تکنوتار و شیشه قزوین هم برای پیگیری مناسب است
بررسی تکنیکالی بازار و سهام
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
به به سلام آقا حجت
کم پیدایی داداش
نیستی؟
انشالله هر جا هستی خوش و سلامت باشی(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام فرهاد خان فکر کردم مشکلت حل شده؟ اول اینکه بفرما پی دی اف رو خوندی؟ و دقیقا به نکاتش عمل کردی؟ اگر اینطور هست، یکی از فایلها رو برای من ایمیل کن. تا ببینم مشکل از کجاست.
اما نشد
دو تا از فايلها رو براتون فرستادم
مرسيyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postبه به سلام آقا حجت
کم پیدایی داداش
نیستی؟
انشالله هر جا هستی خوش و سلامت باشی
بنده در خدمت شما هستم، مقداری با اینترنتم و ورژن جدید سایت مشکل دارم. انشاء الله با همکاری مدیر سایت و قابلیت آپلود ورژن قدیمی مشکل مرتفع خواهد شد. ضمن اینکه گاهی هم که نمیتونم با نام کاربری وارد بشم، از طریق میهمان، از مطالب دوستان استفاده میکنم. مطمئنا اگر جایی نیاز باشه، مطلب هم میزنم. قرار نیست این تاپیک مال کسی باشه. ضمنا از همین طریق به جناب استاد درودی که با نام هاشم_ 54 وارد سایت شدند. و لیدر تیم نیشابور هستند، خیر مقدم عرض میکنم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postسلام حجت جان بله همه پي دي اف هم قبلي و هم جديدتون رو خوندم
اما نشد
دو تا از فايلها رو براتون فرستادم
مرسي
شما متاسفانه یا نخوندی یا تغییرات که گفته شده در نرم افزار رو عمل نکردی. شاید هم پی دی اف مربوطه نبوده.
1-قیمت آخرین معامله به قیمت پایانی تغییر نیافته
2-نام فارسی نماد به نام لاتین تغییر نکرده.
شما اگر دقیق بخونی و عمل کنی به نظر من زودتر مشکلت حل میشه.
پی دی اف آموزش نحوه درست ایجاد دیتا در تی اس ای کلاینتلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سايپا
رشد هيجاني از اواخر آذر از قيمت 200 تومان آغاز و با هيجان زياد و يك اصلاح در ميان راه اينك به قيمت 256 تومان رسيده است .
اكنون rsi در منطقه هيجان خريد در نقطه 75 واقع شده است .
واگرائي منفي واضح در منطقه بالاي هفتاد در rsi ديده ميشود .
همچنين اسيلاتور macd نيز واگرائي منفي صادر كرده است .
به نظر من نمودار در حال ساختن پيوت سقف ميباشد و در صورت تشكيل پيوت سيگنال فروش قطعي ميشود
واگرائي منفي rsi و macd نشانه اشباع خريد ارزيابي ميگردد .
سيگنال فروش صادر گرديده و هرچند ممكن است قيمت اندكي رشد داشته باشد ولي شناسايي سود و خروج از سهام توصيه ميشود .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postبه به جناب برادران، شما کجا اینجا کجا؟
غیبت شما زیاده فکر کنم، امسال دیگه با تک ماده هم قبول نشی؟؟؟!!!!!!!!
دوست عزیز کم پیدایی؟[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورسبازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
حجت جان ممنون
خيلي گلي دو هفته بود درگيرش بودم
اخه دارم پروپوزالم رو تحويل ميدم خيلي سرم شلوغ بود
تمركز رو پي دي اف نداشتم
مرسيyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postآقا مرتضی
پسهند، میشه گفت انتهای موج دو هست، 38.2 درصد اصلاح کرده، اما حسی منتال میگه باید بیشتر اصلاح کنه؟ نظرت چیه؟
اما فکر میکنم ظرف 2 روز آینده وضعیت معلوم بشهآخرین ویرایش توسط عليرضا جمالی؛ 2011/01/04, 22:09.
نظر
-
دوستان آیا میدانید رتبه نقدشوندگی سهام را چگونه میتوان به دست آورد؟
غیر از نرمافزارهایی که گزارشات فاندامنتال را محاسبه میکنند، راه دیگری هم هست؟
البتّه فهرستی هر چند ماه یکبار منتشر میشه، ولی به روز نیست.
آخرین ویرایش توسط Alireza.J؛ 2011/01/04, 22:18.[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورسبازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام
به نظر بنده کروی در صورت کاهش قیمت در معاملات آتی ، محدوده 285 تا 288 خریدش می تونه کم ریسک باشه....
موفق باشید
یا حق(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر