پارس مينو ( غپينو )
Collapse
X
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
نظر
-
[QUOTE=amin88;396958]زیر 700 چیه زیر 720 هم نمیدن فقط حقوقی میده با رنج منفی کاملا مشخصه سهم به بالای 1000 خواهد رسید[/QUOT
وقتی بورسیران(باهوش ترین صندوق در حال حاضر ایران) میاد سنگین رو 750 اضافه می کنه ..... این نکته ای است برای اننان که می اندیشند!!!
هر چه پایین تر بدن بهتر ....
منتظر باز شدن شپارس برای تبدیل به غپینو هستم...مخصوصا که اندیکاتور نقطه رهاییش هم فعالشده.....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
دوستان تحلیل های خوبی روی سهم انجام دادن از همین بابت بنده نمودرا سهم را قرار نمیدهم منتها بحث زمان در تحلیل ها لحاظ نشده در هفته پیش رو سهم بر روی کلاستر زمانی در تایم هفتگی قرار میگیره و این اتفاق با کندل جدید ماهیانه همراه خواهد بود هدف سهم در کوتاه مدت 1230 تومان خواهد بود ولی مقاومت های 840 و 944 تومان برای سهم مهم میباشد.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2013/12/15, 01:47.بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
پاسخ : پارس مينو ( غپينو )
اهداف بالایی دارد
سهامداری با این سهم را توصیه می کنمیادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
نظر
-
غپینو سهمی است که در تمام سبد های زیر دستم حداقل 20% رو اشعال کرده.....
در صورت فرصت خرید در محدوده 800 در حد تک سهمی پیش خواهم رفت....
انشالله اخبار فوق العاده مناسبی تا حداقل 1 ماه و نیم دیگه در سهم منتشر خواهد شد...
در ان صورت رشد سهم تا 1200 تومان تضمین خواهد شد....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
تلاش در شکست سقف مثلت و تثبیت بالای آن و رشد به اندازه دو ضلع مثلت . البته میتونه الگوی پرچم هم باشه که دیگه چه بهتر ( داره میگه منو بخرید )
آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2013/12/27, 17:39.
نظر
-
متاسفانه زمانی بازار متوجه غپینو میشه که خیلی دیره....
تا یک ماه دیگه غپینو احتمالا هدف 1200 رو لمس میکنه...
نقطه رهایی با کسی شوخی نداره...
امروز در 890 میانگین اوردم بالا....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
سهم در منفی فردا در باند حمایتی قرار دارد و 877 برای خرید جذاب می باشد...
با توجه به واگرایی مثبت ایجاد شده در سهم و حمایت ابر ایچی موکو به نطر میرسد منفی سهم برای خرید گزینه خوبی باشد...
به شخصه در منفی فردا درصد سبد شخصی را تا 35% بالا خواهم اورد و در صورت ادامه روند منفی تا کی جون سن درصد را به بیش از 50 % خواهم رساند...
شب خوشبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط ajid پست شده است View Postسلام Dr.boursi عزیز میشه لطف کنید و یه سبد برای میان مدت بهم معرفی کنید
با تشکر
باید دقت کنید در قیمت های مناسب خرید داشته باشید و نه هر قیمتی...بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
نظر