کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمید جان ازاین مجمع چیزی درمیاد اگهی قبلی که 305 تومن برای 91 پیش بینی کرده بود امروز دیگه میخواستم ردش کنم دیدم اومده 60 تومن زیر عرضه اولیه ! اگه قرار باشه بعد از تقسیم سود کذایی 300 تومن هم پایینتر باز بشه که دیگه هیچی !
حمید جان ازاین مجمع چیزی درمیاد اگهی قبلی که 305 تومن برای 91 پیش بینی کرده بود امروز دیگه میخواستم ردش کنم دیدم اومده 60 تومن زیر عرضه اولیه ! اگه قرار باشه بعد از تقسیم سود کذایی 300 تومن هم پایینتر باز بشه که دیگه هیچی !
سلام امیر جان مخلصم
والا از نظر بنیادی شپاس خیلی خوبه. در مقطع فعلی باید با دید حداقل میان مدت بهش نگاه کرد. معاملات قیر تا هفته پیش که پیگیر بودم عالی بود و نوید تعدیل مناسبی رو میده؛ من به شخصه باهاش میمونم تا برای تعدیل ببنده و با افت قیمتش هم کاری ندارم. عقیدم اینه که وقتی برای تعدیل ببنده جبران افتهای اخیر رو میکنه. به هر حال اگه یه نظر اجمالی بکنیم میبینیم که نه تنها شپاس بلکه اکثر سهمها از اکثر گروهها تو سراشیبی هستن. یه روز پالایشیها به بهونه 26%، یه روز معدنیها به بهونه عوارض، یه روز فلزات اساسی به بهونه افت قیمتهای جهانی و گزارش افتضاح فملی، یه روز پتروشیمیها به بهونه نرخ خوراک و ... . انگار که گروههای بزرگ منتظر یه تشر کوچک هستن تا اصلاح بشن. گروههای کوچک هم که معمولاً دنباله رو شاخص کل هستن.
در کنار همه این خبرها بحث انتخابات رو در نظر بگیرید که اثر کلی روی بورس و سکه و دلار داشته.
حرکت کجدار و مریض شپاس بیشتر از اینکه به بنیاد شرکت ارتباط داشته باشه ناشی از جو بازاره. به طور دقیقتر اگه بازار متعادل و اندکی مثبت باشه شپاس روند ملایم صعود رو تجربه خواهد کرد.
تا چه پیش آید و خدا چه خواهد
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
تا یادم میاد برای هرتن قیرتولیدی شرکت 80 هزار تومان سال های قبل قیمت میخورد اما در حالی که امسال برای هرتن یک میلون چهارصد آب میخوره من جای همه شما بودم نگه می داشتم من خودم فقط 4 بار این سهم رو خرید فرش کردم و سود خوبی بردم
نظر