امروز خرید شد
سرمايه گذاري مسكن شمالغرب ( ثغرب )
Collapse
X
-
ثغرب تا پایان دوره 12 ماهه یه چیزی حول و حوش 100 تومن سود میسازه
با این حساب اگر بهش پی بر ای 4 هم بدیم تا 400 تومن توانایی رشد کردن داره
خرید این سهم با دید میان مدت و بلند مدت میتونه گین خوبی به همراه داشته باشهما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Postثغرب تا پایان دوره 12 ماهه یه چیزی حول و حوش 100 تومن سود میسازه
با این حساب اگر بهش پی بر ای 4 هم بدیم تا 400 تومن توانایی رشد کردن داره
خرید این سهم با دید میان مدت و بلند مدت میتونه گین خوبی به همراه داشته باشه
نظر
-
ثغرب بالای 100 تومن 12 ماهه سود میسازه در واقع الان داره با پی بر ای 2/6 معامله میشه ضمنا حواستون باشه این فروشهایی که بعضی روزها سرمایه گذاری مسکن انجام میده داره به کد شخصی..... میزنه بنظر من که خبر از داخل ثغرب دارم گل سرسبد ساختمانیهاست ضمن اینکه یه حقیقی گردن کلفت هم داره با چند تا کد سهم جمع میکنهآخرین ویرایش توسط ارشیا؛ 2013/06/28, 12:17.رودخانه دل صخره ای را میشکافد نه بخاطر قدرتش بلکه بخاطر پایداریش ..L-)L-)L-)
نظر
-
ثغرب تو ساختمانی پایینترین پی بر ای را داره 6 ماه 45 تومن سود ساخته پیش بینی میشه 12 ماهه تا 117 تومن سود بسازه 2 تا حقیقی دارن بی سر و صدا سهمو جمع میکنن ضمن اینکه سهامدار عمده سرمایه گذاری مسکن داره به یه کد حقیقی هم انتقال میده ثغرب بزودی 400 تومن را رد میکنه ساختمانیها بنظر من امسال میتونن پی بر ای 2 رقمی بگیرن پس منطقا اوناییکه از پی بر ای پایینی برخوردارن از پتانسل رشد بالاتری در میان مدت برخوردارن
نظر
-
در اصل توسط ارشیا پست شده است View Postثغرب بالای 100 تومن 12 ماهه سود میسازه در واقع الان داره با پی بر ای 2/6 معامله میشه ضمنا حواستون باشه این فروشهایی که بعضی روزها سرمایه گذاری مسکن انجام میده داره به کد شخصی..... میزنه بنظر من که خبر از داخل ثغرب دارم گل سرسبد ساختمانیهاست ضمن اینکه یه حقیقی گردن کلفت هم داره با چند تا کد سهم جمع میکنه
نظر
-
کمتر از 33 میلیون سهم ثغرب دست سهامدارای زیر یک درصد بوده و بقیه اش (بیش از 267 میلیون سهم ) دست ثمسکنه...در سه روز معاملاتی قبل نزدیک به 14 میلیون سهم ثغرب بالای 260 تومن معامله شده (قیمت پایانی ) اگه امروز هم حجم خوبی معامله شده و قیمت پایانی بالای 260 بمونه میشه به ادامه رشدش امیدوار بود...فراموش نکنیم ثغرب با توجه به پروژه های آماده زیادی که داره و همچنین پروژه های جدیدی که شروع کرده از لحاظ سوددهی سال مالی بعد هم هیچ مشکلی نداره...ثغرب امسال حداقل 90 تومن سود میسازه ( که احتمالا حدود 70 تومنش رو تقسیم میکنه ) با سود احتمالی باز هم حدود 90 تومنی سال مالی بعد خرید ثغرب 260 تومنی یعنی خرید ساختمانی با p/e تحلیلی حدود 2 !!!....اگه بازار به گروه ساختمان p/e بالاتری بده و میانگین p/e گروه ساختمان بره بالاتر (که همین اتفاق داره میفته ) با خرید ثغرب 260 تومنی میشه در چند ماه یک بازدهی 100 درصدی کسب کرد....
نظر
-
-
ارزندگی ثغرب
سهم با توجه به پوشش مناسب 446 ریالی در 6 ماهه اول و سود 746 ریالی که پتانسیل تعدیل را نیز دارد
ارزنده خواهد بود .
از سوی دیگر عمده پروژه های غرب تکمیل شده که روند سودآوری آن با فروش قطعی خواهد ساخت
ارزش غرب نیز 350 تومان برآورد شده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر