در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postگروه روی از وقتی یادمه قراره روزی بیاد بالا نمیاد ولی/.:blushsmiley:./ شفارا رو حال میکنی خوب بالا میره فردا ذوب برخواهد گشت؟///
نظر
-
در اصل توسط pooyah62 پست شده است View Postجناب میثم ... با سلام و عرض ادب .. نظرتون درباره پتروشیمی شیراز و پتروشیمی اراک چیه ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید///
نظر
-
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postمیثم جان چرا فاسمین؟ چرا کاما نه؟
و ریسک زیادی نمیبینم جز قیمت های جهانی .......که پیش بینی اون دیگه دست ما نیست .....///
نظر
-
سلام
سبدم شپنا 3500-وتوسم 225-ونوین 420-فولاد448 البته امروز مپنا به صف خرید دادم 30 تا نقدینگی دارم به نظر شما شپنا میانگین کم کنم یا شتران یا شاراک - شدوص -دارویی یا سیمان یا غذایی -رو خودرویی ها مثبت نیستم چون 10 سال خودم اونجا کار کردم اوضاع خوبی ندارن امروزم از بچه های پارس خودرو امار گرفتم دارن تعدیل نیرو میدن بقیه ام یه روز در میون بیان کلا چه گروهی رو پیشنهاد میدین وبهترینشون کدومهراستي فولاد خيلي کنده بدم بره سهم ديگه بگيرم ؟آخرین ویرایش توسط amir2007dkn؛ 2013/11/05, 01:05.
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postسلام آقا میثم گل
دارویی ها صعودشون ادامه داره
روی 1871دلار
سرب 2125دلار
بودجه ی فاسمین لب مرزه
با دلار 3000 تومنی و قیمت 1871 دلاری >>بالای 5.6 میلیون میشه ..هنوز تنی 350-360 هزار تومن بالاتره و در بودجه پایین تر در نظر گرفته شدهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/11/07, 21:38.///
نظر
-
خوب امسال یک تحلیل اشتباه داشتم .....اون هم در مورد پتایر بود .........البته بقبه لاستیک ها همه خوب گزارش دادن ...البته پتایر رو هم ما در 480 معرفی کردیم و تا 600 رفت و بعد زیر 400 باز شد .....
===========
این خدمت سربازی لعنتی وقتی برای ما نمیزاره .....قبلا روزی 10-12 ساعت وقت میزاشتیم برا بورس در حال حاضر یک ساعت هم وقت نمیزارم .........لذا این تاپیک هم بسته میشه تا تحلیل اشتباه نزنیم .......
==========///
نظر
-
پاسخ : خرید های منظبق بر تحلیل بنیادی + تبادل نظر با تحلیلگران بنیادی
یک سوپر زیر خاکی به زودی معرفی میکنیم......البته اگه بتونیم بخریمش تا اخر هفته .....و یا...تا 10 روز اینده ......../.:biggrinsmiley.:/ آخ آخ حیف که نبودم در بازار و تازه امروز صورت های مالیشو دیدم .....وگرنه زودتر میخریدمش .......:D
تا ببینیم چی میشه ......امیدوارم بشه خریدش ...فک میکنم راحت 300 درصد داره توش با قیمت اخرین معاملش (-: فقط امیدوارم بشه خریدشآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/20, 14:57.///
نظر
نظر