پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط farhadi1971 پست شده است View Post
    این برآورد سود که توسط کارشناس "هدف حافظ" محاسبه شده، چون فقط بر اساس داده هایی که در صورتهای مالی منتشر شده بوده تهیه شده، قابل اتکا و قابل اطمینان نیست. در این تحلیل افزایش تولید، کجا دیده شده؟ چون شرکت ظرفیت اسمی بسیار بیشتری نسبت به تولید فعل داره. همچنین مسئله بدهی ارزی که فرار شده با نرخ ارز مرجع سال 91 محاسبه بشه، در کجای این تحلیل بیان شده؟ ضمن اینکه نحوه محاسبه افزایش نرخ و افزایش هزینه، درست نیست.
    با درود
    علاوه بر اینکه گزارش و برآورد غیر قابل اتکاست ، باید اضافه کنم ، تا جایی که بنده در جریان هستم شرکت دارویی ، شرکتی زیانده میباشد و صرفا از محل اجاره ممکن است که عایدی داشته باشد ، که البته این مورد دست دوستان را در محاسبات باز میگذارد .
    ضمن اینکه ، تقریبا بیشتر محصولات با خطوط قدیمی تولید میشود که ضرفیت اسمی آنها به جز یک عدد و رویا چیز دیگری نیست ، میماند سالن جدید شکلات و آدامس وایت که وضعیت بازار و فروشش مشخص است ، تقریبا در ماه چند روز تولید دارند .
    در خصوص محاسبه هزینه ها و بهای تمام شده ، تا آنجا که میدانم هنوز سیستم بهای تمام شده راه اندازی نشده و سنتی محاسبه میشود . ( که این موضوع نیز قدرت مانور مدیریت مالی را بالا میبرد)
    تنها دارو برای این مجموعه ، تغییر ، نه بهتر است بگوییم پاکسازی مدیریت فرقه ای و باند بازی در پارس مینو میباشد .
    ارادتمند
    آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• mkhezri1355
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 35

غپینو: بر اساس خبرهای موجود، اعمال افزایش نرخ محصولات در نیمه دوم سال قطعی است و دلیل لزوم این افزایش نرخ، افزایش در بهای تمام شده محصولات است. گفته میشود خط تولید پنیر پیتزا و همچنین تعیین تکلیف خط استحصال دانه کاکائو راه اندازی شده است. جزئیات راه اندازی این طرح ها به زودی در سامانه کدال قرار خواهد گرفت! همچنین افزایش سرمایه ۸۰ درصدی غپینو از محل سود انباشته نیز در دستور کار است.

نظر

• فرشیدذکایی
        عضو عادی
        • Jul 2014
        • 205

غپینو ...تایم فریم روزانه
        با توجه به چارت سهم توانسته خط روند نزولی خود را بشکند
        و در حال حاضر احتمال شکل گیری الگوی کلاسیک سروشانه معکوس در چارت وجود دارد
        که در صورت شکسته شدن خط گردن در 588 تومان و تایید الگو شاهد رشد قیمت تا هدف الگو در 700 تومان منطبق با سقف تاریخی سهم خواهیم بود.
        مقاومت های مهم در راه رسیدن به هدف 610 و 644 خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط فرشیدذکایی؛ 2014/10/19, 20:52.

نظر

• farhadi1971
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 36

در اصل توسط فرشیدذکایی پست شده است View Post
          غپینو ...تایم فریم روزانه
          با توجه به چارت سهم توانسته خط روند نزولی خود را بشکند
          و در حال حاضر احتمال شکل گیری الگوی کلاسیک سروشانه معکوس در چارت وجود دارد
          که در صورت شکسته شدن خط گردن در 588 تومان و تایید الگو شاهد رشد قیمت تا هدف الگو در 700 تومان منطبق با سقف تاریخی سهم خواهیم بود.
          مقاومت های مهم در راه رسیدن به هدف 610 و 644 خواهد بود.

یک مشکل در این نمودار وجود داره. در نمودار خودم هم همین مشکل وجود داره.
          چرا در نمودار غپینو، سقف تاریخی رو در محدوده 700 تومن نشون میده؟ در صورتیکه قبلا قیمت بالای 900 تومن هم بوده ؟

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            اپدیت هفتگی نمودار...

سهم برای ماندن در باند صعودی بایستی به زودی ها یه حرکت به سمت 630 داشته باشه...که با توجه به عدم حرکت های کودن گونه معین ازادگان در چند روز اخیر و حمایت های چند روزه سهامدار عمده و خشکی سهم(معاملات بسیار پایین)...بسیار محتمل می باشد....
            اپدیت نمودار هفتگی....
            سهم در حال حاضر بعد از مدت ها (حدودا بعد 5 ماه سیگنال خرید از منظر تکنیکالی را صادر نموده است)...

سه سیگنال خرید عبارتند از:
            1- کراس کی جون سن و تن کن سن در فضای بالای ابر
            2- قرار گیری چیکواسپن در فضایی باز
            3- افزایش حجم معاملات

البته مثبت بودن امروز سهم را نمی توان ناشی از قدرت سهم به تنهایی تفسیر نمود بلکه حال و هوای این روز های بازار سبب شده همه سهام مثبت باشند.....

فروش های بسیار پایین این معین ازادگان در روز های مثبت ادم رو بسیار عصبانی می کند چه برسد به سهامداران معین ازادگان که هیچ گونه اعتراضی ندارند...
            17 میلیون سهم مونده برای این حقوقی با شرافت!!!
            یک حقوقی دیگر نیز در حال خرید سهم می باشد که هویت نا معلوم دارد!!

خبر هایی منتشر شده که نشان دهنده راه اندازی خط استحصال دانه کاکائو و پنیر پیتزا دارد که با توجه به پیشرفت فیزیکی بسیار اندک در گزارش های قبلی بسیار غیر محتمل به نظر می رسد....

هدف این موج صعودی 630 خواهد بود که در صورت تثبیت در این سطح مدت زمان زیادی را احتمال می دهم در همان محدوده باقی بماند تا گزارش های بنیادی و تعدیل های احتمالی برسد....
            افزایش قیمت...
            بخشودگی مالیاتی...
            خط های تولیدی جدید...
            حضور شرکت های همگروه همچون فاسم همگی از جمله استعداد های نهفته سهم اند...
            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/20, 14:04.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

در مورد مینو یک چیزی که خیلی شگفت انگیزه سهم در کل...
              714039 میلیون ریال سود انباشته داره....
              تعدا سهام 420 میلیون سهم
              یعنی به ازای هر سهم 170 تومن سود انباشته داره!!!

نظر

• mkhezri1355
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 35

واگرایی...

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

این سهم از گروه غذایی ، شانس زیادی برای تعدیل مثبت با اهمیت دارد...

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

کدال رو ایا خوندید؟

کدال رو ایا خوندید؟

دیروز گزارش غصینو اومد و 73713 میلیون ریال سهم افزایش در امد ناشی از ساير در آمدهاي غير عملياتي حاصله از تغيير در برآورد و تسويه تسهيلات ارزي مي باشد
                    که همه رو هم با نرخ ریالی تسویه کرده....
                    البته بخشی از اون برای زیر مجموعه خودش یعنی مینو بوده که در گزارش اتی مینو باید به اون اشاره بشه....

یه چیزی حدود 18 تومن از این محل به ازای هر سهم باید توسط مینو سود شناسایی بشه....

یواش یواش بوی بسته شدن از نوع تعدیل مثبت میاد..../:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim

آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/22, 00:23.

نظر

• arminfar
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 479

پاسخ : کدال رو ایا خوندید؟

کدال رو ایا خوندید؟

دیروز گزارش غصینو اومد و 73713 میلیون ریال سهم افزایش در امد ناشی از ساير در آمدهاي غير عملياتي حاصله از تغيير در برآورد و تسويه تسهيلات ارزي مي باشد
                      که همه رو هم با نرخ ریالی تسویه کرده....
                      البته بخشی از اون برای زیر مجموعه خودش یعنی مینو بوده که در گزارش اتی مینو باید به اون اشاره بشه....

