پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amin88
    کاربر فعال
    • Jan 2013
    • 134

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

افتتاح خط تولید جدید شکلات پارس مینو
    خط تولید جدید شکلات پارس مینو، با نام تجاری رتیا اول بهمن ماه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون های صنعت و اقتصاد مجلس شورای اسلامی افتتاح می شود.
    امیرحسن مهرجو، مدیر بازاریابی گروه مینو، با اعلام این خبر گفت: همزمان با افتتاح این خط بسته بندی های مختلف این شکلات وارد بازار می شود.
    وی در ادامه افزود: پروژه تولید شکلات در شرکت پارس مینو به همت تیمی متشکل از مهندسین با تجربه و جوان این شرکت به بهره برداری رسیده است. خطوط نصب شده با تکنولوژی پیشرفته ای که دارد در منطقه خاورمیانه کم نظیر است و امکان تولید انواع مختلف شکلات هم از نظر نوع و درصد ترکیبات و هم از نظر شکل و ظاهر با کیفیت های متنوع را دارد.

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      سهم در منفی فردا در باند حمایتی قرار دارد و 877 برای خرید جذاب می باشد...
      با توجه به واگرایی مثبت ایجاد شده در سهم و حمایت ابر ایچی موکو به نطر میرسد منفی سهم برای خرید گزینه خوبی باشد...

به شخصه در منفی فردا درصد سبد شخصی را تا 35% بالا خواهم اورد و در صورت ادامه روند منفی تا کی جون سن درصد را به بیش از 50 % خواهم رساند...
      شب خوش
      تا کنون 66% سبد....
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• javad.ghaderi
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 165

خبر اصلی غپینو چیز دیگری هست
        بماند تا مدتی دیگر اعلام میکنم
        یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

متوقف...
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• reza13642125
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 233

ما كه هر سهمي داشتيم با تعديل مثبت باز شد منفي شد تايرا دجابر سبحان متاسفانه غپينو هم تعديل مثبت داده /:.sadsmiley.:/

نظر

• majid1361
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 74

پوشش 90 درصدي سود سال مالي 1392 در نه ماه.

نظر

• amin88
                کاربر فعال
                • Jan 2013
                • 134

جدیدترین خط تولید شکلات در کشور افتتاح می‌شود

جدیدترین خط شكلات كشور در ایام ولادت رسول اکرم (ص) با حضور جمعی از مسئولان در شركت پارس مینو بهره برداری می شود.
                طاهره سخت باز مدیرعامل شرکت صنعتی پارس مینو با بیان این مطلب افزود: این خط با بهره گیری از جدید ترین و مدرن ترین ماشین آلات تولید و بسته بندی کمپانی های معتبر اروپایی در این شرکت نصب و راه اندازی شده است.

وی افزود: هدف از راه اندازی این خط برطرف كردن خلاء موجوددربازار از لحاظ عرضه شكلات باكیفیت بالا توسط تولیدكننده داخلی ،معرفی محصولات جدید ، ایجاد تنوع در سبد مصرفی مشتریان وفادار، ایجاد خودباوری ، تولید محصول متناسب با نیاز گروه های خاص جامعه و همچنین تقویت برند مینو در جامعه است.

سخت باز اعلام کرد: با راه اندازی این خط جدید، روزانه 20 تن به ظرفیت تولید شکلات این شرکت افزوده می شود.

وی یادآور شد: در فاز اول 11 نوع شکلات جدید با نام تجاری " رتیا " در شرکت پارس مینو تولید و روانه بازار خواهد شد. به گفته وی با تعویض قالب و تنظیمات جزِیی امکان تولید انواع شکلات بر روی این خط وجود دارد.

سخت باز افزود: امروزه خریداران، آگاهانه محصولات موجود در بازار را بررسی و مقایسه می کنند و اغلب مصرف کنندگان حاضر به پرداخت مبلغ متناسب با کیفیت محصولی که انتخاب می کنند هستند.

وی در ادامه افزود: براساس آمار و اطلاعات موجود، سرانه مصرف شکلات در کشورهای اروپایی حدود 14 کیلو گرم است که این رقم در ایران بین یک تا یک و نیم کیلوگرم است.

سخت باز تصریح کرد: با احتساب این آمار می‌توان نتیجه گرفت که با توجه به وجود مزایای تغذیه ای مناسب در شكلات، صنعت شیرینی و شکلات ایران برای افزایش ظرفیت تولید شكلات، جای پیشرفت زیادی دارد.

وی سپس در خصوص قاچاق شکلات های بی کیفیت خارجی به کشور نیز گفت: متاسفانه به دلیل ورود این محصولات از مبادی غیر قانونی، امكان هیچ گونه نظارت كیفی بر آنها وجود ندارد. که این مهم سلامت جامعه و مصرف کنندگان را نیز به مخاطره می اندازد. علاوه برآن قیمت شكلاتهای خارجی نیز بدون هیچ معیار و نظارتی درسطحی بسیار بالا تعیین می گردد.

وی با بیان اینکه کیفیت محصولات مینو جهانی است و برنامه ما رقابت با بهترین محصولات در دنیاست، تاکید کرد: محصولات این شرکت بر اساس آخرین استاندارد های ملی و بین المللی تولید و روانه بازار می شود.

