اقا نهایت سقوط سهم رو چند میدونید؟!
پارس مينو ( غپينو )
Collapse
X
-
-
-
غپینو باند حمایتی خوبی در محدوده 290-300 دارد.با معاملات امروز این سهم احتمالا به گره نخواهد رفت و به احتمال زیاد صف فروش نهایتا تا چهارشنبه جمع میشود و شاید باند حمایتی را هم لمس نکند . و درصورت برگشت یک حرکت شارپ صعودی در سهم خواهیم داشت.
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
به احتمال زیاد فردا صف فروش غپینو جمع اوری خواهد شد
گویا افرادی در تالار بورس قصد دارن که در معاملات فردا سهمو جارو کنند احتمالا من خودم هم فردا دوباره وارد این سهم بشم .
تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظرتون اگه صف جمع بشه اینبار این سهم به چه قیمتی میرسه؟!
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
نوشته شده توسط جناب khadem
سلام فردا سه شنبه همه چیز به نفع کل گروه غذایی و غپینو و غاذر است.در این مرحله سعی کردیم جمع بیشتری از بازار را با گروه غذایی آشنا کنیم.حالا کلیه نمادهای گروه غذایی با قدرت و وحدت بیشتری صعود می کنند.فردا غپینو به 4% منفی هم نخواهد رسید.غمارگ هم اگر فردا باز شود خیلی خوب است و کل گروه با هم صعود جانانه ای خواهند داشت.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
امروز در دقایق پایانی بازار فرصتی استثنائی برای خرید با توجه به فاصله زیاد با قیمت پایانی بوجود آمد.چالش جدید بازار سهام ممنوعیت صادراتی خواهد بود که فردا تاثیر آن را در چند گروه صادراتی خواهیم دید.
نظر
-
-
-
از دوستانی که سود مجمع گرفتید خواهش می کنم بنده رو راهنمائی کنید . با برگه سهم رفتم بانک سپه واسه گرفتن سود میگه چیزی تو سیستمشون پیدا نمی کنه. شماره ملی رو هم زده باز میگه تو سیستم چیزی نیست . ممنون میشم.
نظر
-
در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postاز دوستانی که سود مجمع گرفتید خواهش می کنم بنده رو راهنمائی کنید . با برگه سهم رفتم بانک سپه واسه گرفتن سود میگه چیزی تو سیستمشون پیدا نمی کنه. شماره ملی رو هم زده باز میگه تو سیستم چیزی نیست . ممنون میشم.
نظر
-
فروش 646 میلیارد ریالی «غپینو»
گروه بنگاهها- شرکت صنعتی پارس مینو طی 6 ماه ابتدای سال مالی 91 از فروش محصولات خود مبلغ 646 میلیارد ریال درآمد کسب کرد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت پیشبینی فروش سال مالی منتهی به 30 اسفندماه 91 را مبلغ یکهزار و 620 میلیارد ریال اعلام کرده است.
«غپینو» طی دوره 6 ماهه معادل 56 درصد از پیشبینی سود هر سهم 294 ریالی خود را به تحقق رساند.
براساس اطلاعات دریافتی، هیات مدیره قصد دارد 10 درصد از سود خالص را به عنوان سود تقسیمی به مجمع عمومی سالانه سال مالی 91 پیشنهاد کند.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر