متاسفانه رایان همافزا داره شورشو در میاره موقع عرضه اولیه قطع شد اینجوری باشه باید بریم جایی که تدبیر داشته باشه
پتروشیمی خراسان(خراسان)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postدوستان قبلا هم یکی دو باری گفتم
برای اینکه در عرضه ها به مشکل نخورید سراغ کارگزاری هایی که نرم افزار رایان دارند نرید
من که امروز بدون مشکل هر دو عرضه رو گرفتمکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
رایان خیلی عالی عمل کرد خیلی بهتر از تدبیر
من خودم با هر دوش خریدم
به محض ثبت سفارش خرید انجام شد ولی تدبیر یکم طول کشید
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postرایان بگیر نگیر نداره ... حرف جناب وحید خان کاملا درسته
گرچه من خودم امروز بارایان خراسان گرفتم
حالا ممکنه مال برخی کارگزاری ها فرق داشته باشه که بی اطلاعمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postا ا ا یعنی چی من هم با ارمون کار میکنم اصلا هنگ کرد!!:(( شانست بوده پسکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط HaMaN پست شده است View Postسلام خوشکوفای عزیز
منم نتونستم بخرم ، مثه اینکه همه این مشکل رو داشتن
پیشنهاد می کنم حتما شما هم با کارگزاریتون تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید . ضرر نمی کنید
نظر
-
با مفید تماس گرفتم بعد از این که 26 نفر در صف بودند با حدود 10 دقیقه انتظار و هزینه تلفن داد کشیدم سر اپراتور و گفتم مفید نوبار همه کارگزاریهاست با این سهم دادنش به انلاین ها. طرف گفت بروز تو سایت درخواست بده شاید اختصاص داده بشه! هنوز منتظرم تا به حساب واریز شود.
نظر
نظر