کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غپینو یکی از مفت ترینهای بازار دیروز بود و فرصت نشد یه مرحله دیگه ازش خرید کنم! آخرین مرحله خریدم رو روز شنبه انجام دادم تو قیمت 466 تومان و باورم نمیشد از این کف قیمت هم پایینتر بزنه! تا الآن دو بار تا قیمت 610 الی 620 رفت و به کف قیمتش (465 _ 475) برگشت زد ولی انتظار نداشتم از این محدوده قیمتی پایینتر بزنه! بازار دارالمجانین دیروز همه رو شگفت زده کرد و این فقط یه پیش پرده کوچیک از این نمایش بزرگ بود! تو خیلی از سهمهای دیگه هم یقینآ چنین اتفاق نادری افتاد
قیمت امروز غپینو رو دیدم واقعا متعجب شدم زمانی لیدر قوی گروه غذایی بود و به چه روزی افتاده 210 تومان
دیگه داره به چاه میرسه مگه قراره چند بشه
نکته بعدی که در گروه غذایی نظرم رو جلب کرد p/e این صنعت است که ذقبلا بین 9 تا 20 بود و خیلی کم پیدا میشد بین 4 تا 6 باشه ولی مثل اینکه بازار تصمیم گرفته سهام این صنعت رو در همان محدوه 5 تا 6 بخره که بی سابقه بوده تا اونجایی من سراغ دارم
#غپینو
#گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1401/09/30
▪️ شرکت صنعتی پارس مینو طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1401/09/30 معادل 2,314,101 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه سال قبل 114% افزایش داشته است.
▪️«غپینو» با سرمایه ثبت شده 9,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه سال مالی منتهی به 1401/12/29 مبلغ 16,341,772 میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 125% رشد داشته است.
1401-10-05 17:24:20 (974744)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️
با این فروش دیگه دوهفته دیگه منتظر ۳ ماهه سوهست که احتمالا بین ۱۷ تا ۲۵ تومان سود بسازه که سود ۹ ماهه میشه بین ۴۵ تا ۵۰ تومان
اگر ۳ ماه اخر سال هم ۲۰ تا ۲۵ بسازه که همیشه اخر سال بهتر عمل کرده سود بین ۶۵ تا ۷۵ تومان خواهاد بود
سهم ۳۰۰ تومان سود ۷۰ تومان
P/e سهم 4
کلا نداریم تو غذایی ها
اونم سهم کوچک و سود سال بعدش بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ باشه
نظر