کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طبق نظر مسولین شرکت که در مجمع اعلان شد.....
هر ساله 3 ماهه اول سال کمترین مقدار سود اعلامی میباشد.
مجددا طبق نظر هییت مدیره....
با راه اندازی طرح توسعه نسبتا با اهمیت این مجموعه در پالایشگاه بندرعباس که در 3 ماهه
سوم سال اتفاق خواهد افتاد....بدون هیچگونه مشکلی در بد بینانه ترین حالت سود سال آتی
مبلغ 700 تومن خواهد شد.که با این تفاسیر قیمت سهم تا 4 الی 5 ماه دیگه 5000 تومن خواهد
شد...
طبق نظر مسولین شرکت که در مجمع اعلان شد.....
هر ساله 3 ماهه اول سال کمترین مقدار سود اعلامی میباشد.
مجددا طبق نظر هییت مدیره....
با راه اندازی طرح توسعه نسبتا با اهمیت این مجموعه در پالایشگاه بندرعباس که در 3 ماهه
سوم سال اتفاق خواهد افتاد....بدون هیچگونه مشکلی در بد بینانه ترین حالت سود سال آتی
مبلغ 700 تومن خواهد شد.که با این تفاسیر قیمت سهم تا 4 الی 5 ماه دیگه 5000 تومن خواهد
شد...
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) شرکت نفت پاسارگاد در نخستین پیش بینی سود هر سهم
سال مالی را مبلغ 3 هزار و 934 ریال و مطابق جدیدترین پیش بینی به صورت حسابرسی شده مبلغ 4 هزار و 901
ریال اعلام کرده است.
شرکت نفت پاسارگاد دلایل تعدیل جزئیات پیش بینی را اعلام نکرده اما در دوره سه ماهه منتهی به 31 خرداد 92
توانسته یک هزار و 174 ریال کنار بگذارد و بدین ترتیب 24 درصد از پیش بینی هایش را محقق کند.
پیش بینی عملکرد سال 92 نفت پاسارگاد در مقایسه با عملکرد واقعی سال قبل به ترتیب افزایش 48 درصد فروش،
افزایش 44 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته، افزایش 60 درصدی سود عملیاتی و افزایش 53 درصدی سود
خالص را نشان می دهد.
شرکت اعلام کرده است که هیئتمدیره درنظر دارد 70 درصد از سود خالص سال مالی 92 را جهت تقسیم بین سهامداران
به مجمع عمومی عادی سالیانه پیشنهاد کند.
"شپاس" پیش بینی سود هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 600 میلیارد ریال در نخستین پیش بینی حسابرسی شده
مبلغ 3 هزار و 51ریال اعلام کرده بود که مطابق صورتهای مالی سالانه حسابرسی شده مبلغ 3 هزار و 210 ریال محقق
شده است.
لازم به ذکر است که سیاست تقسیم سود پیشنهادی هیئت مدیره برای سال مالی قبل 10 درصد سود خالص (به ازای هر سهم مبلغ 321 ریال) اعلام شده بود لیکن سود نقدی مصوب مجمع معادل 87 درصد سود خالص (به ازای هر سهم مبلغ 2 هزار و 800 ریال) بوده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
خوب معاملات این سهم واقعا داره جالب میشه
سهمی با این رشد سود آوری و آینده روشن داره با p/e=5 معامله میشه و جالب اینجاست 2،3 تا حقوقی که فکر کنم سهام زیادی ندارند چتد روز دارند میفروشند
امروز تصمیم گرفتم سودی که از سهام دیگر بدست می آورم رو با دید بلند مدت به شپاس تبدیل کنم،به نظرم زیر 3000 تومان مفت
کسی میدونه کدوم حقوقی داره میفروشه؟سهامدار عمده که نیست
درود
خوب میبینم که این تایپیک مدت هاست داره خاک میخوره
مثل این که تنها سهامدارش تو فروم منم:D
از عرضه اولیه با این سهم هستم خیلی هم از بازار عقب افتادم به خاطر این سهم،زیاد کم شد تو سبدم اما هیچ وقت بی شپاس نبودم
چه صبری دارم من!/:.ohno-smiley.:/
ببینیم چه میکنه، تو گزارش 3 ماهه وضعیت فروش خوبی نداشت اما فکر کنم وضعیتش خوب شده، به نظر میرسه تو این قیمت ها کم ریسک باشه
نترسید تنها نیستید خودم و پدرم مجموعا 100 تایی داریم از همون اول بدشم اضافه کردیم...قیر مافیایه عجیبی داره فروش پایین سهم بخاطر کم شدن راه سازی و اینا بوده است که ایشالا حل بشه پرواز می کنیم...
درود
از عرضه اولیه با این سهم هستم خیلی هم از بازار عقب افتادم به خاطر این سهم،زیاد کم شد تو سبدم اما هیچ وقت بی شپاس نبودم
ببینیم چه میکنه، تو گزارش 3 ماهه وضعیت فروش خوبی نداشت اما فکر کنم وضعیتش خوب شده، به نظر میرسه تو این قیمت ها کم ریسک باشه
درود
خوب شکر خدا این جند روز خوب اومد بالا
دارند سهمو جمع میکنن،ببینیم تا کجا میبرند
قیر ایران از نظر کیفی بهترین قیر است...
در صورت تعاملات بین المللی.....صادرات مستقیم این کالا خصوصا به کشورهای اروپایی میتونه وضعیت این
مجموعه را اساسی متحول کنه.....
نظر