سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سهام عدالت

مزایای روش مستقیم و غیر مستقیم آزاد سازی سهام عدالت
    99/02/13 - 09:05

سهامداران سهام عدالت می توانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir یکی از دو روش آزاد سازی مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب نموده و از مزایای هر روش بهره مند شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی در سامانه سهام عدالت در توضیح روش ها خطاب به سهامدار آمده است: در آزاد سازی به شیوه مستقیم مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با لحاظ مراتب ذیل به شما تخصیص و انتقال می‌یابد.همچنین به میزان سهام تخصیص‌یافته به هر فرد در شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت و به‌تناسب ارزش مقطع واگذاری، تعدادی از سهام 36 شرکت بورسی به شما تخصیص خواهد یافت. علاوه بر آن، این دسته از سهام‌داران سهام عدالت، به ازای سهام شرکت‌های غیر بورسی سرمایه‌پذیر سهام عدالت، سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را نیز دریافت خواهند نمود.

در این حالت مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاص‌یافته به عهده سهامدار بوده و در راستای حفظ ارزش سهام تخصیص‌یافته، قابلیت نقل‌وانتقال سهام مزبور به غیر و فروش آن بر اساس محدودیت‌های زمانی و مقداری تعیین‌شده توسط شورای عالی بورس صورت خواهد گرفت.

در ادامه آمده است:مطابق قانون تجارت شما سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیص‌یافته ازجمله سود و ... بهره‌مند خواهید شد.

خاطرنشان می‌سازد دو ماه پس از تاریخ انتخاب روش مذکور می‌توانید با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) از تعداد سهام تخصیص‌یافته نزد شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت مطلع شوید.

شایان‌ذکر است بهره‌مندی از خدمات قابل‌ارائه ازجمله ایجاد امکان معامله پذیری سهام تخصیص‌یافته در آینده منوط به مراجعه به سامانه سجام، ثبت‌نام و احراز هویت در مراکز تعیین‌شده می‌باشد.

در روش غیر مستقیم نیز این توضیحات خطاب به سهامدار درج شده است:در صورت انتخاب آزادسازی به روش غیرمستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت شما با لحاظ مراتب ذیل از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد و شما حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهید داشت.

با این تفویض اختیار، سهام شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت متعلق به شما توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد.

سهام مزبور در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (70%) و صندوق‌های سرمایه‌گذاری پروژه استانی (30%) ساماندهی خواهد شد.

لازم به ذکر است که هم اکنون بیش از 49 میلیون و 100 هزار نفر از هموطنان دارای سهام عدالت هستند که می توانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir از وضعیت سهام و میزان سود دریافتی مطلع شده و یکی از روش های مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب نمایند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

آن چیزی که ما دنبالش بودیم را ننوشته...
      اینکه تکلیف آن ۵۰۰ هزار تومانی که پرداخت نکرده‌ایم و عملا دارایی ما می‌باشد چیست؟ اگر مدیریت این ۵۰۰ هزار تومان را خودمان به عهده بگیریم آن ۵۰۰ هزار تومان دیگر می‌پرد؟ یا همچنان باقی می‌ماند؟ یا چه؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در صورتی که مشمولان سهام عدالت خود را نفروشند و اختیار اداره و مدیریت آنها را به شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت بدهند، سازوکاری فراهم می شود که در آینده مشمولان مالک واحدهای صندوقهای قابل معامله این شرکتها شوند

«محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          آن چیزی که ما دنبالش بودیم را ننوشته...
          اینکه تکلیف آن ۵۰۰ هزار تومانی که پرداخت نکرده‌ایم و عملا دارایی ما می‌باشد چیست؟ اگر مدیریت این ۵۰۰ هزار تومان را خودمان به عهده بگیریم آن ۵۰۰ هزار تومان دیگر می‌پرد؟ یا همچنان باقی می‌ماند؟ یا چه؟
          جناب محمدحسین؟
          مگه شما اون 500 تومن و پرداخت کردین؟؟؟
          اگه پرداخت کردین که وقتی باز بشه واسه شما کامله.
          اگه پرداخت نکردین که سهام شما نیست که.
          هر کسی میخواست باید همون سال پرداخت می کرد.
          هر کی پرداخت نکرده نصف سهام رو داره.
          البته گویا یه سری ها مثل بهزیستی و کمیته امداد و اینا رو دولت خودش 500 تومن رو پرداخت کرده و یه تومن کامل هست سهامشون.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• noori
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 206

حالا اگر كسي ثبت نام نكرده باشه چي ؟
            از اونجايي كه خيلي از مردم به سيستم اعتمادي ندارند ونخواستند پول واريز كنند امروز اونها شرايطشون چيه ؟
            چون خيلي ها اين سوال را ميپرسند اما من نميدونم گفتم از شما بپرسم شايد كسي بداند شرايطشون چي ميشه
            آخه دولت در سال ٩٢ اعلام كرد بالاي چهل ميليون ثبت نامي داشته اما من كسي را نميشناسم كه ثبت نام كرده باشه و من نفهميدم بالاخره دارندگان سهام چقدر هستند ؟

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط noori پست شده است View Post
              حالا اگر كسي ثبت نام نكرده باشه چي ؟
              از اونجايي كه خيلي از مردم به سيستم اعتمادي ندارند ونخواستند پول واريز كنند امروز اونها شرايطشون چيه ؟
              چون خيلي ها اين سوال را ميپرسند اما من نميدونم گفتم از شما بپرسم شايد كسي بداند شرايطشون چي ميشه
              آخه دولت در سال ٩٢ اعلام كرد بالاي چهل ميليون ثبت نامي داشته اما من كسي را نميشناسم كه ثبت نام كرده باشه و من نفهميدم بالاخره دارندگان سهام چقدر هستند ؟
              همه ثبت نام کردن. همه که نه. خیلی ها. فامیل ما که همه ثبت نام کردن.
              من یادم سال 87 بود شایدم 88 که خانواده من رفتن ثبت نامش رو انجام دادن.
              پولی هم نمی خواست اصلا که بحث اعتماد نکردن باشه.
              بعد از گذشت سال ها زمانی که دولت اولین سود سهام رو میخواست واریز کنه گفت هر کسی دوست داره که اندازه یک میلیون سهم داشته باشه 470 تومن باقیمانده رو پرداخته کنه.
              در واقع قبلش گفتن که شماره شبا وارد کنین که سود سهام واریز کنیم. همون موقع گفتن هر کی میخواد 470 تومن رو هم پرداخت کنه.
              اون چیزی که وقتی وارد سامانه می شدی می دیدی 532 تومن بود.
              گفت هر کس میخواد بشه یه تومن ما بقی رو خودش از جیب پرداخت کنه که صاحب یک میلیون سهم بشه.
              که بعید میدونم اون زمان کسی پرداختی انجام داد. (اینجا بحث اعتماد نکردن به دولت مطرح میشه نه اولش که بدون هیچ پولی ثبت نام و انجام میدادن)
              و حالا آزاد سازی همون سهامی که تا الان دولت مدیریتش رو بعهده داشته انجام شده.
              اگه کسی سال 87 ثبت نام نکرده دیگه عملا هیچ سهمی نداره.

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/09, 23:50.

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3134

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                اون نیمه ای که پرداخت نشده زمان مشخصی داشت.
                اون زمانی که گفتن پرداخت کنید اگه پرداخت کرده بودین حالا کامل بود
                اما واسه مایی که پرداخت نکردیم اندازه همون 532 تومن هست که فک کنم چیزی بین 5-7 تومن شده الان.
                متاسفانه کسی به دولت اعتماد نداشت. زمانی که گفتن پرداخت کنید هیچ کس گویا پرداخت نکرده.
                من از هر کی پرسیدم میگن پرداخت نکردیم.

حدودا 55 هزار نفر پرداخت کردند.
                حدودا 5میلیون نفر هم 500 رو تخفیف گرفتند.
                آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2020/05/10, 00:36.

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3134

تا 13 اردیبهشت،ارزش سبد سهام عدالت حدودا 430 هزارمیلیارد تومان بوده است که نسبت به قیمت اولیه،حدودا 16 برابر شده است.

426 هزار میلیارد تومان آن مربوط به 36 شرکت بورسی بوده است که قیمت واگذاری آن در سال 84-85 حدودا 23 هزار میلیارد تومان بوده است.

حدود 4000 میلیارد تومان آن هم مربوط به 13 شرکت غیر بورسی است که البته قیمت مقطع واگذاری هم حدودا همین 4000 میلیارد تومان بوده است.(یعنی الان اگر این 13 شرکت بیان بورس و قیمت بخورند من فکر کنم حداقل 5 برابر قیمت بخورند!میشه 20 هزار میلیارد تومان)

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    جناب محمدحسین؟
                    مگه شما اون 500 تومن و پرداخت کردین؟؟؟
                    اگه پرداخت کردین که وقتی باز بشه واسه شما کامله.
                    اگه پرداخت نکردین که سهام شما نیست که.
                    هر کسی میخواست باید همون سال پرداخت می کرد.
                    هر کی پرداخت نکرده نصف سهام رو داره.
                    البته گویا یه سری ها مثل بهزیستی و کمیته امداد و اینا رو دولت خودش 500 تومن رو پرداخت کرده و یه تومن کامل هست سهامشون.
                    نه ما (یعنی من و خانواده‌ام و اطرافیانم) هم آن ۵۰۰ تومان باقی را پرداخت نکردیم.
                    ولی این حق ماست!
                    -----------------------------
                    کل یک میلیون حق همه است.
                    هم کسانی که بهزیستی بوده‌اند و هم کسانی که ۵۰۰ تومان اضافه را دستی پرداخت کرده اند و هم مایی که آن ۵۰۰ تومان را پرداخت نکرده‌ایم.
                    می‌دانید شبیه چیست؟ شبیه اجاره به شرط تملیک است.
                    دو تا ملک مثلا یک میلیارد تومان قیمت دارند. اجاره به شرط تملیک می‌شوند ماهی ده میلیون تومان.
                    حالا یکی وسط کار دوست دارد ۵۰۰ میلیون تومان باقی مانده را هم زودتر پرداخت می‌کند... یکی دوست ندارد می‌گذارد همین‌جور اجاره به شرط تملیک ادامه داشته باشد تا آخر کار...
                    این دومی هم هنوز مالک است. همان‌گونه که اولی مالک است. منتهی این دومی هنوز اقساطش را پرداخت نکرده.
                    حالا نگرانی من از این جهت است که نکند اگر گزینه‌ی مدیریت «مستقیم» را انتخاب کنیم دولت بیاید یک جورهایی ما را دور بزند (به قول علما: بپیچد به بازی! :D) و بگوید اگر مدیریت با من بود من آن اقساط را پرداخت می‌کردم... حالا که شما انتخاب کردید دیگر خبری از آن باقی‌مانده‌اش نیست و شما را به خیر و ما را به سلامت...
                    (از این چیزها از این دولت بر می‌آید... کاملا هم بر می‌آید...)
                    به هر روی... من برای خودم گزینه‌ی مدیریت مستقیم را انتخاب کردم... چون هم مبلغ زیاد نیست و هم حتی اگر نصفه هم بدهند گمان کنم اگر خودم مدیریتش کنم بهتر به نتیجه برسم تا اینکه دو تا نصفه باشد ولی دست مدیریت (فشل) دولتی.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

