کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه مبالغی هم از سودها رو واریز می کردند.
من یادمه یه 90 تومن و 60 تومن و 120 تومن و اینا اومد به حسابم.
شاید تعداش بیشتر هم بود.
زرنگی کردن. 8 میلیون سهم رو با دو زار پولی که ریختن به حسابمون کشیدن بالا.
میتونستن همونا رو نریزن به حسابمون بدهی ها رو تسویه کنن.
میدونستن که مردم بهشون اعتماد نمی کنن 500 تومن و واریز کنن.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
11 شرکتی که مالکیتش برگشت خورد به دولت،این 8 میلیون رو نساختند!
این 8 میلیون رو اون 36 شرکت بورسی ساختند که دولت به آنها دست نزد.
ضمنا 10 سال در نص صریح قانون بود و نمی شد بیشترش کرد مگر اینکه قانون رو اصلاح می کردند.
اون 3 مرحله سود هم بعد از اون 10 سال بود که سامان دهی صورت گرفت و همه چیز مشخص شد.اون 3 مرحله سود حتی نصف 500 رو هم پر نمی کرد.
چه خوب بود جرات می کردیم و می گفتیم که اشتباه کردیم که 500 رو نریختیم تقصیر کسی نبود تقصیر خودمون بود!
مثل الان که این صندوقه رو بعضیها می خرند و بعضیها نمی خرند.
حالا 10 سال دیگه بالاخره یکطرف مغبون میشه پس نباید تقصیر رو به گردن کسی بندازه به خودش بگه آقا خودم خریدم یا خودم نخریدم زوری که نبود!!
11 شرکتی که مالکیتش برگشت خورد به دولت،این 8 میلیون رو نساختند!
این 8 میلیون رو اون 36 شرکت بورسی ساختند که دولت به آنها دست نزد.
ضمنا 10 سال در نص صریح قانون بود و نمی شد بیشترش کرد مگر اینکه قانون رو اصلاح می کردند.
اون 3 مرحله سود هم بعد از اون 10 سال بود که سامان دهی صورت گرفت و همه چیز مشخص شد.اون 3 مرحله سود حتی نصف 500 رو هم پر نمی کرد.
چه خوب بود جرات می کردیم و می گفتیم که اشتباه کردیم که 500 رو نریختیم تقصیر کسی نبود تقصیر خودمون بود!
مثل الان که این صندوقه رو بعضیها می خرند و بعضیها نمی خرند.
حالا 10 سال دیگه بالاخره یکطرف مغبون میشه پس نباید تقصیر رو به گردن کسی بندازه به خودش بگه آقا خودم خریدم یا خودم نخریدم زوری که نبود!!
بله شما درست می فرمایید.
صندوق ها خوبن از نظر شما؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بله شما درست می فرمایید.
صندوق ها خوبن از نظر شما؟؟؟
من نظر خاصی ندارم ولی به نظرم الان باید بگویند قیمت اون 5 سهمی که قراره به صندوق بفروشند با تخفیفش چقدره؟اصلا مشخص شده؟
ظاهرا گفته بودند قیمت متوسط 30 روز قبل از پذیره نویسی به شرطی که از 70 درصد قیمت پایانی تابلو بورس در روز قبل از پذیره نویسی کمتر نباشه.
ظاهرا از 36 شرکت بورسی سبد،2 شرکت در بورس درج شده است ولی قیمت نخورده است.اگر اینگونه باشد کلا 15 شرکت بدون قیمت داریم.
دخانیات ایران- نیرو ترانس-پتروشیمی ارومیه و بوعلی سینا و بندر امام وبیستون و تبریزوخوزستان و فجر-ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سابیر-شهر صنعتی رشت و البرز و کاوه-مشانیر - مگاموتور
اگر در سهام بالا شرکتی هست که در بورسه و قیمت داره لطفا بگید.
میخوام در پست بعدی تعداد سهام سهامدار 1 میلیونی رو به جزییات بهتون بگم همراه با ارزش تا امروزش!
مثلا یک سهامدار 1 میلیونی چند تا ایران خودرو بهش میرسه چند تا شبندر چند تا شتران چند تا؟؟؟؟؟
پتروشیمی بوعلی و تبریز در بورس و فرابورس هستند ولی ظاهرا معامله نشده اند.
رئیس سرمایهگذاری استانی سهام عدالت تهران:
?هر سهامدار عدالت تعداد ۸۹۵۱ سهم از ۳۵ شرکت بورسی را دارد.
?کسانی که روش مدیریت غیر مستقیم سهام عدالت را انتخاب میکنند از ارزش افزوده عرضه اولیه و رشد قیمت سهام سرمایهگذاری استانی برخوردار میشوند.
?بعد از پذیرفته شدن شرکتهای سرمایهگذاری استانی در بورس ممکن است ارزش هر سهم این افراد ۲ برابر شود.
?کسانی که روش مستقیم سهام عدالت را انتخاب کنند سهام آنها به صورت خرد وارد بورس میشود و از ارزش افزوده عرضه اولیه سهام در بورس برخوردار نمیشوند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
هر سهامدار 1 میلیونی(بقیه میتونن با یک تناسب ساده خودشون حساب کنند مثلا 492 هزار تومانیها یا 532 هزار تومانیها):(عددها به خاطر گرد شدن با تلرانس +_1 می باشد)
1-آلومینیوم ایران 58 سهم
2-ایران خودرو 113 سهم
3-بانک تجارت 3362 سهم
4-بانک صادرات 2633 سهم
5-بانک ملت 563 سهم
6-پارس سوییچ 17 سهم
7-پالایشگاه بندرعباس 215 سهم
8- پالایش نفت تهران 1156 سهم
9-پالایش نفت شیراز 7 سهم
10-پالایش نفت اصفهان 383
ادامه دارد تا 34 شرکت......
حالا فکر می کنید سهم هر سهامدار 1 میلیونی از سبد 34 شرکت فوق،امروز چقدر قیمت داشته است؟؟
حالا اون 15 شرکت که قیمت ندارند اصلا هیچ!(البته 13 شرکت از 15 شرکت در سال 1385 حدودا 3500 میلیارد تومان قیمت گذاری شده اند ولی الان چند؟نمی دانیم پس محاسبه نمی کنیم تا بیایند تو بورس و فرابورس)
نظر