کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجم اردرهای فروش شپاس خیلی جالبه! همه 200، 300، 400، 500 تایی
بنده خداها بسشونه دارند خارج میشند.... نوش جونشون همین 10-20 درصد :D
یاسر جان با این تصمیمات یک شبه که آقایان میگیرند واقعا و با یک حرکت اینگونه یک سهم رو بر زمین میزنند که هم شرکت هم سهامداران متضرر بشند..باید همون 20% نقد بگیری و بری..تا تصویب بودجه و اینکه آقاین چه خوابی دیدن..بورس بسیار خطرناک است..بنده یکی از کسانی بودم که همان 20% رو گرفتم و خارج شدم:D..البته برای بلند مدت هیچ شکی نیست که ارزنده است این سهم و مطمئنا من هم بعد از تصحیح مجددا وارد خواهم شد
من امروز تو مثبت 2 فرصت دیدم اضافه کردم تو این روز منفی اینجوری دوام اورد.
تازه بعد اینکه 50 درصد رشد کرد همه میان به به چه چه میگن...
فعلا گرونه نخرین.......
از 30 میلیون عرضه اولیه تا کنون حدود 80 درصد تغییر مالکیت داده شده
و سهامدار خرد جای خودش را به سرمایه گزار کلان داده
شپاس برای رشدی که مستحقشه کار سختی نداره... فعلاً این ور سال 3500 انشالله
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
شريعت عزيز/ساير دوستان من امروز ميخواستم شرازهايي رو كه 4883ريال خريده بودم رو با شپاس عوض كنم ليكن كمي مردد بودم. يه سري به تاپيك سيد ياسر شريعت و تاپيك نفت پاسارگاد زدم ببينم نظرتون چيه ....... در نهايت اين تعويض رو انجام دادم..... ولي اينجا ديدم شما شپاس فروختين ...... لطفا كمي در مورد اهداف قيمتي و بازيهاي احتمالي شپاس با توجه به شرايط حاضر و بحث بودجه پيشنهادي دولت توضيح بدين ممنون ميشم ازتون.
[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
شريعت عزيز/ساير دوستان من امروز ميخواستم شرازهايي رو كه 4883ريال خريده بودم رو با شپاس عوض كنم ليكن كمي مردد بودم. يه سري به تاپيك سيد ياسر شريعت و تاپيك نفت پاسارگاد زدم ببينم نظرتون چيه ....... در نهايت اين تعويض رو انجام دادم..... ولي اينجا ديدم شما شپاس فروختين ...... لطفا كمي در مورد اهداف قيمتي و بازيهاي احتمالي شپاس با توجه به شرايط حاضر و بحث بودجه پيشنهادي دولت توضيح بدين ممنون ميشم ازتون.
درود بر شما؛
ببینید بنده هنوز با شپاس هستم اما نوع معاملات امروز باعث شد وقتی دیدم کفرا صف فروش شده تعویض انجام دادم و کمی فروختم. گاهی اوقات سهم بسیار ارزندست اما یک آن یک فرصت عجیب و غریب گیر میاد و تصمیم گیری آنی نیاز داره. در هر حال مدیریت سبد مدیریت همین چالش ها و انتخاب هاست
از 30 میلیون عرضه اولیه تا کنون حدود 80 درصد تغییر مالکیت داده شده
و سهامدار خرد جای خودش را به سرمایه گزار کلان داده
شپاس برای رشدی که مستحقشه کار سختی نداره... فعلاً این ور سال 3500 انشالله
منم که از عرضه اولیه تا الان باهاش بودم
امید به خدا...
در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...
نظر