کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقا حجت
میشه یه تحلیل از سهام سایپا داشته باشید چون من مقداری سهم در قیمت 266 خریدم میخام بدونم تا چه قیمت ( البته میدونم سقف محکم 290 که یک سال هست شکسته نشده جلوی سهم هست) و تا چند وقت دیگه به بالاترین حد خودش میرسه
با سلام و درود به تمامی دوستان عزیز این اولین تایپک من می باشد
امیدوارم بتونم برای بالا بردن سطح دانش و بار اطلاعاتی این فروم به دوستان کمک کنم
البته با اجازه از استادان گرامی و اقای حجت گنجعلی
سلام به همه
معرفی میکنم؛ جناب استاد سعید امینی از تحلیلگران برجسته و بااخلاق سایتهای boursi و تالار بورس و از دانشجویان برتر استاد هلالات هستند، که در سایت boursi به دوستان سهامدار و علاقمند تاکنون سودهای فراوانی رسوندند. روز شنبه در تالار کارگزاری مفید با ایشون ملاقات داشتم، از ایشون دعوت کردم در کنار چارتیستهای دیگه در این سایت هم، فعالیت داشته باشند تا بتونیم در کنار ایشون جهت ارتقاء سطح دانشمون بهره بگیریم. سعید جان بسیار محبت کردی، و به تاپیک خودت خوش آمدی.
سلام آقا حجت
میشه یه تحلیل از سهام سایپا داشته باشید چون من مقداری سهم در قیمت 266 خریدم میخام بدونم تا چه قیمت ( البته میدونم سقف محکم 290 که یک سال هست شکسته نشده جلوی سهم هست) و تا چند وقت دیگه به بالاترین حد خودش میرسه
سلام فرهاد جان،
سایپا در میانه موج صعودی تشکیل یک پرچم داده بود، که اکنون تونسته از اون خارج بشه، هدف کلاسیکش محدوده 3400 هست. در این مسیر همینطور که شما گفتی مقاومتهای 2900 و مرز روانی 3000 رو هم پیش رو داره. آر اس آی هم بروی روند صعودی در حرکت هست.
پر سود باشید.
سلام حجت جان
عید چند ساعت دیگه رو بهت تبریک میگم :d
ممنون بابت توضیحاتت
یه سوال دیگه : من متاسفانه یه مقدار سهام دارویی کوثر رو توی قیمت 290 خریدم فکر میکنی سال آینده به محظ باز شدن بازار بفروشمش یا ممکنه تا قیمت خرید من هم بره
یه تحلیل از این سهم هم داشته باش
بازم از راهنمایهات ممنونم
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت دوست خوبم حجت عزيز و تمام سروران گرامي سايت بورسي .اميدوارم سالي خوب و پرسود پيش رو داشته باشيد.
قربان همگي دوستان
امير
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
سلام به همه
ممنون از اظهار ارادت همه در اینجا و ایمیل،
بنده هم برای همه عزیزان و خانوادهاشون، سال سرشار از سود و سلامتی آرزو دارم. برای همه عزیزان لحظه سال تحویل در حرم امام رضا (ع) دعا کردم و امیدوارم در هر فعالیتی هستید، پیروز باشید. انشاءالله در امسال بتونیم با به اشتراک گذاشتن اطلاعات خودمون، همچون گذشته، به سود سازی به یکدیگر در بورس ایران کمک کنیم. بنده همیشه با سایتها و تحلیلهای پولی مخالف بودم و هستم و اعتقاد دارم، اگر سودی قراره کسب بشه، اون سود برکتی هست که خدا از بابت سود رسانی به دیگران در معاملات به ما اعطا میکنه. از Admin سایت هم تشکر میکنم. که با مدیریت خوبشون مراتب رشد سایت رو فراهم کردند، به نحوی که تعداد بازدید سایت، از کمتر از 1000 بازدید در روز به بیش از 5000 بازدید در روز رسیده است. برای ایشون هم آرزوی سلامتی و توفیق دارم. یکی از اهداف ما در سایت ارتقاء سطح دانش معاملات و رسیدن به برترین فروم بورسی با بیشترین سود آوری برای کاربرانش هست. برای رسیدن به این مهم دست یاری به سمت همه اساتیدی که با اهداف ما موافق هستند، دراز میکنیم.
موفق باشید.
فاراک خصدرا
خعتبار وساپا
مپنا گروه بهمن
رتکو شلعاب
حفاری کاذر
وسدید ودی
کروی پارسیان وسینا
می خوام سبد سهامم کمتر از نصف شه بعضی اینا رو من تقریبا بیش از 6 ماه که دارم
نظر