بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alireza.J
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 51

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
    با توجه به این که قیمت عرضه بالا خواهد بود من با این سیسات شرکت میکنم در عرضه همراه اول :

حداکثر 10% سبد با سقف قیمت حداکثر 3000 تومان ( بالاتر خرید نخواهم کرد) و نوسان 15%
    نظر دوستان و سایر اساتید در رابطه با این عرضه؟
    منظورتان خرید در روز دوّم پس از عرضه است؟ چون در روز اوّل که میزان خرید دست ما نیست!

درضمن جناب حجت عزیز، چه سوالاتی میکنی شما؟ تکلیف ودیعه ها چه به من و شما!!!!!
    آخرین ویرایش توسط Alireza.J؛ 2010/12/12, 09:34.
    [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• Alireza.J
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 51

دوستانی که وغدیر دارند، احتمالاً macd واگرایی خواهد داشت، rsi هم که در محدوده هیجان است.
      [SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 1358

کروی

به نظر میاد کروی در قیمت فعلی ارزنده باشه! واگرایی خفیف هم داره. در برخورد به فیبو 161 درصد کوتاه مدت نیز برگشت قیمت داشته.
        نظرتون درباره مثلث متقارن چیه؟
        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
        [/RIGHT]
        [/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

در اصل توسط Alireza.J پست شده است View Post
          دوستانی که وغدیر دارند، احتمالاً macd واگرایی خواهد داشت، rsi هم که در محدوده هیجان است.
          سلام علیرضا جان
          راستش من هر چی این وغدیر رو زیر و رو کردم ، چیزی ندیدم، میشه با یک نمودار بیشتر توضیح بدی؟
          مخابرات بزرگترین مشکلش همراه اول بود، چون میگفتن اگر مردم ودیعه ها رو بخوان نمیتونه پس بده و به عنوان یک بدهی بزرگ مطرح بود. الان مخابرات میخواد از شر این شرکت راحت بشه. من نوعی اگر سهامدار شرکتی بشم که بدهی سنگینی داره، خوب بنده هم ضرر میکنم، مگر غیر از اینه؟
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

سلام محمود خان
            به نظر میرسه کروی روی 2850 حمایت خوبی داشته باشه.

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

تکمبا در آر اس آی به خط روند بر خورد کرده، ضمن اینکه قیمت بین باند 938 و 648 در حال نوسان هست، این دو محدوده در چهار سال اخیر پر حجم ترین محدوده معاملات این سهم بوده. می توان این تصور را داشت که باید یک شوک خبری سهم رو از این محدوده خارج کنه.

نظر

• Alireza.J
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 51

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام علیرضا جان
                راستش من هر چی این وغدیر رو زیر و رو کردم ، چیزی ندیدم، میشه با یک نمودار بیشتر توضیح بدی؟
                مخابرات بزرگترین مشکلش همراه اول بود، چون میگفتن اگر مردم ودیعه ها رو بخوان نمیتونه پس بده و به عنوان یک بدهی بزرگ مطرح بود. الان مخابرات میخواد از شر این شرکت راحت بشه. من نوعی اگر سهامدار شرکتی بشم که بدهی سنگینی داره، خوب بنده هم ضرر میکنم، مگر غیر از اینه؟
                در مورد مخابرات کاملاً حق با شماست. فقط منظورم این بود که کسی جواب درست و حسابی به این سوالات نمیده! همینطور مسئله گرانفروشی سیم کارت!
                در مورد وغدیر به نظرم رسید که قله جدید قیمت بالاتر از قله قبلی است، ولی macd نتوانسته به قله قبلی برسد. و چون rsi هم در محدوده هیجان فروش است، پس میتواند اخطار فروش باشد.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

ممنون، با آقای عباس زاده تماس داشتم، قرار شد یک نگاهی به وغدیر بندازه خبر رو روی سایت بزاره، شما واگرایی بین آر اس آی و مکدی رو گرفتی درسته؟
                  ضمنا یک زحمت بکش سوالات دوستان رو روی سایتهای دیگه اینجا پاسخ گو باش و لینکش رو توی سایت خودشون بزار.
                  ممنون.

نظر

• Alireza.J
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 51

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                    ممنون، با آقای عباس زاده تماس داشتم، قرار شد یک نگاهی به وغدیر بندازه خبر رو روی سایت بزاره، شما واگرایی بین آر اس آی و مکدی رو گرفتی درسته؟
                    ضمنا یک زحمت بکش سوالات دوستان رو روی سایتهای دیگه اینجا پاسخ گو باش و لینکش رو توی سایت خودشون بزار.
                    ممنون.
                    ممنون از شما استاد. به روی چشم.

نظر

• MTZ
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 670

در اصل توسط alireza.j پست شده است View Post
                      منظورتان خرید در روز دوّم پس از عرضه است؟ چون در روز اوّل که میزان خرید دست ما نیست!

درضمن جناب حجت عزیز، چه سوالاتی میکنی شما؟ تکلیف ودیعه ها چه به من و شما!!!!!
                      من مظور را بد رساندم..اگر مثل دفعه هاي قبل باشد و به هر كد 1000 سهم برسد با قيمت 3000 تومان ميشود به عبارتي 3 ميليون تومان
                      به نظر من اين رفم با توجه به نامشخص بودن و مبهم بودن شرايط عرضه تقريبا رسيك زيادي دارد(مخصوصا در اين بازار)
                      البته تبليغات زيادي كه در تلويزيون و sms ميشه هم نبايد ناديده گرفت. من حتي خبري شنيديم كه از 2 ماه پيش از حقوق كارمندان مخابرات و همراه اول به صورت اقساط مبالغي به عنوان سهم كسر ميگردد كه ظاهرا قرار است سهام را با قيمت كمتر به كاركنان واگزار كنند.

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 670

من هنوز بازار امروز را نديدم ..اما نكته اي كه براي من جالب است در معاملات فارك امروز و ديروز در منفي كامل صف هاي فروش ان به خوبي جمع ميشد. با توجه به اينكه احتمال افت قيمت تا 155 تومان هم همچنان وجود دارد ورود به صورت پله اي براي افراد با ريسك بالا مناسب است.
                        نكته منفي كه در رابطه با تجهيزات وجود دارد اين است كه بازار كم كم داره اين گروه را به فراموشي مي سپارد.به عنوان مثال در معاملات ديروز با اين وجود كه اكثر سهم ها مثبت بودند اين گروه كاملا منفي معامله ميشدند. از لحاظ p/e هم كه ديگه صدرا و فاراك و تاحدودي فاذر هم ديگه هيچ حرفي براي گفتن نمي گذارند!!!!!!

حالا هركي فهميد بالاخره من در اين پست پيشنهاد خريد دادم يا فروش جايزه داره؟؟؟!!!

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

فهرست گزیده ای از پست های این تاپیک:

صفحه 1
                          1. بررسی نمودار هفتگی طلا و نفت برنت
                          2. pdfآموزشی تی اس ای کلاینت
                          3. صدرا

صفحه 2
                          1. کسرا
                          2. وسپه و وصندوق
                          3. شیشه قزوین
                          4. ولغدر
                          5. بترانس

صفحه 3
                          1. خگستر
                          2. ولغدر
                          3. وتوسم
                          4. وتوکا
                          5. روش تحلیل CANSLIM
                          6. همراه اول
                          7. وبشهر
                          8. قندنقش جهان
                          9. بیمه البرز

نظر

• analyst
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 446

تحلیل پسهند

از دیدگاه امواج الیوت هم اکنون در اواخر موج چهارم قرار داریم موج سوم موج بزرگی بوده که بیش از 500% موج اول گسترش یافته، موج چهارم بیشترین اصلاح را تا 210تومان داشته است. با توجه به اینکه 205 اصلاح 38.2% است و استوکاستیک واگرایی مثبت اندکی دارد و rsi میانگین متحرک 14 روزه خود را به بالا شکسته و هیستوگرام مک دی هم مثبت شده می توان موج چهارم را تمام شده دانست، من در خوش بینانه ترین حالت احتمال 60% را برای پایان موج چهارم در نظر می گیرم.
                            در صورت اتمام موج 4 هدف های بعدی 267 تومان در 161.8 و 304 تومان در 261.8 را در نظر میگیرم.

حالت دومی هم قابل بررسی هست که موج چهارم با اصلاح 23.6% در 227 تومان خاتمه یافته و موج پنجم تا 280 تومان رشد کرده!! در اینصورت باید گفت که موج a پایان یافته و هم اکنون در موج b صعودی هستیم.

نظر

• shahsavan
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 66

وغدیر واگرایی نداره بلکه همگرایی داره
                              احتمال افت تا330تومان محل برخوردمیانگین55روزه وخط روندکوتاه مدت _خط مشکی _وجودداره که خریددراین محدوده برای نوسان10-15درصدی عالیه
                              درسته که هدف موج5الیوت 400هستش ولی 380تومان مقاومت بسیارمهمیه که بااین بازار بعیدبه نظرمیرسه درکوتاه مدت بتونه بشکنه

نظر

• shahsavan
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 66

دوستان درموردوصناچه نظری دارند؟

نظر

در حال کار...
                                X