یه چیزی حدود 18 تومن از این محل به ازای هر سهم باید توسط مینو سود شناسایی بشه....

با درود
                      دکتر عزیر ، سود شرکت مینو فقط از همین دیون و حسابهای فیمابین شرکتهای گروه مگر به دست آید .
                      رتیا کاملا متوقف ، تقریبا حدود 7 سال خواب سرمایه به صورت ماشین آلات در جعبه های ترانزیت شده آن هم در محوطه شرکت ، این یعنی بالا رفتن بهای تمام شده ، افزایش نرخ بهره به مدت این سالهای خواب ، که تازه بعد از راه اندازی الان یک سالن شیک و مدرن دارن که سرپرست و چند تا پرسنل فنی حالشو میبرن (این رو هم با بهای تمام شده جمع کن) ... زمان برگشت سرمایه رو بر چه اساس و چه بازار فروشی میخوان محاسبه کنن ؟! که سودشو حساب میکنن .
                      وایت با 3.5 تن در روز ( ظرفیت اسمی 20 تن روزانه) که با 10 تن بازگشت سرمایه میشد حدود 5 سال ، یعنی 5 سال اول در صورت تولید 10 تن روزانه = نقطه سر به سر ، بدون سود ، فقط هزینه های خودش رو بده .
                      دکتر عزیز البته بر اساس تکنیکال روند باید حرکتشو شروع کنه ، ولی این سهم بدرد بنیادی کارها و سرمایه گذاری بلند مدت نمیخوره .
                      ارادتمند

آرمین فروهر

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                        با درود
                        دکتر عزیر ، سود شرکت مینو فقط از همین دیون و حسابهای فیمابین شرکتهای گروه مگر به دست آید .
                        رتیا کاملا متوقف ، تقریبا حدود 7 سال خواب سرمایه به صورت ماشین آلات در جعبه های ترانزیت شده آن هم در محوطه شرکت ، این یعنی بالا رفتن بهای تمام شده ، افزایش نرخ بهره به مدت این سالهای خواب ، که تازه بعد از راه اندازی الان یک سالن شیک و مدرن دارن که سرپرست و چند تا پرسنل فنی حالشو میبرن (این رو هم با بهای تمام شده جمع کن) ... زمان برگشت سرمایه رو بر چه اساس و چه بازار فروشی میخوان محاسبه کنن ؟! که سودشو حساب میکنن .
                        وایت با 3.5 تن در روز ( ظرفیت اسمی 20 تن روزانه) که با 10 تن بازگشت سرمایه میشد حدود 5 سال ، یعنی 5 سال اول در صورت تولید 10 تن روزانه = نقطه سر به سر ، بدون سود ، فقط هزینه های خودش رو بده .
                        دکتر عزیز البته بر اساس تکنیکال روند باید حرکتشو شروع کنه ، ولی این سهم بدرد بنیادی کارها و سرمایه گذاری بلند مدت نمیخوره .
                        ارادتمند

آرمین فروهر
                        جناب ارمین فروهر عزیز...
                        در مورد رتیا که توی نمایشگاه من به عمد از مسئولان مختلف شرکت سوال کردم...
                        یکیشون می گفت نه از اول مهر تولید میشه!! (خوب کو پس چرا نیست بازار)
                        یکیشون می گفت نه به جای شکلات رتیا قراره ابنبات رسیتال تولید کنه!!!(مسئول محترمی که ماهیانه میلیونی پول می گیری.... خط شکلات کجا و خط ابنبات کجا!!!)

جناب ارمین فروهر بی برنامگی به وفور از صحبت های مسئولین مینو موج میزد....

ولی یک نکته خدمت شما بگم....

فرض بفرمائید....

