در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
پارس مينو ( غپينو )
Collapse
X
-
در اصل توسط 2691 پست شده است View Postاحتمالا حدود 215 این فرصت ایجاد شودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بازی گران گردن کلفتی این سهم پیدا کرده و پول زیادی آمده پشت سهم و به نظر من هر سهمی که پول پشتش بیاد طلا میشه بدون در نظر گرفتن مزیتهای سهم این سهمم انشالله تا آخر این ماه قیمتهای بالای 300 رو تجربه میکنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
تکنیکالی این سهم فردا عرضه زیاد داره اگه عرضه زیاد شد حول نکنید روال عرضه های فردا طبیعیه البته شنیده شده یه عده هم میخوان فردا آب گل آلود کنن تا سهم یه عده بیچاره رو از دستشون در بیارن واقعا نهایت پست فطرتی در معامله کردنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
این سهم با حجم بالا سقف یه کانال یا یه جور مثلث پهن شونده رو شکسته که هدف سهم رو در 260 تومان تثبیت کرد
فردا هم به سقف کانال بلند مدت برخورد میکنه با توجه به شرایط موجود این سقف هم با قاطعیت شکسته خواهد شد به نظرم فردا این سهم حجم معاملات بالایی رو تجربه میکنه که لازم هم هست براش ، و البته در این معاملات فرصت های طلایی جهت ورود به سهم پیش میاد که باید بهترین استفاده رو کرد و فردا وقتی 204 تومان با حجم بالا شکسته بشه هدف کانال بلند مدت 300 تومان خواهد بود انشالله یه ضرب تا 300 میتونه بره فقط باید فردا یه عده پیاده بشن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاین سهم با حجم بالا سقف یه کانال یا یه جور مثلث پهن شونده رو شکسته که هدف سهم رو در 260 تومان تثبیت کرد
فردا هم به سقف کانال بلند مدت برخورد میکنه با توجه به شرایط موجود این سقف هم با قاطعیت شکسته خواهد شد به نظرم فردا این سهم حجم معاملات بالایی رو تجربه میکنه که لازم هم هست براش ، و البته در این معاملات فرصت های طلایی جهت ورود به سهم پیش میاد که باید بهترین استفاده رو کرد و فردا وقتی 204 تومان با حجم بالا شکسته بشه هدف کانال بلند مدت 300 تومان خواهد بود انشالله یه ضرب تا 300 میتونه بره فقط باید فردا یه عده پیاده بشن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
انشالله که سهم اصلاح نکنه ولی اگه خواست اصلاح کنه تا روی سقف قبلی (خط سبز رنگ) جا برای اصلاح داره حدود 194 تومان اینجوری پول بکش هم کامل میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
با توجه به حجم بالايي که امروز زد ، بايد ديد امروز چه کساني فروخته اند .
به احتمال زياد دنياي شگرف و دار و دسته گنجي از سهم خارج شده اند ، کد هاي حقيقي که تعداد بالا داشتند و روي سهم فعال بودن و نيز حقيقي هاي جز به احتمال زياد فروشنده بوده اند
اميدوارم با توجه به قدرت مالي بالايي که بازيگران جديد دارند ، شاهد شکوفايي سهم باشيم
البته يک نکته منفي سهم همون وام يورويي آن هست که دوستان امروز تذکر داده بودند
نظر
-
در اصل توسط tomson پست شده است View Postدوستان 179 خریدم چه کنم فردا به نظرتون؟
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط tomson پست شده است View Postتمام جان ردش کنم بره یا نگه دارم!!! قیمت خریدم گیرم نمیاد دیگه ؟؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر