کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
سلام
از بین سهام زیر برای فردا کدوم رو میپسندید ؟
شبندر ؟ فاسمین؟ شیراز؟
(-:
ای سهامدار آماتور نوسان گیر! دو روز آخر هفته گذشته نبودم تو بازار. ببین چجوری هشت درصد ازت عقب افتادم.
خدایی بگو چجوری روز قبل از صف فروش شدن باما، اونو فروختی و یه روز قبل صف خرید شدن دالبر، اونو خریدی؟
خیلیا تو دو هفته گذشته دم از دارویی ها میزدن. ولی تو همینکه ورود کردی تو صف خرید قفل شدند!
همینو یادم بده من پنجاه درصد سودایی که تا آخر سال میکنم رو میریزم به حسابت!
میثم سلام
سربازی خوش میگذره.
میثم من میگم بیا و دست از نوسانگیری بردار، پاکسان بخرعاقبت بخیر میشی.امسال750 و سال بعد 1000 میسازه.یه سود مجمع هم داری با یه افزایش سرمایه تپل.
دالبر هامو دادم به ملت غیور صف نشین ..البه سهم خوبی بهشون دادم ...............وبه جاش 60 درصد فاسمین خریدم ...............40 درصد هم نقد گذاشتم ببینم فردا فاسمین رو پایین تر میدن یا نه .... ........ملت تحلیل گر فاسمین رو با چه پی بر ای نازی دارن میفروشن (-:
ای سهامدار آماتور نوسان گیر! دو روز آخر هفته گذشته نبودم تو بازار. ببین چجوری هشت درصد ازت عقب افتادم.
خدایی بگو چجوری روز قبل از صف فروش شدن باما، اونو فروختی و یه روز قبل صف خرید شدن دالبر، اونو خریدی؟
خیلیا تو دو هفته گذشته دم از دارویی ها میزدن. ولی تو همینکه ورود کردی تو صف خرید قفل شدند!
همینو یادم بده من پنجاه درصد سودایی که تا آخر سال میکنم رو میریزم به حسابت!
باید پیش بینی کنی بازار فردا سمت چی میره و کدام گروه ارزنده تره ....همین
نظر