کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان
پارسال دلیل تعدیلش این بود که تو گزارشه سه ماهه 32 میلیون تیغ صورت تراشی سنواتی داشت که پیش بینی کرده بود تا آخر سال 7 میلیونشو بفروشه ولی بخاطر قیمت ارزونش تا 6 ماهه 16 تاشو فروخت و تو پیش بینی 1/28 کل 32 میلیون آماده فروش رو بعنوان فروش طی سال پیش بینی نمود.
اما سه ماهه اول امسال آماده مصرف تیغ صورت تراشی سنواتیش فقط 10 میلیونه که تو سه ماهه پیش بینی کرده 9 میلیونشو تا آخر سال میفروشه. بنابراین امسال میزان موجودی آماده مصرفش با میزان فروشش خیلی اختلاف نداره. پس دیگه از اون تعدیلا با اهمیت خبری نیست. زمن اینکه 94% از مواد اولیش رو دلاری میخره و 100% فروشش رو ریالی میفرشه که پارسال با نرخ 1500 دیده اما تو سه ماهه امسال به نرخ 3060 دیده. بنابرین بعید میدونم تعدیل با اهمیتی داشته باشه
یکبار دیگر صورتهای مالی را مطالعه کن جناب گلدن عزیز!
سال قبل در تاریخ 28 /1 / 91 برای تعدیل بسته شد و روز باز گشایی با تعدیل مثبت85 درصدی بازگشایی شد. وضعیت امسال شرکت بمراتب از پارسال بهتر است .کاهش قیمت خرید مواد اولیه عمده شرکت که همه از داخل کشور تامین می شود و افزایش تولید و فروش تعدیل مثبت خوبی را به ارمغان می اورد. با افزایش قیمت دلار واردات تیغ مقرون به صرفه نبوده و بیشتر گرایش به خرید تولیدات داخل است.
نمودار صفحه قبل را هم مجددا تگاه کنید.
تمام مواردي كه گفته شد از متن گزارش EPS سه و شش ماهه 91 و سه ماهه 92 استخراج شده كه ميتونيد ببينيد.
احمد خان ميشه بگيد وقتي 94% از مواد اوليه شركت از خارج تهيه ميشه و سال قبل با دلار 1500 ميخريدن ولي الان بايد با دلار 3060 بخرن چه جوري امكان داره قيمت خريد مواد اوليه شركت كاهش پيدا كنه؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
شرکت برای اصلاح ساختار مالی وافزایش تولید خود و و پاسخگویی به نیاز داخلی در سال 82 برنامه افزایش سرمایه دارد.میزان مصرف تیغ کشور 450میلیون عدد می باشد که در حال حاضر حدود 30 تا 35 درصد تولید این شرکت است.مابقی از طریق واردات تامین می شود که با افزایش قیمت ارز قیمت واردات گرانتر می شود واقبال عمومی به مصرف داخل بیشتر می شود.اکثر مصرف کنندگان تیغ هم ارایشگاهها و مردم عادی هستند. شرکت هم متناسب با افزایش قیمت ارز اقدام به قیمت گذاری محصول می کند تا قابل رقابت با واردات باشد. عمده واردات مواد اولیه شرکت شامل کاغذ و کارتن و کاغذ مومی است . فولاد که در حال حاضر با افت قیمت مواجه است و بخشی از گرانی کاغذ و کارتن را جبران می کند. در مجموع با برنامه های در دست اجرا شرکت قادر به پوشش مناسب و تعدیل مثبت می باشد. در ضمن گزارشات حسابرسی شده شرکت هم هنوز نیامده است.
تمام مواردي كه گفته شد از متن گزارش EPS سه و شش ماهه 91 و سه ماهه 92 استخراج شده كه ميتونيد ببينيد.
احمد خان ميشه بگيد وقتي 94% از مواد اوليه شركت از خارج تهيه ميشه و سال قبل با دلار 1500 ميخريدن ولي الان بايد با دلار 3060 بخرن چه جوري امكان داره قيمت خريد مواد اوليه شركت كاهش پيدا كنه؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد.
این شرکت اتفاقا هر چی دلار بالاتر بره بنفعش هستش
بالعکس ان چیزی که بازار در موردش تصور میکنه
من خودم سهامدار شرکتم... . مشابهات هایی در قیمت دلار با این محصول می بینم مشابه ان چیزی که در قندی ها رخ می دهد. ولی جناب گلدن هم انصافا تحلیل جالبی را ارائه فرمودن که جای تقدیر و تشکر دارد.
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
سهم امروز وارد روند صعود شد.... البته من در روز های قبل با توجه به تایم فریم پایین وارد شده بودم.... اخه عادت ندارم سهمی رو از صف بخرم....
تحلیل تکنیکال و مقاومت ها در پست بعدی...
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
س
پارسال دلیل تعدیلش این بود که تو گزارشه سه ماهه 32 میلیون تیغ صورت تراشی سنواتی داشت که پیش بینی کرده بود تا آخر سال 7 میلیونشو بفروشه ولی بخاطر قیمت ارزونش تا 6 ماهه 16 تاشو فروخت و تو پیش بینی 1/28 کل 32 میلیون آماده فروش رو بعنوان فروش طی سال پیش بینی نمود.
اما سه ماهه اول امسال آماده مصرف تیغ صورت تراشی سنواتیش فقط 10 میلیونه که تو سه ماهه پیش بینی کرده 9 میلیونشو تا آخر سال میفروشه. بنابراین امسال میزان موجودی آماده مصرفش با میزان فروشش خیلی اختلاف نداره. پس دیگه از اون تعدیلا با اهمیت خبری نیست. زمن اینکه 94% از مواد اولیش رو دلاری میخره و 100% فروشش رو ریالی میفرشه که پارسال با نرخ 1500 دیده اما تو سه ماهه امسال به نرخ 3060 دیده. بنابرین بعید میدونم تعدیل با اهمیتی داشته باشه
الان کار شرکت شده واردات تیغ نیم ساخته و سپس بسته بندی و فروش آن
واقعی سه ماهه امسال پیش بینی سالیانه امسال واقعی سه ماهه پارسال واقعی سالیانه پارسال
قیمت تیغ نیمه ساخته خریداری شده 37.26 37.26 21.17 29.72
قیمت فروش تیغ صورت تراشی 90.29 56.07 36.04 46.40
سودآوری به درصد 142 50 70 56
همانگونه که مشاهده میکنید سودآوری محصولات این شرکت در یک نمودار صعودی قرار گرفته و بیخود نیست که سه ماهه امسال نسبت به پارسال 200 درصد افزایش سودآوری داشته است.
حالا همانگونه که در جدول مشاهده میکنید برای پیش بینی سالیانه سودآوری را پایین در نظر گرفته که یه سود تپل از این محل به راحتی میتونه بده.
آخرین ویرایش توسط aminian؛ 2013/04/13, 19:47.
دلیل: عذم نمایش جدولی نوشته
نظر