بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fm2006
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 825

با صدرا شروع میکنیم . چه شروع جنجالی :D

به نظرم تحلیل صدرا دیگه از پیچیدگی خارج شده و میشه خیلی راحت روند سهم رو تشخیص داد . در مورد نظریه الیوت من به تمام دوستان احترام میزارم ولی در مورد صدرا دوست داشتم ببینم دوستان الیوت کار به اجماع میرسند که دیدیم متاسفانه هیچ دو نفری یک موج شماری ارائه ندادند و این علت دوری بنده از نظریه الیوته که به نظرم فقط خود ایشون قادر بودند ازش استفاده کنن .خدا رحمتشون کنه
    اما صدرا از قبل هم معلوم بود سهم در یک کانال نزولی قرار داره که خیلی از دوستان در رسم کانال اجماع نداشتند . من برای سهم دو کانال همسان رو در نظر میگیرم که سهم در حال حاضر از کانال بالایی به پایینی سقوط کرده . دو خط سبز رنگ هم حمایت های سهم رو نشون میده که یا به اینها واکنش نشون میده و یا در محدوده بین این دو خط به حال با توجه به همپوشانی خطوط حمایتی و محدوده کف کانال من برگشت قیمت از محدوده مینگین 150-155 رو محتمل تر میدونم .با توجه به واگرایی متثب که در cci وجود داره شاید جلوتر هم برگشت روند داشته باشیم ولی لزوما تاییدی درش نیست .
    در برگشت هم محدوده 185 تومان محدوده حیاتی برای سهم محسوب میشه و باید بالای محدوده فوق تثبیت بشه تا در آینده با شکست خط روند نزولی و احتمالا پولبک و برگشت قیمت بتونیم بگیم روند صعودی شکل گرفته حالا شما خودتون زمان تقریبی رو تخمین بزنید . چیزی که مشخصه محدوده های بالای 200 تومان برای سهم یکم دور از دسترس شده که برای ورود دوباره به اون محدوده نیاز به اخبار بنیادی داره وگرنه سهم برای مدتی با این محدوده وداع کرده و خواهد کرد .
    فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 825

غگرجی

در تایم میان مدت شاهد حرکت سهم در یک کانال نزولی هستیم که در واقع میشه گفت سهم در محدوده کف کانال قرار داره و به چند علت میشه شاهد برگشت قیمت بود .که بهشون اشاره میشه .
      سهم با تشکیل سقف دوقولو حالا کمی بیشتر از هدف الگو اصلاح کرده که نشون میده کف کانال حتی معتبر تر از هدف الگو بوده جایی که میشه شاهد تلاقی خط روند نارنجی رنگ و کف کانال بود ضمن اینکه اولین مقاومت سهم محدوده 198 تومن هست که البته زیاد معتبر نیست . ضمن اینکه واگرایی مثبت در نمودار macd و rsi میتونه حاکی تغییر روند سهم باشه . در صورت تثبیت بالای محدوده روانی 200 تومان میشه شاهد رشد سهم تا محدوده 220 تومان هم بود .

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

قثابت

خب در تایم روزانه شاهد واگرایی منفی هستیم . از طرفی سهم به فیبوی 100% واکنش نشون داده و باعث برگشت موقت قیمت شده . خط روند قرمز رنگ شکسته شده و سهم به احتمال زیاد به این خط روند یه پولبک خواهد داشت و در صورتیکه نتونه بالای محدوده 373 برابر فیبوی 127% تثبیت بشه شاهد تغییر روند سهم خواهیم بود . باید توجه داشت که حتی در صورت این پولبک قیمتی واگرایی مذکور از بین نخواهد رفت و این چندتا مثبت ممکنه آخرین مثبت های سهم باشه . مگه اینکه اتفاق دیگه ای بیوفته

نظر

• amir2003
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1125

وصنعت

سهم پس از شکست خط حمایت خود در 115 تا حوالی 107 تومان افت کرد و با توجه به بهبود بازار و ارزندگی سهم در این قیمتها با اقبال بازار تا حوالی اولین مقاومت یعنی 115 تومان تغییر جهت داد در صورتی که بتونه از کمند 115 رها بشه حجم تقاضا روی سهم افزایش پیدا میکنه و میتونه تا حوالی 130 بدون مشکلی خاص رشد کنه.اندیکاتورهای اراس ای و استوکاستیک نشان از رشد قیمتی سهم میدن.با توجه به تعدیل پیشرو در رابطه با فروش زمین در اتوبان کرج و همچنین سود 40 تومانی سال مالی که قراره تا یکماهه دیگه تو مجمع در رابطش تصمیم بگیرند و همچنین فروش سبد غیر بورسی خود میتونه گزینه کم ریسکی برای ماههای آتی باشه.
          موفق و پرسود باشید :)

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
          "دیوید ویسکات"

نظر

• Amo Hoseian
            عضو عادی
            • Oct 2010
            • 212

وملت 90/9/12 - هارمونیک
            نمودار هفتگی

نمودار روزانه

آخرین ویرایش توسط Amo Hoseian؛ 2011/12/03, 15:45.
            [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• Amo Hoseian
              عضو عادی
              • Oct 2010
              • 212

