بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

در اصل توسط yusef_sbm12 پست شده است View Post

نمایی از فاراک :

دوستان همانطور که در نمودار کاملا مشخص است فاراک با ساختن الگوی پرچم هدفی در محدوده 267 را دنبال می کند .
    در معاملات روز چهارشنبه سهم با تقاضای قوی و حجم خوب موفق به خروج از پرچم شد ...
    اقا یوسف می شه در مورد این پرچم بیشتر توضیح بدید، زمان ما یه شکل دیگه بود ها .. :d
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• MTZ
      Banned
      • Jul 2025
      • 670

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      اقا یوسف می شه در مورد این پرچم بیشتر توضیح بدید، زمان ما یه شکل دیگه بود ها .. :d
      کلا مبحث مثلث ها زیر مجموعه ای از بحث پرچم ها است و تمام مثلث ها نوعی پرچم به حساب میاند .. کتاب جان مورفی توضیحات کامل را داده

نظر

• MTZ
        Banned
        • Jul 2025
        • 670

پست بانک و ونوین و تجارت هم از لحاظ تکینکی وضعیت جالبی دارند و در آستانه شکست خط سیگنال هستند که در این صورت هر کردوم حداقل 20% رشد خواهند کرد

باید دید در آینده اوضاع به چگونه خواهد بود

نظر

• MTZ
          Banned
          • Jul 2025
          • 670

وپست شاید سروشانه کف

به شرط شکست 662

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

خدا قوت mtz جان

این سر و شونه خیلی بزرگه و میان مدت، برای دستیابی به هدفش زمانی زیادی باید بگذره
            نکته دوم اینکه سر و شونه به این بزرگی باید در تایم فریم هفتگی بررسی بشه که اونجا زیاد موثق نیست و در حال حاضر فقط شاخص rsi روی یه خط حمایت صعودی قرار گرفته،

من شخصا ونوین رو ترجیح می دم.

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• MTZ
              Banned
              • Jul 2025
              • 670

خدا قوت mtz جان

این سر و شونه خیلی بزرگه و میان مدت، برای دستیابی به هدفش زمانی زیادی باید بگذره
              نکته دوم اینکه سر و شونه به این بزرگی باید در تایم فریم هفتگی بررسی بشه که اونجا زیاد موثق نیست و در حال حاضر فقط شاخص rsi روی یه خط حمایت صعودی قرار گرفته،

من شخصا ونوین رو ترجیح می دم.
              بله احتمال داره حتی وپست بخواهد سروشانه مرکب بزنه ... ولی به هر حال سروشانه است ..در رابطه با rsi هم من قبلا نمونه مشابه این را دز شاراک دیدم و مشکلی نیست
              ونوین گیرش روی 405 است و من منتظرم روی اونجا حجم بالا بزنه و بره برای 500 ..تحلیلش را دز سایت بورس بازان هم گذاشتم

نظر

• MTZ
                Banned
                • Jul 2025
                • 670

سلام به همه

توی این بل بشو بازار جهانی و بورس داغون خودمون در حال حاضر من بانکی ها را گرینه مناسب و کم ریسک میدانم

به تریتیب اولویت اگر بخواهم شروع کنم

1-ونوین..تشکیا الگوی سروشانه کف ادامه دهنده .. نکته اصلی شکست مقاومت 405 تومان با حجن بالا طی معاملات امروز بود که سیگنال قطعی را داد ..هدف محدوده 513

2- وپست ..اون رو هم احتمال تشکیل سروشانه معکوس میدهم ولی باید اول مقاومت 660 که خیلی مهم است شکسته بشه .. احتمال شکل گیری سروشانه مرکب هم است

هدف محدوده 800

وتجارت و وکار هم وضعیت مناسب دارند برای بازه 2 ماهه

نظر

• al_t_2005
                  عضو جدید
                  • Apr 2011
                  • 11

تحلیل تنکنیکال وساخت وتشکیل ab=cd

با توجه به نوسانات اخیر وساخت سهم مورد نظر درمنطقه اشباع فروشندگان است درحالتی که یک اچ دی در 61.8فیبوناچی تشکیل شده سهم مورد نظر درمنطقه اشباع میدانم در صورت شکست 168.5میتوانیم شاهد تشکل یک پترن AB=Cdباشیم وهدف های قیمتی به ترتیب 168.5 175.8 185.3

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

الگوي وساخت

من خودم نمودار وساختو نديدم هنوز ولي بر اساس نمودار شما و با فرض تاييد واگرايي مثبت در كف و اشباع فروش هدف خيلي بلند نظرانه تعيين شده.

