خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20671

خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی

با سلام ....

این هم تاپیکی که باید خیلی زود تر از اینا میزدم ......ولی خوب ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست .........:D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/25, 23:26.
    ///
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

دمت گرم میثم جان
    کارت درسته
    مطمئنم تایپک پر باری خواهد شد
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محسن باقری
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 56

میتونه تاپیک پر باری باشه ... وقت کنم مطالب دوستان رو دنبال میکنم و استفاده میبرم

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        با سلام ....

این هم تاپیکی که باید خیلی زود تر از اینا میزدم ......ولی خوب ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست .........:D
        میثم جان بابت تاپیک خوبت بهت تبریک میگم
        امیدوارم نهایت استفاده رو از تاپیک ببریم @};-@};-@};-

معامله گری که قصد سهامداری دارد اما ذاتش اینکاره نیست :D

اما سود واقعی در سهامداری سهم هایی هست که میثم معرفی میکنه :x

اگه کسی به دنبال سود بالای 200 درصد در سال هست از سهم هایی که میثم موشکافی میکنه بخره و یک سال نگه داره نه بیشتر نه کمتر

نمونش
        قشهد ... کنور .. شبهرن .. حتاید ...غبشهر ... و ده ها سهم دیگه

معمولا مثیم رو با شیر بازار سرمایه میشناسم:D

میثم جان تبریک
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

بسیار عالی! حیف بود شخصی مث شما دیگران رو از اطلاعاتش به فیض نرسونه. با اشتیاق دنبال خواهم نمود.
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20671

ممنون از لطف دوستان :

اولین سهمی که فعلا به نظرم میرسه و گزارش 9 ماهش تا دو ماهه دیکه میاد کهمداست .

کهمدا گفته با فرض توقف کوره ی فلان ...سود ما 582 ریاله ..

حالا ما میگیم اگه فرضتون درست نبود و همچنان کوره متوقف نشد سودتون میشه حداقل 80 تومن در 12 ماهه ...........و قیمت سهم با پی بر ای 4 میشه 320 تومن ..........لذا از پایانی دیروز تا گزارش 12 ماه ی شرکت یک بازدهی 45 درصدی داره حداقل .

برای 9 ماهه هم بنده انتظار تعدیل مثبت دارم .........البته اگه کوره متوقف نشه و پیش بینی ما غلط و پیش بینی شرکت درست از اب در بیاد .............

در صورت توقف کوره ......یه دو ماهی تولید متوقف میشه ولی بعدش برای سال مالی بعد هم که شده باید 80 -85 تومن رو بسازه ..........(-: و این توقف کوره موقتیست و نگرانی خاصی نداره ........لذا بنیادی رشد این سهمو پیش بینی میکنه در میان مدت با بازدهی 40 تا 50 درصد در 5 ماه .........
            ///

نظر

• OCARINA
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 43

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              ممنون از لطف دوستان :

اولین سهمی که فعلا به نظرم میرسه و گزارش 9 ماهش تا دو ماهه دیکه میاد کهمداست .

کهمدا گفته با فرض توقف کوره ی فلان ...سود ما 582 ریاله ..

حالا ما میگیم اگه فرضتون درست نبود و همچنان کوره متوقف نشد سودتون میشه حداقل 80 تومن در 12 ماهه ...........و قیمت سهم با پی بر ای 4 میشه 320 تومن ..........لذا از پایانی دیروز تا گزارش 12 ماه ی شرکت یک بازدهی 45 درصدی داره حداقل .

برای 9 ماهه هم بنده انتظار تعدیل مثبت دارم .........البته اگه کوره متوقف نشه و پیش بینی ما غلط و پیش بینی شرکت درست از اب در بیاد .............

در صورت توقف کوره ......یه دو ماهی تولید متوقف میشه ولی بعدش برای سال مالی بعد هم که شده باید 80 -85 تومن رو بسازه ..........(-: و این توقف کوره موقتیست و نگرانی خاصی نداره ........لذا بنیادی رشد این سهمو پیش بینی میکنه در میان مدت با بازدهی 40 تا 50 درصد در 5 ماه .........
              سلام
              میثم جان مبارک تاپیک جدیدت باشه.حتما که عالی میشود.
              یک سوال صرفا آموزشی دارم.
              چرا پی بر ای سهم را 4 گرفتی برای محاسبه؟
              ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

در اصل توسط OCARINA پست شده است View Post
                سلام
                میثم جان مبارک تاپیک جدیدت باشه.حتما که عالی میشود.
                یک سوال صرفا آموزشی دارم.
                چرا پی بر ای سهم را 4 گرفتی برای محاسبه؟
                ممنون
                چون در حال حاضر داره با زیر این پی بر ای معامله میشه ....پی بر ای سهم تا 6 هم میتونه بالا بره ........ولی خوب ما حداقل ها رو در نظر میگیریم ......
                ///

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20671

خوب صحبت ها در مورد شپاس زیاده کم کم میریم جلو :

اول نگاهی به قیمت های قیر در بورس کالا میندازیم .........

خوب حالا قیمت ها همیشه هست و دوستان میتونن ببیند ...........

شپاس میانگین فروش قیر رو 1467 تومن برای 92 در نظر گرفته ...............که هر 100 تومن افزایش میانگین فروش از این قیمت حدود 293 تومن یا رندش کنیم 300 تومن به سود هر سهم اضافه میکنه ...... چون 2.150.000 تن فروش داره و هر 100 تومن بالاتر میشه حدود 215 میلیارد تومن و با کسر 18 درصد مالیات میشه حدود 39 میلیارد تومن از این سود کم میشه برای مالیات و میمونه 176 میلیارد تومن که تقسیم بر 60 میلیارد سرمایه شرکت کنیم 293 تومنی میشه هر 100 تومن افزایش نرخ قیر از میانگین بودجه .....

اما بر اساس تجربه من میگم که یک 70میلیارد هم حداقل تو بهای تمام شده بالا در نظر گرفته و سهمی 100 تومن هم اون تو نهفته هست .......:D البته این خط اخر رو بدون اثبات دوستانی که اعتماد دارن میتونن قبول کنن .........

حال فقط باید قیمت های فروش قیر داخلی و صادراتی رو به دست بیاریم و میانیگن این دو رو به دست بیارم ........54 درصد فروش صادراتی و 46 درصد هم فروش داخلی ....

فروش داخلی میانگینش احتمالا بشه محدوده ی 1350 ...حال باید فروش صادراتی رو به دست بیارم ........نفت جی برای فروش 2035 تومن و 1618تومن برای فروش گذاشته در تصویر بالا .....ولی فروش نرفته :D
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/02/26, 21:48.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20671

خوب گویا نرخ دلار برای سال اینده 2129 تومن یا همون 2130 تومنه(رندش).....

خوب گروه های پیشتاز میتونن گروه های غذایی (روغنی ها) باشن و قندی ها و پالایشگاهی ......گروه سیمان نیاز به بررسی بیشتری داره .....

به شخصه فک نمیکردم بالاتر از 2000 تومن باشه نرخ دلار در بودجه سال بعد ...........

حال باید دید قیمت حامل های انرژی چند برابر میشود !!!!!!

قیمت بنزین با این دلار حدود 1800 و 1900 تومن خواهد بود ...البته باید دید چقدرش رو دولت یارانشو میده !!! و بنزین حداقل 1000 تومنی در راه است ....یا همین محدوده....:(
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20671

در مورد گروه سیمانی الان سیمان اصفهان دلار رو 2500 گرفته ولی سغرب همچنان 1226 ......که سغرب در لیست بررسی ها باید قرار بگیره .........البته هدفمندی یارانه ها محاسبات این گروه رو کمی سخت میکنه .....

که اکه هدف مندی رو در نظر نگیریم فعلا سغرب قطعا بیش از 100 درصد تعدیل مثبت خواهد داشت ....اما باید وام ارزی و هدفمندی رو هم لحاظ کرد بعدا ....
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20671

پکرمان دیشب بررسی میکردم یک تعدیل بالای 100 درصد برای سال اینده داره .................منتها این سهم به نظر گزارش به گزارش بالا میره !!!! و باید به موقع واردش شد ...........شاید نزدیکی های گزارش 3 ماهه زمان خوبی باشه ......البته شاید 12 ماهش هم بدک نباشه .......

==============

بشهاب سهمیه که فروشش سال اینده تا 130 میلیارد میتونه بالا بره ......... ......لذا ساختن سود 150 تومنی برای سال اینده دور از تصور نیست ......به شرطی هزینه های مالیش بیشتر از 9 ملیارد تومن نباشه .....;)

=================

شکربن برای سال بعد میتونه راحت 60 تومن رو بسازه و با پی بر ای 6 قیمتش به 360 برسه حداقل ...........

================

رانفور در پایان سال بیش از 520 تومن سود قابل تخصیص خواهد داشت ............لذا از این سهم هم نباید غافل شد با دید یکساله .........;)
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/02, 23:07.
                        ///

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

مي خواهم فارغ از جو بازار به بررسي بنيادي شركتها از طريق بررسي صورتهاي مالي بپردازم و تا جاي امكان گوشه اي از اصطلاحات صورتهاي مالي را مرور نماييم.
                          سوال : صورتهاي مالي شامل چه مواردي است؟
                          ج: صورتهاي مالي شامل چهار بخش 1- صورتحساب سود و زيان، 2- صورت و سود زيان جامع، 3- ترازنامه و 4- صورت گردش جريان وجوه نقد مي باشد.