مینو به نظرم یک بشکه باروته!!! اره یک بشکه باروت که تمامی تجهیزات رو داره و تمامی هزینه ها رو برای شروع خطوط جدید داره....
                        تنها یک چیز نداره ...
                        مدیریت با لیاقت و کارامد...
                        سرکار خانم سخت باز متاسفانه از دید من سهامدار به هیچ عنوان لیاقت چنین جایگاهی رو ندارن....هدف بی احترامی به ایشون رو که اتفاقا یک فرد فرهیحته هم هستند ندارم....
                        ولی بازدهی ایشون در راهندازی خطوط جدید و به بهرسانی اونا این قضیه رو تائید می کنه....

فرض بفرمائید فقط یک درصد و نه بیشتر یکشبه مدیریت عوض شه....
                        و یا سرکار خانم دکتر یکشبه بنا به مسائلی تغییر رویه بدن...
                        اون وقته که مینو حداقل تا 4 برابر مکان فعلی جای رشد داره....

ارادتمند
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/22, 09:15.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

بدون شرح امروز....

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

در گزارش ها امده روغن به طور حتمی تا پایان سال گران نمی شود....

"در گروه صنایع غذایی، دبیرانجمن صنایع روغن نباتی، اعلام کرد که قیمت روغن تا اردیبهشت سال آینده تغییری نخواهد کرد. "

تنها از محل روغن خدمت دوستان عرض کردم می تونه 5 تومن به سود شرکت اضافه بشه....

از طرفی در گزارش غصینو عملا افزایش نرخ ها لحاظ شده....در مورد عمده موارد 15-20 % بوده در حالی که شرکت تنها 10% رو لحاظ کرده....
                            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/22, 09:54.

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

جناب ارمین فر عزیز...
                              در مورد رتیا که توی نمایشگاه من به عمد از مسئولان مختلف شرکت سوال کردم...
                              یکیشون می گفت نه از اول مهر تولید میشه!! (خوب کو پس چرا نیست بازار)
                              یکیشون می گفت نه به جای شکلات رتیا قراره ابنبات رسیتال تولید کنه!!!(مسئول محترمی که ماهیانه میلیونی پول می گیری.... خط شکلات کجا و خط ابنبات کجا!!!)

جناب ارمین فر بی برنامگی به وفور از صحبت های مسئولین مینو موج میزد....

ولی یک نکته خدمت شما بگم....

فرض بفرمائید....

مینو به نظرم یک بشکه باروته!!! اره یک بشکه باروت که تمامی تجهیزات رو داره و تمامی هزینه ها رو برای شروع خطوط جدید داره....
                              تنها یک چیز نداره ...
                              مدیریت با لیاقت و کارامد...
                              سرکار خانم سخت باز متاسفانه از دید من سهامدار به هیچ عنوان لیاقت چنین جایگاهی رو ندارن....هدف بی احترامی به ایشون رو که اتفاقا یک فرد فرهیحته هم هستند ندارم....
                              ولی بازدهی ایشون در راهندازی خطوط جدید و به بهرسانی اونا این قضیه رو تائید می کنه....

فرض بفرمائید فقط یک درصد و نه بیشتر یکشبه مدیریت عوض شه....
                              و یا سرکار خانم دکتر یکشبه بنا به مسائلی تغییر رویه بدن...
                              اون وقته که مینو حداقل تا 4 برابر مکان فعلی جای رشد داره....

