سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3145

پاسخ : سهام عدالت

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
    سلام امکان تغییر کارگزار ناظر سهام عدالت وجود داره ؟؟
    یه اس اومد ما هم برای کنجکاوی فوری کلیک کردیم که ببنیم چی و حداقل چه سهامی هست حالا هر جای دیگه نگاه میکنی میگه قبلا سهام عدالت تعیین کارگزار شده !!!!/:.weirdsmiley.:/
    حالا اون کارگزاره کیه ؟!!....... کیان تریدر....اسمش هم تا حالا نشنیده بودم ....خوب شد فقط با کد ملی خودم تست کردم

باید یه ویرایش داشته باشه که کل پکیج یکجا تغییر کارکزار زده بشه ...

این مطلب رو 3 روز پیش گفته بودم اگر دیده بودید خوب بود....

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    دوستان یک موردی هست ظاهرا سامانه سعدی هم مثل سامانه عادی بورس و فرابورس،کارگزار ناظر داره.یعنی از هر کارگزاری اولین بار وارد سعدی بشید همون میشه کارگزار سهام عدالتتون.

البته نظر خودمه.جایی چیزی رسما نگفته.شاید غلط باشه

نظر

• 20reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 310

فکر میکنم خوندم اما بعد از به آب دادن دسته گل ممنون امیرآقا
      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• ADLER
        Banned
        • Jan 2020
        • 216

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
        سلام امکان تغییر کارگزار ناظر سهام عدالت وجود داره ؟؟
        یه اس اومد ما هم برای کنجکاوی فوری کلیک کردیم که ببنیم چی و حداقل چه سهامی هست حالا هر جای دیگه نگاه میکنی میگه قبلا سهام عدالت تعیین کارگزار شده !!!!/:.weirdsmiley.:/
        حالا اون کارگزاره کیه ؟!!....... کیان تریدر....اسمش هم تا حالا نشنیده بودم ....خوب شد فقط با کد ملی خودم تست کردم

باید یه ویرایش داشته باشه که کل پکیج یکجا تغییر کارکزار زده بشه ...
        سلام دوست عزیز. برای من هم چند روز قبل همین مشکل پیش اومد. رفتم تو اون سایت ثبت نام کردم و تازه 30% سهام رو هم برای فروش انتخاب کردم. جالبه هیچ اسمی هم از کارگزاری کیان ننوشته بود که البته الان اسم کارگزاری رو زدند... خلاصه من هم مثل شما بعدا" فهمیدم قضیه چیه. زنگ زدم کارگزاری بعد از چند بار پاسکاری بالاخره یکی جواب داد و گفت اگر ثبت نام کرده باشید دیگه کارگزار ناظر رو نمیتونید تغییر بدید ولی پول حاصل از فروش سهام به همون شماره شبایی که قبلا" به خصوصی سازی دادید واریز خواهد شد.
        البته بهتر میشه که شما هم یه زنگی بزنید ببینید به شما چی میگن و همینجا به اشتراک بذارید تا مطمئن بشیم. به شماره 02147180000 داخلی 532 یا 553 باید زنگ بزنید.

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3145

سفارش فروش سهام عدالت ۵۰۰ هزار نفر در بانک‌ها | خبرهای فوری مهم

خبرمهم: سخنگوی سهام عدالت گفت: حدود ۵۰۰ هزار سهامدار عدالت سفارش فروش سهام خود را در بانک‌ها به ثبت رسانده اند و به صورت تجمعی تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از سهام آنها فروش رفته است.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

خبرمهم: سخنگوی سهام عدالت گفت: حدود ۵۰۰ هزار سهامدار عدالت سفارش فروش سهام خود را در بانک‌ها به ثبت رسانده اند و به صورت تجمعی تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از سهام آنها فروش رفته است.
            اگر خرید توسط ما و دیگر بورسی‌ها هم آزاد شود وضع بد می‌شود! چون یک عده حقیقی و حقوقی کوچک با پول فروش سهام می‌روند سهام عدالت دیگران را بخرند... و این یعنی فروش گسترده در بازار... (عرضه اولیه سهام عدالت!)
            -------------------------------
            نظرتون چیه جناب امیر طلا؟
            با این سامانه خرید و فروش سهام عدالت بعد بازار ممکنه عرضه در روزهای بعدش کمرشکن بشه؟

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3145

به صورت تخمینی یک چیزی میشه نزدیک 1500 تا 2000 میلیارد تومان....10 درصدش فروش رفته....

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3145

به نظر شما امور سهام شرکت پالایشگاه بندر عباس(به عنوان مثال)،الان من را به عنوان سهامدار عدالت،که شبندر در سبد سهامم هست و روش مستقیم را هم انتخاب کرده ام ،به عنوان یک سهامدار رسمی و عادی می شناسد؟فردا اگر مجمع باشد به من هم کارت ورود می دهد؟در سیستمش اسم من ثبت شده است؟

به نظر خودم خیر........................البته دلیل دارم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

به نظر شما امور سهام شرکت پالایشگاه بندر عباس(به عنوان مثال)،الان من را به عنوان سهامدار عدالت،که شبندر در سبد سهامم هست و روش مستقیم را هم انتخاب کرده ام ،به عنوان یک سهامدار رسمی و عادی می شناسد؟فردا اگر مجمع باشد به من هم کارت ورود می دهد؟در سیستمش اسم من ثبت شده است؟

به نظر خودم خیر........................البته دلیل دارم.
                  هنوزم تو سیستم به اسم سازمان خصوصی سازی هر استان هست
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

به صورت تخمینی یک چیزی میشه نزدیک 1500 تا 2000 میلیارد تومان....10 درصدش فروش رفته....

اگر خرید توسط ما و دیگر بورسی‌ها هم آزاد شود وضع بد می‌شود! چون یک عده حقیقی و حقوقی کوچک با پول فروش سهام می‌روند سهام عدالت دیگران را بخرند... و این یعنی فروش گسترده در بازار... (عرضه اولیه سهام عدالت!)
                    -------------------------------
                    نظرتون چیه جناب امیر طلا؟
                    با این سامانه خرید و فروش سهام عدالت بعد بازار ممکنه عرضه در روزهای بعدش کمرشکن بشه؟

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

amir tala سلام در صفحه قبلی سوالی پسیدم جواب میدهید ؟؟؟
                      با این سامانه خرید و فروش سهام عدالت که بعد بازار است ممکنه عرضه در صبح های روزهای بعد روی سهم های عدالتی مقداری کمرشکن بشه؟

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3145

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        هنوزم تو سیستم به اسم سازمان خصوصی سازی هر استان هست
                        درسته...البته هر استان سازمان خصوصی سازی نداره منظورتون شرکت سرمایه گذاری هر استان هست.

ولی یک اتفاقی افتاده...اگر لیست سهامداران بالای 1 درصد مثلا شبندر رو نگاه کنید می بینید شرکتهای سرمایه گذاری استانها از لیست حذف شده اند یا مثلا فارس......

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3145

دوستان فرآیند انتقال سهامهای سبد عدالت رو به شرکتهای سرمایه گذاری استانی می دانند یا براشون توضیح بدهم در حدی که می دانم؟

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3145

چند اطلاعات مفید

1- با قیمتهای پایانی روز 11 خرداد99 قیمت سبد سهام عدالت 1 میلیونی،حدودا 16.3 میلیون تومان بوده است.(شش حق تقدم با قیمت صفر حساب شده است)

2- شش نماد حق تقدم داریم که اینطوریه که 5 تا از آنها یا از اورده بودند یا انباشته،که آورده ها همه از سود سال 97 توسط سازمان خصوصی سازی پرداخت شده است.بنابراین اون 5 نماد حق تقدم هم قیمت با قیمت سهام باید در نظر گرفته شود.حق بیمه دانا هم چون سود نقدی نداشته است پرداخت نشده است و مهلتش هم تمام شده است و باید استفاده نشده ها فروش رود و .....(داستان خودش)
                            بنابراین حدودا 800 هزار تومان هم بابت حق ها داریم که فقط 35000 تومان آن بابت حق دانا هست که سرانجامش معلوم نیست(به حساب اشخاص ریخته میشه یا خصوصی سازی؟)
                            پس در کل با قیمتهای پایانی روز 11 خرداد 99 حدودا 17.1 میلیون تومان ارزش سهام یک میلیونیها بوده است.(2 روز مثبت هم بعد از 11 داشته ایم)

فکر کنم این مطلب جدید باشه

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2122

سلام آیا اطلاعی ازنحو اعلام این سهام درپرتفوی هرسهامدار درکارگزاری ها اعلام شده است ؟؟

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

چند اطلاعات مفید

1- با قیمتهای پایانی روز 11 خرداد99 قیمت سبد سهام عدالت 1 میلیونی،حدودا 16.3 میلیون تومان بوده است.(شش حق تقدم با قیمت صفر حساب شده است)

2- شش نماد حق تقدم داریم که اینطوریه که 5 تا از آنها یا از اورده بودند یا انباشته،که آورده ها همه از سود سال 97 توسط سازمان خصوصی سازی پرداخت شده است.بنابراین اون 5 نماد حق تقدم هم قیمت با قیمت سهام باید در نظر گرفته شود.حق بیمه دانا هم چون سود نقدی نداشته است پرداخت نشده است و مهلتش هم تمام شده است و باید استفاده نشده ها فروش رود و .....(داستان خودش)
                                بنابراین حدودا 800 هزار تومان هم بابت حق ها داریم که فقط 35000 تومان آن بابت حق دانا هست که سرانجامش معلوم نیست(به حساب اشخاص ریخته میشه یا خصوصی سازی؟)
                                پس در کل با قیمتهای پایانی روز 11 خرداد 99 حدودا 17.1 میلیون تومان ارزش سهام یک میلیونیها بوده است.(2 روز مثبت هم بعد از 11 داشته ایم)

فکر کنم این مطلب جدید باشه
                                مرسی از توصیحاتتون
                                یه سوال،؟؟
                                مگه این مبلغی که مشاهده میکنیم فقط 30 درصد سبد نیست؟؟؟
                                مایی که 530 تومن بوده الان توی سبد داریم 9 تومن می بینیم آیا این 9 تومن فقط 30 درصد سبد نیست؟؟؟
                                یعنی این گزینه فروش یکجا که الان میتونیم بزنیم مگه فقط برای 30 درصدش نیست. پس اون 70 درصد جزو همین 9 تومنی که مشاهده میکنیم هست یا نه ؟؟؟
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X