امشب به بررسي صورتحساب سود و زيان مي پردازيم:
                          اين بخش از صورتهاي مالي شركتها بيان كننده نحوه عملكرد مالي شركت در طول يك دوره مشخص است. كه صورتهاي مالي در سه سود تبيين ميشود:

الف) سود ناخالص :

در صورتيكه بخواهيم اين سود را محاسبه كنيم، بهاي تمام شده كالاي فروش رفته را از مقدار فروش خالص كم مي كنيم:
                          مثلا يك شركت 100 ميليون تومان محصول فروخته است، و براي اين مقدار محصول 70 ميليون تومان هزينه انجام داده است، سود ناخالص آن 30 ميليون تومان است.

ب) سود عملياتي:

اين سود از كسر هزينه هاي عمومي، اداري، حمل و نقل و غيره از سود ناخالص بدست مي آيد.
                          مثلا براي شركت فرضي بالا اگر هزينه هاي پرسنل، حمل و نقل و غيره 5 ميليون تومان باشد، سود عملياتي شركت به 25 ميليون تومان مي رسد.

ج) سود خالص يا ويژه:

در ابتدا اين مقدار قبل از كسر ماليات از اختلاف هزينه هاي مالي و اضافه كردن سودهاي غيرعملياتي به سود عملياتي حاصل شده و سود قبل از كسر ماليات بدست مي آيد، كه بايد ماليات از آن كسر شود. پس از كسر ماليات سود خالص حاصل مي شود. براي مثال شركت فرضي قبل بايد بدهي 5 ميليوني را به بانك برگرداند و زميني به مبلغ 10 ميليون تومان فروخته است. با كسر 5 ميليون تومان هزينه مالي و اضافه كردن 10 ميليون تومان زمين فروخته شده (درامد غيرعملياتي) سود قبل از كسر ماليات شركت 30 ميليون تومان مي شود. پس از كسر ماليات 5 ميليون توماني، سود خالص شركت 25 ميليون تومان مي شود.

در شبهاي بعد به بررسي بقيه اصطلاحات خواهم پرداخت.
                          شب خوش.
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20671

شبندر :

صحبت ها زیاد است. ما قبلا در تایپک شبندر به انها اشاره کردیم .....................

من گیرم روی این سهم روی صادراتشه و سهم صندوق توسعه ملی ...............و قبلا هم عرض کردم که صادرات بالا در نظر گرفته شده .........ان هم زمانی که گزارش 6 ماهه داد .........

الان هم میگم که گزارش شبندر دستکاری شده .................

حالا چرا ؟

=================

و اما این 9 ماه ی شرکته ................یکی به من برای صادرات شرکت در 3 ماه ی سوم نسبت به 6 ماه اول چه اتفاقی افتاده ......................

تصاویر از بالا به پایین :

واقعی 3 ماهه

واقعی 6 ماهه

اولین پیش بینی

واقعی 9 ماهه ........

==================

البته قبلا بار ها عرض شده بود که صادرات شرکت به 2.5 میلیارد هم نمیرسه ........حالا میبنیم که مبلغ صادرات در 9 ماهه نسبت به 6 ماهه کمتر هم شده .........یعنی دستکاری در گزارشات ......یا اینکه شرکت 3 ماه ی سوم اصلا صادرات نداشته !!!

هاها .......... نداشتن صادرات برای شبندر یعنی حذف سهم صندوق .............یکی به من بگه میزان صادرات شرکت در 3 ماه ی سوم چقدر بوده ..........تا مجددا تحلیل کنیم (-:

این سهم باز هم تعدیل مثبت دارد ..........

گفتم یک اس از شبندر رو کنم برای تعدیل بعدی .............

فقط سازمان و شرکت به من بگه چرا در گزارش 9 ماهه مبلغ صادرات کمتر از 6 ماهه شده !!!!!!!! =))
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/08, 19:14.
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20671

با توجه به موارد بالا در مورد شبندر :

نهایت برای سه ماه اخر 500 میلیون دلار صادرات دیگه داشته باشه .......

یعنی کلهم صادرات شرکت به 1.5 میلیارد دلار نمیرسه در پایان سال ....و سهم صندوق از این 1.5 میلیارد دلار کلا میشه :

1.5*1226*23%=422 و رندش کنیم میشه 425میلیارد دلار .....حالا شرکت 715 میلیارد کم کرده ... در اولین پیش بینی بالای 900 میلیارد کم کرده بود و فک کنم 970 یادم نیست ولی میبینیم که الان همون 970 رو کرده 719 و من الان پیش بینی کردم که سهم صندوف 415 میلیارد میشه یعنی 290میلیارد دیگه باید به سود شبندر اضافه بشه یعنی سهم 21 تومن دیگه تعدیل داره از این محل ...............

من همین جا میگم سهم حدود 20 تومن دیگه تعدیل مثبت داره .........البته برای سال 91 ........دقت کنید من هنوز وارد گزارش 92 نشدم ..........و 92 رو هم چرت تر از 91 دادن ..........92 رو در سال 92 بررسی میکنیم ..........
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/08, 21:01.
                              ///

نظر

در حال کار...
                              X