ولی این حق ماست!
                      کل یک میلیون حق همه است.
                      هم کسانی که بهزیستی بوده‌اند و هم کسانی که ۵۰۰ تومان اضافه را دستی پرداخت کرده اند و هم مایی که آن ۵۰۰ تومان را پرداخت نکرده‌ایم.
                      دو تا ملک مثلا یک میلیارد تومان قیمت دارند. اجاره به شرط تملیک می‌شوند ماهی ده میلیون تومان.
                      حالا یکی وسط کار دوست دارد ۵۰۰ میلیون تومان باقی مانده را هم زودتر پرداخت می‌کند... یکی دوست ندارد می‌گذارد همین‌جور اجاره به شرط تملیک ادامه داشته باشد تا آخر کار...
                      این دومی هم هنوز مالک است. همان‌گونه که اولی مالک است. منتهی این دومی هنوز اقساطش را پرداخت نکرده.
                      حالا نگرانی من از این جهت است که نکند اگر گزینه‌ی مدیریت «مستقیم» را انتخاب کنیم دولت بیاید یک جورهایی ما را دور بزند (به قول علما: بپیچد به بازی! :D) و بگوید اگر مدیریت با من بود من آن اقساط را پرداخت می‌کردم... حالا که شما انتخاب کردید دیگر خبری از آن باقی‌مانده‌اش نیست و شما را به خیر و ما را به سلامت...
                      به هر روی... من برای خودم گزینه‌ی مدیریت مستقیم را انتخاب کردم... چون هم مبلغ زیاد نیست و هم حتی اگر نصفه هم بدهند گمان کنم اگر خودم مدیریتش کنم بهتر به نتیجه برسم تا اینکه دو تا نصفه باشد ولی دست مدیریت (فشل) دولتی.
                      والا من دیگه اونایی که شما می گید و تملک و اینا رو بلد نیستم.
                      اگه کلاهی بخواد بزاره سر منی که نمی دونم چی به چیه راحت میره.
                      منم واسه خودم و بابام و مامانم و اون داداشم که مجرده رو فعلا مستقیم زدم.
                      یکی از داداشام هم که متاهله گفته واسه من و خانومم رو هم بزن مستقیم. هنوز نزدم براش.
                      اصن یه استرسی گرفتم از الان که نگو
                      فقط خوبیش به اینه که ساعت معاملاتیش رو گفتن با ساعت معاملات بورس یکی نمی کنن.
                      باز میشه یه کاریش کرد اینجوری.
                      من فوق فوقش واسه مامان بابام و داداشم و سهامشون و می فروشم میدم یه سهمی که تا یه سال دست بهش نزنم و نخواد بهش سر بزنم.
                      اینجوری فک کنم قابل مدیریت باشه.
                      تا الانی که میگن 40 تا سهم توی سبد سهام عدالت هست.

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3134

ولی این حق ماست!
                        کل یک میلیون حق همه است.
                        در زمان واگذاری و طبق نص صریح قانون،گفته شده بود که طی 10 سال باید مشمولین سهام عدالت بدهی 1 میلیونی رو تسویه کنند.500 تومانش که با سود سالیانه شرکتها تسویه شد و 500 تومانش باقی ماند.دولت بر اساس اون ضرب العجل 10 ساله قانونی،مدتی را تعیین نمود تا هر کس میخواد تسویه کند و فقط 55000 نفر واریز نقدی کردند.پس از آن دولت طبق قانون11 شرکت غیر بورسی را بابت طلبش برداشت کرد و مالکیت را به خودش برگرداند.(که البته خیلی هم به نفع سهامدارها شد)
                        مابقی سبد،یعنی 35 شرکت بورسی و 14 شرکت غیر بورسی،بین مشمولین تقسیم شد.(یعنی از اولش،35 شرکت بورسی و 25 شرکت غیر بورسی در سبد عدالت بود)
                        بعدا پتروشیمی گویا از غیر بورسیها رفت به بورسیها و شد 36 بورسی و 13 غیر بورسی