سفارود در میان مدت

سفارود 90/9/13 - الگوی هارمونیک - تایم هفتگی - نمودار خام (لگاریتمی)

درصورت عبور قیمت از 602 ریال برای خرید مناسب خواهد بود
              هدف میان مدت سهم 1150 ریال (حدود 80%)
              حد ضرر= 485 ریال

[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

ونوین

محدوده 320 - 335 محدوده پر تراکم حمایتی برای سهم هست که احتمال اینکه بتونه نهایت اصلاح سهم باشه بسیار زیاده . از طرفی هم ایچیموکو و خط روند بلند مدت سهم (خط نارنجی ) به ما میگن که شاید قیمت از همین نقطه یعنی از محدوده 255 برگرده حالا با یه تلورانس 2-3% . چون اگه قیمت زیر این خط روند تثبیت بشه اوضاع یکم خراب میشه .

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

نمودار کساوه رو برای آرشیو کردن اینجا هم قرار میدم تا بدن دسترسی بهش آسون تر باشه

کساوه

سهم به خط روند صعودی خودش واکنش نشون داده و با برخورد به خط روند تغییر مسیر داده . از طرفی sar زیر قیمت قرار گرفته و با توجه به صف خرید سهم میشه به یک sar دیگه برای تثبیت روند صعودی امیدوار تر بود . ضمن اینکه شکست sar در نمودار قیمت با سیگنال خرید در sto همراه شده . به نظرم با جمیع جهات میشه به رشد سهم تا سقف قبلی در مرحله اول در محدوده 310 تومان طی یک بازه 1 ماهه امیدوار بود .ضمن اینکه اولین مقاومت سهم روی فیبو رتریس 50% یعنی محدوده 270 تومان قرار داره .

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

بازم صرفا جهت آرشیو

کسرا

سهم در کانال صعودی میان مدت خودش با برخورد به کف کانال برگشته و تغییر مسیر داده . این تغییر روند در adx هم تایید شده ولی sto هنوز سیگنا خرید نداده . اگه سیگنال sto هم تایید بشه میشه به رشد سهم تا سقف کانال یعنی محدوده های 1080 تومان هم امیدوار بود ولی این اما و اگر هایی داره که در طی زمان بررسیش میکنیم . فعلا اولین مقاومت مهم سهم 820 تومنه که باید ببینیم از پسش بر میاد یا نه .

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

fm2006گرامی میشه لطفا نموداری از فاراک هم بزارید البته امروز بسیار سپاسگزارم.

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        fm2006گرامی میشه لطفا نموداری از فاراک هم بزارید البته امروز بسیار سپاسگزارم.
                        خواهش میکنم اتفاقا داشتم بررسیش میکردم .

در تحلیل فاراک باید به این نکته توجه داشت که اول باید نیم نگاهی به صدرا داشته باشیم چون سهم هویت مستقلی نداره .اینجا هم میبینیم همانطور که فردا صدرا روی مقاومت قرار میگیره فاراک هم فردا با مقاومت 168 تومان درگیر میشه . اما نکته ای که هست یکی اینکه سهم الان روی خط روند نزولی قرار داره و اگه موفق به شکست این خط بشه وارد کانال مجاور میشه . اما از طرفی من خودم یه شیوه غیر مرسوم دارم تا متوجه بشم کجا احتمال متوقف شدن در rsi هست و بولینگر رو در rsi تلفیق میکنم که مشاهده میکنید احتمال اینکه برای برگشت rsi به درون محدوده بولینگر یکم اصلاح داشته باشیم وجود داره . در نهایت روند بلند مدت سهم در واکنش به مقاومت 185 تومان معلوم میشه البته الان این مقاومت روی 180-183 قرار گرفته . شاید اگه نماد صدرا بسته بود میتونستم بگم روند سهم صعودیه و نکات امیدواری هم میدیدم ولی در حال حاضر شرایط همونیه که خدمتتون عرض کردم و سطوح عرضه فعلا پابرجاست .

نظر

• Amo Hoseian
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 212

کسعدی و الگوهای هارمونیک

نظر

• fm2006
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 825

با تشکر از مشارکت شما سوالی که از شما دارم اینه که آیا اصلا در کسعدی فروشنده ای باقی هست که سهم افت قیمت داشته باشه ؟

نظر

• Amo Hoseian
                              عضو عادی
                              • Oct 2010
                              • 212

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                              با تشکر از مشارکت شما سوالی که از شما دارم اینه که آیا اصلا در کسعدی فروشنده ای باقی هست که سهم افت قیمت داشته باشه ؟
                              بله حق با شماست در حال حاضر صف خرید هست و باور بفرمائید من توی سایت tse به نماد سهم نگاه نکرده بودم، ناگفته نماند تحلیل فوق همگرایی خوبی به موج شماری سهم داره که در تایپیک موج سوم قرار دادم ، لذا هنوز واگرایی خوبی برای اطمینان از شروع صعود نداریم و من فکر میکنم که این صف موجود آغاز موج b باشه و بعد از صعود 3 موجی تا 215 تومان موج c بتواند قیمتهای گفته شده را ببیند.
                              از تذکر شما سپاسگذارم

نظر

در حال کار...
                              X