ارادتمند
                              با درود
                              سعی میکنم زیاد طولانی نشه این موضوع سوء مدیریت مینو و امیدوارم هر چه زودتر در مورد وقایع خوب این مجموعه مطلب بذاریم .
                              مدیریت مینو ، فقط با تغییر سرکار خانم دکتر سخت باز متحول نمیشه ، تا زمانی که مدیریت ارشد ایشان بر کاستیها نظارت نداشته و یا نمیتواند تأثیر گذار باشد هر شخص دیگری هم این پست را اشغال کند تغییر زیادی در بهبود وضعیت رخ نمیدهد .
                              بعد از اینکه آزادگان از مدیریت قبل (سازمان صنایع) شرکت را تحویل گرفت تنها زمان ایده آل شرکت ، زمان مدیریت جناب آقای اوحدی (رئیس سازمان حج) بود .
                              تمام این خطوط جدید در زمان مدیریت آقای ثامنی خریداری شد که راه اندازی نشد تا دوره آقای اوحدی .
                              این خطوط شامل :
                              خط سافت ژل (خط کامل ، سالن مجهز و با رعایت تمامی استانداردها) تقریبا سال 88 با حضور وزیر و خبرنگار و ... افتتاح شد . در حال خاضر تعطیل
                              آدامس وایت (تولید و بسته بندی خط کامل) با حضور وزیر و خبرنگار و ... افتتاح شد . در حال حاضر روزی 3.5 تن تولید ، تقریبا یک / ششم ظرفیت اسمی
                              رتیا (خط قالب گیری و بسته بندی) شکلات باید به صورت فله از شرکت دیگری تهیه شود چرا که شرکت تهیه و تولید شکلات مورد نیاز این خط ظرفیت ندارد ، این خط هم سال گذشته با همان توصیف افتتاح شد و در حال حاضر متوقف است
                              یک مورد از قلم افتاد ،!!! خط پیتزای معروف !! آن هم اصلا از داخل جعبه های ترانزیت خارج نشد و اصلا معلوم نیست چه برنامه ای برای آن دارند .
                              این تمام به روز رسانی بود که در توان عزیزان بود ، بقیه خطوط مربوط میشود به زمان مرحوم خسروشاهی .
                              در مورد توانمندی خانم دکتر فقط باید عرض کنم که ایشان مدیر تحقیق و توسعه بودند و همانطور که از اسم این واحد مشخص است باید تحقیق کنند برای توسعه ، البته این فقط معنی لغوی آن میباشد که بطور کل این واحد یعنی قلب بهبود مستمر یک مجموعه ، حدود 4 سال پیش یکی از مدیران این واحد در جلسه ای بسته ای رنگانگ ارائه نموده با توضیح اینکه رنگارنگ با طعم پرتقال که حاصل زحمات پرسنل واحد R&D میباشد ، اگر بدون اینکه متصدی میکسر خمیر رنگارنگ متوجه شود ، ظرف اسانس کارامل را با هر اسانس دیگری تعویض کنیم !! کار تحقیقاتی کرده ایم !؟؟
                              این فقط یک نمونه از نوع مدیریت این خانم دکتر است .
                              دوست عزیز ، از اینکه مطلب طولانی شد عذرخواهی میکنم ، فقط خواستم بگویم با تعویض یک مهره ، یک سیستم (ماشین) بهبود پیدا نمیکند.
                              ارادتمند
                              آرمین فروهر

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

سهم با ارائه پوشش بسیار ضعیف 35% گزارش خود را روانه بازار کرد...

سهم هنوز افزایش قیمت ها را لحاظ نکرده....
                                در صورتی که با همین نرخ بخواد بفروشه نسبت به بودجه 36 تومن ضرر نصیب شرکت خواهد نمود.
                                از طرفی قیمت مواد اولیه شرکت زیاد نشده و در صورتی که همین زیاد نشدن قیمت مواد اولیه ادامه دار باشه 33 تومن سود نصیب شرکت خواهد شد.

در کل با همین شرایط به نظرم جای تعدیل زیادی نخواهد داشت مگر....
                                افزایش قیمت رو سریع تر اعلام کنه

در ضمن شرکت در مورد بدهی ارزی چیزی رو بیان نکرده که جای تعجب داره چون شرکت های هم گروه همچون غصینو سود خوبی از این محل شناسایی کرده....

در کل نظرم اینه که سهم بشکه باروته که نیاز به جرقه داره و اگر جرقه ای نباشه (روال عادی ادامه دار باشه) سهم خیلی هنر کنه می تونه بودجه خودشو پوشش بده...
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X