار خوبي همراه بود كه در روز هاي بعد در مورد آن صحبت مي شود اما اگر شپاس براي تعديل 92 متوقف شد تعجب نكنيد .
;) >:D< >:D< >:D<
نظر
نظر