بورس -اميد-شاملو-لبخند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر303
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 279

جناب شاملو امروز تو خگستر خیلی معامله شد آیا خبر جدیدی در راهه؟

نظر

• darab
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 215

استاد براي شنبه به نظر شما چه سهامي براي خريد ارزنده است و در كوتاه ويا ميان مدت جواب ميده؟
      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• شاملو
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 22

سلام بر دوستان ارجمند...روز بخير...خگستر بتدريج آماده استارت يه رالي ميشود...دوستاني كه در مورد سهم شارپ مي پرسند نظر من فعلا فقط شپناست....در زير پست خود را در تاپيك شپنا دوباره قرار ميدهم...

و اما شپنا و نگاه به سهم از ديدي ديگر :

دوستان عرض كردم از ديد من ريتم اقبال ماركت و هنجارشناسي بازيگران ماركت حرف اول و آخر را ميزند...ديروز ديديد كه سهم 11 ميليون صف خريد داشت..ميدونيد يعني چه؟...يعني تقريبا معادل صف خريد 67 ميليوني براي شبندر قيمت 300 تومن....يا صف 46 ميليوني براي شبندر 440 تومني...اين فقط حجم خريد در مثبت 4 بود بماند تعدادي كه بر روي +3 يا +1 يا صفر تابلو و ... خريدار بود...سربسته بگم از ديد من ديروز ماركت آماده بلعيدن حتي 30 ميليون سهم شپنا بود... .اين براي من سيگنال است.... دوستان حرفه اي از دوشنبه و نهايتا سه شنبه يقين كردند بايد سنگين بيان رو سهم...حال با توجه به درصد ريسك پذيري در دو يا سه پله...نيم نگاهي بر پي بر اي ساير سهام پالايشگاهي نيكوست......سهم شنبه يا يكشنبه از ديد تئوري من بايد قفل شود....صد البته عرض كردم ريتم شنبه سهم را بايد رصد نمايم وليكن با ضريب اطمينان 90 درصد با توجه به ريتم سهم در دوشنبه و سه شنبه و 4 شنبه ميتوانم بگويم بازي تمام شد.....نكته ظريفي كه مويد تئوري من بود برايم اين است كه دوستان منفي شدن ماركت را در 4شنبه به عرضه اوليه ايرانول نسبت دادند كه بنظر من قياس مع الفارق است و محلي از اعراب ندارد...حقيقت داستان نقد شدن برخي دوستان حرفه اي و داراي سرمايه سنگين و سوييچ درست و بهينه با درصدهاي بالاي سبد يعني بيش از 50 درصد به سمت و سوي ليدر ماركت يعني شپنا ، از ديد من دليل اصلي منفي شدن بازار بود....در خوشبينانه ترين سناريو براي سهم از ديد من شنبه سهم اول وقت فرصت خريد ميدهد و بعد قفل ميشود...يكشنبه و دوشنبه نيز در پر كردن حجم مبنا مشكل اساسي خواهد داشت...بنظر من حتي مرز رواني 2000 نيز تاثيري بر روند شارپ سهم نخواهد داشت...فرصتها بسان ابر مي آيند وميروند....عرض كردم اين ابرها فقط بر دوستاني كه پوزيشن بهينه را در مختصات خاص در جهت گين بهينه از بارش احتمالي اخذ مي نمايند خواهند باريد و دوستان ديگر با كاسه هاي خالي در دست و حسرت بي پايان در دل تمناي بي حاصل باران دارند..دومينوي اصلي سهم با بازگشايي شبندر عزيز و شتران استارت خواهد خورد.... تمام موارد ذكر شده صرفا ايده شخصي است و صد البته محكوم بدرصدي خطا و بهيچ روي نبايد مبناي تصميم گيري دوستان باشد...هيچ توصيه اي بخريد و يا فروش سهم ندارم...

نظر

• شاملو
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 22

دوستان عزيز ريوارد به ريسك يك پارامتر بسيار مهم براي تصميم گيري براي ارزيابي گين مورد انتظار از يك بيزينس است...بدين مفهوم كه در اين متدولوژي شما گين مورد انتظارتان از يك بيزينس يا يك سهم را با ريسكي كه براي انجام آن بيزينس مي پذيريد ، سنچش ميكنيد...طبيعتا با افزايش گين مورد انتظار درصد ريسك مورد پذيرش شما نيز به نسبت نمايي و نجومي بالا ميرود....فرض كنيد دوستي بانك ملت 100 تومني ميخرد...چنين فردي ريسك چنداني ندارد ولي از سوي ديگر ميداند كه سود شايسته اي دارد وليكن اين سود ، سودي انفجاري نيست..مثلا تارگت او 120 تومن است يعني سودي 20 درصدي....بدين مفهوم كه بانك ملت با آهنگ رشدي آرام بالا ميرود نه روندي شارپ و وحشيانه...از سوي ديگر بانك ملت 100 تومني ريسك چنداني ندارد و پايين چنداني برايش نميتوان در نظر داشت...مثلا نهايت ريسك سهم ريزش تا 90 تومن است يعني زيان 10 درصدي...ميبينيد كه اين نسبت ريوارد به ريسك 2 را براي سهم به ارمغان مي آورد....اينجا نسبت ريوارد به ريسك نسبت پاييني است...اما مثلا در مورد سهمي نظير لپارس داستان تفاوت ميكند....اينجا شما در مقابل گين مورد انتظار 400 درصدي براي رشد سهم از 200 تومن تا 1000 تومن مياين و ريسك بالاي ريزش سهم تا 70 تومن و زيان 60 درصدي را مي پذيريد...اينجا نسبت ريوارد به ريسك بسيار بالا ميرود...نسبت حدود 7 كه بسيار عاليست...

نظر

• mehdi9990
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 150

جناب شاملو با سلام
            با این روند پالایشگاه ها فکر میکنی شبندر میتواند حول و حوش 1000 باز شود ، ما که عمده سبدمان توی شبندر است و همه امیدمان به باز شدن طوفانی آن است .

نظر

• darab
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 215

استاد قضیه شبندر چیه؟ خبر دارین چرا ناپدید شده؟
              شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

نقل از جناب شاملو در سایت همسایه :

هنوز برخي دوستان در روياي شبندر 150 تومني بسر ميبرند...آرزو بر جوانان عيب نيست....ياللعجب....فريب خويشتن تا كي و تا چند؟...
                ستيز با ريتم غالب ماركت تا كي؟...ديدن فتح پي در پي تارگتهاي نجومي سهام پالايشگاهي و حسرت بي پايان جا ماندن اين دوستان تا كي؟

.....شنا در خلاف جهت اقبال ماركت تا چند؟.....شبندر از 114 رسيد به 580....بيش از 310 درصد سود....و هنوز دوستاني در خوابند....
                داستان شبريز در حال تكرار شدن است و هنوز دوستاني با ترنم آواي واحبابا بر لب در ستيز بي پايان با روند هستند...

صد البته اين دوستان در 160 و در 200 و در 250 و در 300 و در 350 و در 400 و در 440 نيز بر طبل حبابي بودن سهم ميكوفتند وليكن ديديد و ديدند چه شد....
                در انتظار عبث باز شدن سهم در تارگت بي پايه 150 تومن بسر ميبرند و چه خواب بي تعبيري...كسي كه خود را به خواب زده است هرگز نميتوان بيدارش نمود...

اين تلاش براي آگاه كردن اين ستيزه جويان هميشگي ، آب در هاون كوبيدن است و ديگر هيچ.....
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Captain Nemo
                  مدیر
                  • Dec 2010
                  • 2934

سلام بر دوستان شبندري....ليدر بلامنازع بورس در كنار شپنا قامت نمايي مي نمايد...

والحق و الانصاف بودن در بورس بدون شبندر بي مفهوم است....حال دوستان واستون رمز گشايي شد ريتم وحشيانه خريد سهم توسط
                  حقوقي ها و حقيقي هاي قدر در 170 و 190 و 250 و 300 و 440؟...بازي اصلي سهم هنوز مونده.....از اينكه حجم پر نميشود و درصد كامل
                  نميخورد اپسيلون ترديد بخود راه ندهيد...ما كه نميخواهيم خالي كنيم و برويم قيمت تابلوي سهم اهميت چنداني ندارد دوستان...به افق
                  قيمتي سهم بيانديشيد..مترصد اضافه كردن نجومي سهم در صورت بازي حقوقي هستم با دوستانم بدون اپسلون ترس و واهمه....تصور كنيد
                  لاوان با تعديل 1000 باز شود شبندر 600 تومني جوك نيست؟....گپ قيمتي سهم بسرعت پر خواهد شد.....همچنان با شبندر هستيم....
                  برخي دوستان بر سر اينكه شپنا بهتر است يا شبندر ستيز مي نمايند...هر دو سهم مرواريد گرانبهايي هستند كه تا اخر 92 گيني بياد ماندني
                  به اميد ذات اقدس حضرت حق به سهامدارانشان خواهند داد....اين سهم اثبات كرده فروشنده اش را در هر رنج قيمتي اساس آچمز خواهد كرد...
                  پس از اين شاخه به ان شاخه پريدن و فرصت سوزي بس است.....حداقل تا شهريور 92 با شبندر هستيم....

