پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2691
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 320

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    خوبه که گروه گنجی هر روز حجم مبنا رو میده البته اینا انشالله میخوان کامل خارج بشن پس این سهم یه بار دیگه فرصت خرید میده باید حواسا جمع باشه
    احتمالا حدود 215 این فرصت ایجاد شود

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
      احتمالا حدود 215 این فرصت ایجاد شود
      البته نظر من بالاتره به نظر بنده از 220 به بالا حجم معاملات بالا میره و با حجم بالا مقاومت 240 شکسته خواهد شد و حرکت برای 300 تومان شروع میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

بازی گران گردن کلفتی این سهم پیدا کرده و پول زیادی آمده پشت سهم و به نظر من هر سهمی که پول پشتش بیاد طلا میشه بدون در نظر گرفتن مزیتهای سهم این سهمم انشالله تا آخر این ماه قیمتهای بالای 300 رو تجربه میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

تکنیکالی این سهم فردا عرضه زیاد داره اگه عرضه زیاد شد حول نکنید روال عرضه های فردا طبیعیه البته شنیده شده یه عده هم میخوان فردا آب گل آلود کنن تا سهم یه عده بیچاره رو از دستشون در بیارن واقعا نهایت پست فطرتی در معامله کردنه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

این سهم با حجم بالا سقف یه کانال یا یه جور مثلث پهن شونده رو شکسته که هدف سهم رو در 260 تومان تثبیت کرد
            فردا هم به سقف کانال بلند مدت برخورد میکنه با توجه به شرایط موجود این سقف هم با قاطعیت شکسته خواهد شد به نظرم فردا این سهم حجم معاملات بالایی رو تجربه میکنه که لازم هم هست براش ، و البته در این معاملات فرصت های طلایی جهت ورود به سهم پیش میاد که باید بهترین استفاده رو کرد و فردا وقتی 204 تومان با حجم بالا شکسته بشه هدف کانال بلند مدت 300 تومان خواهد بود انشالله یه ضرب تا 300 میتونه بره فقط باید فردا یه عده پیاده بشن

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• شادمان
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 43

تیرشون به سنگ میخوره انشالله و امروز هم با صف خرید سنگین میریم جلو توکل به خدا

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                این سهم با حجم بالا سقف یه کانال یا یه جور مثلث پهن شونده رو شکسته که هدف سهم رو در 260 تومان تثبیت کرد
                فردا هم به سقف کانال بلند مدت برخورد میکنه با توجه به شرایط موجود این سقف هم با قاطعیت شکسته خواهد شد به نظرم فردا این سهم حجم معاملات بالایی رو تجربه میکنه که لازم هم هست براش ، و البته در این معاملات فرصت های طلایی جهت ورود به سهم پیش میاد که باید بهترین استفاده رو کرد و فردا وقتی 204 تومان با حجم بالا شکسته بشه هدف کانال بلند مدت 300 تومان خواهد بود انشالله یه ضرب تا 300 میتونه بره فقط باید فردا یه عده پیاده بشن

جو بازار امروز خیلی خراب بود و با توجه به عرضه و منفی شدن سهم به نظرم آمد این سهم یه استراحت خواهد داشت با توجه به دوجی برگشی درآویز در نمودار شمعی ازش خارج شدم و در لحظات پایانی به صف خرید عرضه کردم
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

انشالله که سهم اصلاح نکنه ولی اگه خواست اصلاح کنه تا روی سقف قبلی (خط سبز رنگ) جا برای اصلاح داره حدود 194 تومان اینجوری پول بکش هم کامل میشه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

با توجه به حجم بالايي که امروز زد ، بايد ديد امروز چه کساني فروخته اند .

به احتمال زياد دنياي شگرف و دار و دسته گنجي از سهم خارج شده اند ، کد هاي حقيقي که تعداد بالا داشتند و روي سهم فعال بودن و نيز حقيقي هاي جز به احتمال زياد فروشنده بوده اند

اميدوارم با توجه به قدرت مالي بالايي که بازيگران جديد دارند ، شاهد شکوفايي سهم باشيم

البته يک نکته منفي سهم همون وام يورويي آن هست که دوستان امروز تذکر داده بودند

نظر

• tomson
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 28

دوستان 179 خریدم چه کنم فردا به نظرتون؟

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط tomson پست شده است View Post
                        دوستان 179 خریدم چه کنم فردا به نظرتون؟
                        شاخص گروهش امروز به مقاومت برخورد کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• tomson
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 28

تمام جان ردش کنم بره یا نگه دارم!!! قیمت خریدم گیرم نمیاد دیگه ؟؟؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط tomson پست شده است View Post
                            تمام جان ردش کنم بره یا نگه دارم!!! قیمت خریدم گیرم نمیاد دیگه ؟؟؟
                            تصمیم با شماست کسی نمیتونه برای شما تعیین تکلیف کنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• tomson
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 28

تشکر دوست عزیز

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

دوستان غپینویی نگران نباشید اگه غپینو اصلاح داشته باشه نهایت 9% منفی جا داره و بعدش پولبک و ادامه حرکت به بالا

فقط امیدوارم اگه گروهی قصد حمایت داره اینکارو با نگاهی درست به تکنیکال انجام بده وا جازه بده بازی قواعد خودشو داشته باشه اینجوری راحت تر میشه سهمو مدیریت کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X