بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

امير جان دجابر رو نظري نداريد. قيمت خوبي به نظرت نداره براي خريد؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      امير جان دجابر رو نظري نداريد. قيمت خوبي به نظرت نداره براي خريد؟
      دجابر رشدشو ديرتر شروع ميگنه حوالي تيرماه
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• mohseni1353
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1010

امير جان سلام ممكنه بفرماييد چرا دجابر تير ماه رشد ميكنه با تشكر

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

نگاهی مجدد به تحلیل خپارس

با توجه به شکست سقف چنگال در تحلیل قبل

[/URL][/IMG]

اکنون این خط(سقف چنگال)تبدیل به حمایت قوی سهم شده است
          حال اینگونه بنظر میرسد سهم بدنبال تشکیل نقطه D در الگوی هارمونیک Butterfly یا BAT میباشد

نقطه D در الگوی Butterfly (پروانه) در دو سطح1.27 و 1.618 فیبوی ext بازوی XA: معادل 175 و 195 تومان

نقطه D در الگوی BAT (خفاش) در سطح 88.6 فیبوی RET بازوی XA: معادل 152 تومان

در صورت تصحیح امکان پول بک به سطح بالای چنگال (حمایت قوی سهم) وجود دارد.

[IMG][/IMG]

نظر

• amir2003
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1125

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
            امير جان سلام ممكنه بفرماييد چرا دجابر تير ماه رشد ميكنه با تشكر
            راستش دليل تكنيكالي خاصي نداره ولي نمودار 3 ساله گذشته نشون ميده رشدش از اواخر خرداد با اعلام گزارش سه ماهه شروع ميشه
            اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
            "دیوید ویسکات"

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

نگاهی به وضعیت تکنیکی خاور

با توجه به نمودار زیر سهم در 123 تومان تشکیل نقطه D در الگوی هارمونیک BEARISH CRAB را داده است

[/URL][/IMG]

با توجه به نمودار در CCI هم واگرایی مشاهده میشود و احتمالا در معاملات اینده شاهد تصحیح سهم خواهیم بود

حمایتها:115-118 و 110-111 و 106 و 102 تومان

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط ******* پست شده است
                عرض سلام و ادب خدمت آقای (حجت) گرامی

راستیتش **************. ولی هنوز چند تا سوال دارم که به جوابش نرسیدم و امیدوارم به کمک شما زودتر وارد کار بشم

قبل از شروع سوال ها پیشاپیش عرض معذرت من رو بابت مزاحمت بپذیرید

من ************************************************** ************************** و من دارم با 500هزار تومن شروع میکنم

حالا سوالات:

1. من تو******** زندگی میکنم، برای من به عنوان یه اماتور بهتر اینه که با کارگزاری کار کنم و یا آنلاین (میخوام اینترنتی باشه، شرایط رفتن به تالار بورس برام ممکن نیست)
                اگه پیشنهاد مورد خاصی هم داشتید بگید

2. سود تقریبی این کار چه قدره؟ یعنی می ارزه من این پول رو وارد کار کنم یا برم بذارم تو بانک و 10 درصد سود بگیرم؟ قسمت دوم شوخی بود:D

3. با توجه به سرمایه فعلی، روزانه تقریبا چه قدر وقت باید بذارم و اگه بخوام با کارگزاری کار کنم، فرقی میکنه تو وقتی که باید بذارم یا نه؟)

4. حال شما خوبه؟ خوش میگذره؟!

ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدید مخصوصا سوال چهارم!

امیدوارم بیشتر با هم آشنا بشیم و بیشتر از تجربیات شما استفاده کنیم

ممنون و تشکر مجدد

سلام، خواهش میکنم، اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم.
                1. من تو ****** زندگی میکنم، برای من به عنوان یه اماتور بهتر اینه که با کارگزاری کار کنم و یا آنلاین (میخوام اینترنتی باشه، شرایط رفتن به تالار بورس برام ممکن نیست)
                اگه پیشنهاد مورد خاصی هم داشتید بگید:

فرقی نداره، توی آنلاین یکسری محدودیت هست، اما کارگزاری این محدودیتها رو نداره، مثلا باید با درصد مشخصی از قیمت آخرین معامله درخواست بدی، یا اگه سهم بره به گره نمیتونی خرید و فروش کنی و ...

2. سود تقریبی این کار چه قدره؟ یعنی می ارزه من این پول رو وارد کار کنم یا برم بذارم تو بانک و 10 درصد سود بگیرم؟ قسمت دوم شوخی بود

شوخی چرا؟ تو بانک هم میتونی بزاری، اما اگر بورس ( علم تکنیکال یا علم فاندامنتال) بلد باشی، میتونی بسته به حرفه ای بودنت بین 15 تا 200 درصد اصل سرمایه در یک سال سود بسازی، مقدار سرمایت مهم نیست.

3. با توجه به سرمایه فعلی، روزانه تقریبا چه قدر وقت باید بذارم و اگه بخوام با کارگزاری کار کنم، فرقی میکنه تو وقتی که باید بذارم یا نه؟)

اگر با کارگزاری بخوای کار کنی، برای هر درخواست خرید و فروش باید بری اونجا و فرم مخصوص این کار رو پر کنی، ولی با آنلاین یا اینترنتی سیم ثانیه بیشتر طول نمیکشه، اگر تکنیکال که گفتم بلد باشی، میانگین روزی 20 دقیقه در هر روز. (علم فاندامنتال رو هم نمیدونم، از دوستانی که فاندا کار میکنن باید بپرسی.)

4. حال شما خوبه؟ خوش میگذره؟!

ممنون،بله، سلامت باشی.
                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

جناب اميني سپاسگزارم مي شوم اگه در اين تاپيك در خصوص سهام هاي معرفي شده توسط جنابعالي در مسابقه اين هفته نمودار مربوطه را هم قرار بدهيد تا دوستان هم استفاده علمي از دانش والاي شما داشته باشند

نظر

• سعید امینی
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 92

جناب اميني سپاسگزارم مي شوم اگه در اين تاپيك در خصوص سهام هاي معرفي شده توسط جنابعالي در مسابقه اين هفته نمودار مربوطه را هم قرار بدهيد تا دوستان هم استفاده علمي از دانش والاي شما داشته باشند
                    صنایع لاستیکی سهند (پسهند) :
                    شکستن خط بالایی مثلث صعودی با هدف کلاسیک 3.000 و هیجانی 3.500 و معامله حدودا یک درصد سهام این شرکت در اخرین روز کاری و تایید بنیادی کاران

کویر تایر (پکویر) :
                    روند صعودی و مناسب سهم و همین طور تایید اسیلاتور های rsi . Macd گذشتن از مقاومت 1.800 و بسته شدن gap به وجود امده در سهم

پاكسان ( شپاكسا ) :
                    تلاش برای بستن gap به وجود امده و وضعیت مناسب بنیادی سهم

آخرین ویرایش توسط Admin؛ 2011/04/07, 19:55.
                    [LEFT][B]website :
                    [URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

استاد اميني گپ در كوير تاير را ممكن هست توضيح بيشتري بفرماييد سپاسگزارم

نظر

• سعید امینی
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 92

استاد اميني گپ در كوير تاير را ممكن هست توضيح بيشتري بفرماييد سپاسگزارم
                        در تصویر همان طور که مشاهد می کنید بعد از بازگشت از از مجمع gap و یا شکافی بوجوده امده که به خوبی gap به وجود امده بسته شده است و انتظار می رود سهم تا 2.200 رشد داشته باشد البته هدف میان مدت ان 2.800 می باشد
                        [LEFT][B]website :

نظر

• zagros
                          ستاره دار*
                          • Jan 2011
                          • 41

سلام جناب امینی

تحلیلتون از فاراک و فاذر چیه؟ شنبه خرید این دو سهم در منفی مناسب است؟

با تشکر

نظر

• amir2003
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1125

تحليل كيميدارو

دكيمي بعد از افزايش سرمايه 100 درصدي وارد معاملات رنجي شد كه در محدوده 350 بيشترين معاملات آن انجام شده و به اصطلاح كف سهم حوالي 350 تومانه .سهم اواخر ارديبهشت براي تقسيم سود بسته ميشه كه هميشه در روزهاي پاياني عده اي را جذب خودش ميكنه .
                            و اما تكنيكالي سهم: در معاملات روز چهارشنبه سهم خط روند نزولي كوتاه مدتش را بسمت بالا شكست و سیگنال در استوکاستیک و واگرايي بين حجم و قيمت و ار اس اي از ديگر نكات مثبت سهمه. هدف بلند مدتش پر كردن گپ در حوالي 700 تومانه كه بنظر ميرسه اگر مقداري در سبد خود جاي بدين ضرر نداره
                            موفق و پرسود باشيد

آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2011/04/07, 19:37.
                            "دیوید ویسکات"

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

دوستان نظر شما در مورد فروش حفاري چيه؟ به نظرتون تا چند اصلاح مي كنه . آيا اين بازار اجازه اصلاح ميده؟
                              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سعید امینی
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 92

در اصل توسط zagros پست شده است View Post
                                سلام جناب امینی

تحلیلتون از فاراک و فاذر چیه؟ شنبه خرید این دو سهم در منفی مناسب است؟

با تشکر
                                با سلام

در مورد فاراک احتمال می دم بتونه تا 2.580 تصحیح کنه ولی با توجه به وضعیت بنیادی تجزیهاتی ها سخت به نظر میاد
                                فاذر هم بعید می دونم که بتونه قله ی تاریخی خود در 3.950 را بشکند ولی بازم تاکید می کنم وضعیت مناسب بنیادی احتمال دارد هر اتفاق بیفتد
                                هر در سقف قرار دارند که به نظر من نیاز به تصحیح کوچکی دارند
                                [LEFT][B]website :

نظر

در حال کار...
                                X