و يك توصيه هميشگي براي دوستان منفي باف روند ستيز....
                  شنا در خلاف جهت رودخانه بورس در سال 91 براي شما دوستان گرامي تجربه ذي قيمتي شد كه ميتواند چراغ فراسوي راه شما باشد...
                  ستيز با روند ، ستيز با سرمايه و روح و روان شماست دوستان....منصف باشيد و با خود بيانديشيد كه اگر بجاي ستيز با روند با نداي واحبابا
                  بر لب در 170 و يا 200 و يا 240 و يا 300 و يا 400 به اين قطار سود مي پيوستيد و خود را بخواب نمي زديد و با انديشه و خرد خود و از آن
                  مهمتر با خرد جمعي ستيز نمي كرديد الان وضعيت پرتفوي شما از حيث سود آوري و گين بورسي چه بود و الان چيست؟....
                  هنوز هم دير نشده است دوستان....باور بفرماييد روياي شما براي شبندر 150 تومني رويايي است بي تعبير و شبي است بدون سپيده دم...
                  شما با اين ستيزه جويي بدون دليل مستند نه تنها به دير مغان نخواهيد رسيد بلكه خرابات نيز ره نخواهيد برد.......6 ماه ديگه شبندر 600 تومني
                  بسان افسانه هاست...افسانه اي نظير شبندر 110 تومني و شبندر 200 تومني و شبندر 300 تومني...
                  دقيقا بسان افسانه شبريز 140 و 200 و 250 و 500 تومني....هان اي دل عبرت بين از ديده نظر كن هان...
                  اميدوارم دوستان ستيزه گر براي يك بار هم كه شده حتي با 5 درصد سبد بر اين غزال گريز پا سوار شوند....
                  یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                  دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                  مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• شاملو
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 22

سلام و عرض ادب... تبريك سال نو خدمت دوستان....اميدوارم سالي مملو از كاميابي و شادي و سلامت پيش رو داشته باشيد....

نظر

• شاملو
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 22

در ابتداي سال بورسي با سبد ذيل در ماركت حضور دارم.....

شبندر-شپنا-خگستر-شتران-پاكسان-لپارس-بهشت-آبسال-مپنا-غصينو و كمي تسه......
                      آخرین ویرایش توسط شاملو؛ 2013/04/02, 20:39.

نظر

• 12478512
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 176

استاد شاملو... ۱۳ تون بدر...! نظرتون رو در مورد زاگرس به دید مجمع میخواستم؟! سپاس...
                        صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• mp3
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 43

با سلام خدمت استاد شاملو میشه لطف کنید راجع به تسه توضیح دهید خرید و فروشش چگونه است اصلا در موردش چیزی نمیدونم برای چه ماهی رو باید خرید؟ ممنون

نظر

• moslemi
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 103

در اصل توسط شاملو پست شده است View Post
                            در ابتداي سال بورسي با سبد ذيل در ماركت حضور دارم.....

شبندر-شپنا-خگستر-شتران-پاكسان-لپارس-بهشت-آبسال-مپنا-غصينو و كمي تسه......
                            جناب شاملو:
                            با توجه به پیش بینی رکود و کاهشی بودن ملک در سال جاری و به طبع آن کاهش معاملات ملکی فکر نمی کنید تسه هم بدلیل عدم استقبال با کاهش مواجه گردد.

نظر

• شاملو
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 22

درود و عرض ادب دوستان....