در مسير قيمت سطوح مقاومت برگشتي مهمي از جمله 38.2% و 50% و 61.8% فيبوناچي قرار داره و در صورت عبور از قله تاريخي و 100% فيبوناچي سيگنال Bullish Break Out صادر ميشه با هدف كلاسيك 161.8% و هدف هيجاني 200% فيبوناچي.

ضمن اينكه هنوز RSI < 30 ثبت نشده است. يه جوريه ! :D
                    معمولا تو واگرايي هاي مثبت، قيمت حفره جديد مي سازه و RSI خلاف جهت قيمت حركت مي كنه حالا اينم واگرايي داره ولي يه جوريه :D

موفق باشيد.

نظر

• bluetooth
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 220

الگوي وساخت

من خودم نمودار وساختو نديدم هنوز ولي بر اساس نمودار شما و با فرض تاييد واگرايي مثبت در كف و اشباع فروش هدف خيلي بلند نظرانه تعيين شده.

در مسير قيمت سطوح مقاومت برگشتي مهمي از جمله 38.2% و 50% و 61.8% فيبوناچي قرار داره و در صورت عبور از قله تاريخي و 100% فيبوناچي سيگنال bullish break out صادر ميشه با هدف كلاسيك 161.8% و هدف هيجاني 200% فيبوناچي.

ضمن اينكه هنوز rsi < 30 ثبت نشده است. يه جوريه ! :d
                      معمولا تو واگرايي هاي مثبت، قيمت حفره جديد مي سازه و rsi خلاف جهت قيمت حركت مي كنه حالا اينم واگرايي داره ولي يه جوريه :d

موفق باشيد.

دوتا مقاومت اولي رو كه امروز با صف خريدش راحت رد ميكنه بقيه اش هم باشه واسه بعد:d
                      [B][COLOR="#FF0000"][SIZE=4]کسی که باد می کارد ، چیزی جز طوفان درو نخواهد کرد[/SIZE][/COLOR][/B] ( ضرب المثل انگلیسی)

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

چرا کف وپترو 80 تومان است ؟

در بررسی نمودار وپترو شاهد پایان یافتن روند نزولی و شروع روند صعودی هستیم . اکنون به نظر میرسد کف سهم تا محدوده 80 تومان بالا آمده که گواه این امر 4 سیگنال همزمان زیر است :

سیگنال اول : عبور سهم پس از مدت ها از مویینگر نمایی 20 روزه و پولبک به سمت آن که تا معاملات روز آتی رقم 78-80 تومان را نشان خواهد داد .

سیگنال دوم : تکنیک استفاده از کمربند مویینگرهای میان مدت و کوتاه مدت نشان دهنده صعود کمربند مویینگرهای میان مدت سهم تا محدوده 80 تومان است که در حکم حمایت محکمی برای سهم محسوب می گردد .

سیگنال سوم : شکست روند میان مدت نزولی در نمودار rsi و پولبک به سمت آن که باعث تغییر مسیر موفق اندیکاتور و تشکیل پیوت کف گردیده که نشانه صعود است .

سیگنال چهارم : همزمان با تایید اکثر اندیکاتور ها در نقاط حمایتی در محدوده 80 تومان شاهد تغییر مسیر di+ از di- در اندیکاتور ADX iهستیم که تایید دیگری بر مطالب بالا می باشد .

لذا با جمیع جهات میتوان کف 80 تومان را برای سهم معتبر دانست ضمن اینکه هدف سهم با توجه به چنگال رسم شده برابر میدلاین اندروز در محدوده 96 تومان می باشد .
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• اسطوره
                          کاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 277

نيم نگاهي به شاخص كل
                          تايم روزانه
                          شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                          رابرت مپل براون

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

فولاد در حال شکست روند نزولی
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• رامین
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 98

یکی از اساتید تکنیکال در سایت بورس24 نسبت به وضعیت شاخص این نظرو دارن:
                              متاسفانه وضعیتش جالب نیست
                              تو اسیلاتورهای مهم واگرایی منفی دیده میشه !

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

سلام

توی شاخص کل یک پول بک هست، به حمایت (پیووت)، سه تا کندل زیر این هم جا داره، روزهای قبل هم نوشتم، شاخص ایران متاثر از نفت هست، امروز نفت رفت برای دوقلو کف زیر هشتاد دلار؛ مگه حمایت نشه و بریزه، اونجوری شاید توی بورس ما هم اتفاقاتی بیوفته.
                                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X