متاسفانه حقی باقی نمانده است و روال قانونی انجام شده است.ولی شاید 99.9 درصد افراد مشمول، این فرآیندها را ندانند.
                        آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2020/05/10, 00:11.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                          در زمان واگذاری و طبق نص صریح قانون،گفته شده بود که طی 10 سال باید مشمولین سهام عدالت بدهی 1 میلیونی رو تسویه کنند.500 تومانش که با سود سالیانه شرکتها تسویه شد و 500 تومانش باقی ماند.دولت بر اساس اون ضرب العجل 10 ساله قانونی،مدتی را تعیین نمود تا هر کس میخواد تسویه کند و فقط 55000 نفر واریز نقدی کردند.پس از آن دولت طبق قانون11 شرکت غیر بورسی را بابت طلبش برداشت کرد و مالکیت را به خودش برگرداند.(که البته خیلی هم به نفع سهامدارها شد)
                          مابقی سبد،یعنی 35 شرکت بورسی و 14 شرکت غیر بورسی،بین مشمولین تقسیم شد.(یعنی از اولش،35 شرکت بورسی و 25 شرکت غیر بورسی در سبد عدالت بود)
                          بعدا پتروشیمی گویا از غیر بورسیها رفت به بورسیها و شد 36 بورسی و 13 غیر بورسی

متاسفانه حقی باقی نمانده است و روال قانونی انجام شده است.ولی شاید 99.9 درصد افراد مشمول، این فرآیندها را ندانند.
                          سلام امیر جان. این که می‌فرمایید یک قرائت است. قرائت دیگر این است که «دولت» باید در ظرف ده سال طلب را به واسطه‌ی سود همان شرکت‌ها تسویه می‌کرد (نه مردم).
                          شما مطمئنید کار از کار گذشته و سهام را خوردند و یک آب هم رویش؟ خبری؟ پیوندی؟ چیزی در این خصوص دارید؟
                          من یادم نمی‌آید زمان واریز آن پانصد هزار تومان چنین چیزی گفته باشند. چون دنبال می‌کردم...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3134

سلام امیر جان. این که می‌فرمایید یک قرائت است. قرائت دیگر این است که «دولت» باید در ظرف ده سال طلب را به واسطه‌ی سود همان شرکت‌ها تسویه می‌کرد (نه مردم).
                            شما مطمئنید کار از کار گذشته و سهام را خوردند و یک آب هم رویش؟ خبری؟ پیوندی؟ چیزی در این خصوص دارید؟
                            من یادم نمی‌آید زمان واریز آن پانصد هزار تومان چنین چیزی گفته باشند. چون دنبال می‌کردم...
                            پیش بینی بوده که با سود شرکتها تسویه شود ولی خب وقتیکه شرکتها زیان ساختند یا کم سود ساختند،چه می شد کرد؟

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3134

از این واضح تر:

تبصره۳- دوره محاسبه اقساط سهام عدالت با لحاظ سال مالی شركت های سرمایه پذیر، حداكثر ده دوره مالی از تاریخ ۰۱/۰۱/ ۱۳۸۵ تا پایان نیمه اول سال ۱۳۹۵ تعیین می شود.

تبصره۴- در صورتی كه در پایان دوره تقسیط، بهای سهام مورد واگذاری به طور كامل تسویه نشده باشد، مشمولان می توانند حداكثر تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۶، رأساً نسبت به پرداخت بدهی و تسویه حساب سهام مورد خریداری اقدام كنند. در هر صورت به میزان مبلغ بدهی تسویه شده، سهام به مشمولان تعلق می گیرد.
                              آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2020/05/10, 00:50.

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3134

اون قرائت دیگر از کجا آمده است پس؟

طبق پست بالا و مستند ارائه شده،امیدوارم شفاف شده باشید.

قطعا اون 55 هزار نفری که 3 سال پیش 500 نقدی دادند دیگر با شما فرق دارند چرا که ارزش پولشان را دریافت می کنند.

نظر

در حال کار...
                                X