سال 92 بورس در سهام بنيادي چنان گين سرشاري دهد كه دوستان منفي باف و ستيزه گر كه با نداي واحبابا بر لب دائما در حال ستيز با روند و اقبال ماركت هستند ، انگشت بدهان بمانند....من برخلاف برخي دوستان كه از روند پيش رو و آتي بورس در هراسند ، كاملا به شرايط پيش رو خوشبين هستم و رشد شگرفي را براي ماركت متصور هستم...در ان حد كه حتي جرات بيانش را ندارم....فقط سر بسته ميگويم دوستان سبدي مملو از سهام بنيادي قوي بچينيد و پس از ان فقط نظاره گر باشيد تا گيني بياد ماندني داشته باشيد....برخي دوستان كلي آسمان ريسمان بهم مي بافند و فرجام بازار را به مذاكرات مي دوزند...اين درست كه نتيجه قطعا بر ماركت تاثير گذار است وليكن از ديدگاه من در هر سوي توافق نسبي و يا دور از جون شكست مذاكرات ماركت برنده است...ساده پنداري است اگر اين تلقي پديد آيد كه در صورت توافق و يا عدم توافق بازار ريزش سهمگين خواهد داشت...خير قربان....بهر روي اين ماركت است كه چنان گيني خواهد داد كه همگان متحير شوند...حال در برخي سهام بيشتر و در برخي با اهنگ كندتر...مهم اين است كه سبدي منعطف و بهينه داشته باشيم....من خودم مينيموم 70 درصد سبد را بر روي شبندر-مپنا-خگستر-شپنا و شايد بانك ملت و شبديس ست خواهم نمود و با 20 درصد سبد حس نوسان گيري خود را بسامان خواهم نمود...گزينه هاي تاپ ديگري نظير پارسان و فملي و وساپا و شخارك و ولساپا ووو نيز هستند...بدور از هيچ تعصبي به محض اينكه احساس نمايم گزينه تاپ تري براي جايگزيني يكي از سهام درازمدت وجود دارد لجظه اي براي سوييچ ترديد نخواهم كرد.....صد البته بر روي سهام درازمدت نيز فريز نخواهم بود و از نوسانات ماركت در جهت پايين آوردن ميانگين خريد بهره وافي را خواهم برد...در كل حالت بهينه داشتن سه سبد درازمدت و ميان مدت و كوتاه مدت با ديد نوسان است....لازم نيست بتمام سهام بازار سرك بكشيد...لازم نيست رو تمام سهام بازي كنيد...كافي است بازي و سناريوي تخميني 20 تا 30 سهم را با دقت بالاي نسبي بدانيد...همين شما را بس است...

مثلا چند تخمين... براي سبد درازمدت....

شبندر 650....شهريور 1000؟.....اسفند 1300؟.....
                              شپنا 2300....شهريور 3000؟.....اسفند 4000؟....
                              خگستر 129...شهريور 155؟....اسفند 200؟.....
                              مپنا 275...شهريور 380؟....اسفند 450؟.....
                              غبشهر 1500...شهريور 2000...اسفند 2500؟....
                              بانك ملت 120...شهريور 140...اسفند 170؟....
                              بهشت 160...شهريور 250...اسفند350؟....

يا تخمين براي سبد نوسان.....

آبسال 130...خرداد 150؟....
                              پاكسان 470.....خرداد 600؟....
                              هپكو 87....خرداد 105؟....
                              وبشهر حق 78...خرداد 90؟....
                              وساپا 83...خرداد 100؟....
                              ذوب 320....خرداد 360؟....

لزومي ندارد تمام تخمين هاي شما درست باشد...چون در اين صورت تمام دوستان در يك سال راكفلر ميشدند....در بورس بايد بحالتي برسيد كه مينيموم از هر 5 معامله شما 4 تاش معامله درست باشد در غير اين صورت بهتر است اصولا در بورس نباشيد...خيلي از موارد اين تالارهاي بورسي ارزش تحليلي خاصي ندارد...مثلا اون روز تو يه تاپيك در يك تالار ديدم كاربري كه املاي صحيح دو تا كلمه پيش پا افتاده نظير فعلا و اصلا را نمي داند و انها را بصورت " فعلن " و " اصلن " مي نويسد دارد سهم معرفي ميكند....يا للعجب...

نظر

• شاملو
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 22

در اصل توسط 12478512 پست شده است View Post
                                استاد شاملو... ۱۳ تون بدر...! نظرتون رو در مورد زاگرس به دید مجمع میخواستم؟! سپاس...
                                درود و عرض ادب...من با مجمع رفتن بدليل ريسك آن و بلوكه شدن سرمايه موافق نيستم...ضمن اينكه اگر ميتوانيد درازمدتي باشيد شبندر و شپنا گزينه هاي بهتري هستند...ارادتمند...

نظر

در حال کار...
                                X