سخت بازار در ادامه از تولید شکلات متناسب با نیاز گروه های خاص در این مرکز خبر داد. به گفته وی با برنامه ریزی صورت گرفته در آینده نزدیک شکلات های ویژه ای برای گروه های خاص جامعه از جمله افراد دیابتی و ورزشکاران تولید خواهد شد.

وی گفت: پیش بینی می شود با راه اندازی این خط جدید و افزایش تنوع تولید شکلات متناسب با نیاز مصرف کنندگان دراین شرکت ، از خروج بخش قابل توجهی ارز از کشور نیز جلوگیری شود. در حال حاضر محصولات این شرکت به عراق ، افغانستان، امارات متحده عربی و کشورهای آسیای مرکزی صادر می شود که با برنامه ریزی های صورت گرفته، به دنبال توسعه صادرات و کسب سهم بیشتر از بازار های منطقه و جهان هستیم. بهمین منظورمینو در نمایشگاههای ISM (كلن آلمان ) دربهمن ماه 92و golfood(دبی ) دراسفند 92 بابرپایی غرفه حضوری فعال و با برنامه دارد.

اشکال مختلفی که در فاز اول به بازار عرضه می شوند، شکلات‌های توپی و تخم مرغی با بسته بندی های دوسرپیچ استندی، دوی پک و پذیرایی (کادویی) و تابلت های 100 گرمی، 25 گرمی و ٥ گرمی در بسته بندی های جعبه ای و پیلوپک است که در طعم ها و با مغزی های شیری، تلخ، فندقی و قهوه (کاپوچینو) تولید و عرضه می شوند.

نظر

• A-Mohammadi
                  کاربر فعال
                  • Feb 2013
                  • 341

وای شکلات هوس کردیم. من به شخصه از بچه گی شوکولات مینو خیلی دوست داشتم.
                  در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                    وای شکلات هوس کردیم. من به شخصه از بچه گی شوکولات مینو خیلی دوست داشتم.
                    محمدی جان یواش یواش باید هوس پنیر پیتزا هم داشته باشیم....

هر جا میری ادامس اربیت بخری پیدا نمیشه همه بهت وایت میدن!!! میکن بهتر از اربیته!!! البته بماند که اربیت اکالیپتوس یه چیز دیگه است....

نظر

• alof
                      عضو جدید
                      • Jan 2014
                      • 8

طرح پيتزا راكد مانده و دستگاهها آكبند مانده اند.فعلا هيچ برنامه اي براي توليد پيتزا ندارند

نظر

• reza13642125
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 233

خدا كنه حالا حالاها باز نشه/:.negaran.:/

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

20% تعدیل مثبت اون وقت می خواستن 670 بازش کنن...!!!

واقعا بازار بی منطق شده...
                          در صورتی که 670 باز میشد من روش تک سهم می شدم....

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                            خدا كنه حالا حالاها باز نشه/:.negaran.:/
                            دوست عزيز
                            شما كه مستجاب الدعوه هستيد
                            اي كاش يه چيز ديگه از خدا خواسته بوديد
                            /:.winksmiley02.:/

نظر

• reza13642125
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 233

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              دوست عزيز
                              شما كه مستجاب الدعوه هستيد
                              اي كاش يه چيز ديگه از خدا خواسته بوديد
                              /:.winksmiley02.:/
                              در اين شرايط دعاي ديگه اي به ذهنم نميرسه اگه تا وقتي بازار منفيه دفارا دپارس و غپينو باز نشن عاليه

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

گفتم کمی بیشتر برای اون دوستایی که داشتن روی 670 اردر گذاشتن قضیه رو روشن کنم....

دلایل تغییر اطلاعات پیش بینی سال منتهی به 1392/12/29 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی ... منظورش تعدیل 20% اخیره ...
                                این تعدیل ....بدون در نظر گرفتن خط جدید شکلات سازیه....چرا چون دو ماه از سال رو بیشتر تولید نمی کنه....
                                مزيد اطلاع شرکت اعلام نموده است که:"پروژه شکلات در اول بهمن ماه راه اندازي مي شود و در بودجه سال جاري و صورت سود و زيان هيچ تاثيري نخواهد داشت."

سوال این جاست که این تعدیل 20% عمدتا ناشی از چیه که شرکت می گه....شرکت دلايل تعديل سود هر سهم شرکت اصلي را کاهش نرخ ارز و مواد اوليه و بسته بندي و همچنين افزايش نرخ فروش محصول رنگارنگ عنوان نموده است.

حالا که شرکت از محل ارز و یه شکلات فینگیلی رنگارنگ تونسته اینقد تعدیل بده شما خودتون پیش بینی سود سال اتی که همراه با خط عظیم شکلات سازیه رو در نظر بگیرید....
                                خط شکلات سازی که قراره 30% تقدینگی شرکت از اون محل باشه....

حالا برید سهم با سود سال اتی 200 تومنی و سود امسال 120 تومنی رو 600 تومن بفروشید....
                                یعنی با کسر سود امسال 120 تومنی از 670 تومن میشه 550 تومن و با سود سال اتی پی برای ایی سهم 2-3 هستش.....

بعضی ها دوست دارن این مدلی ضرر کنن....نوش جونتون....

نظر

در حال کار...
                                X