میزان موجودی برای ورود به بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
    سلام خدمت همه دوستان عزیز

صرفا جهت اطلاع

بیش از 2ماه از این پست میگذره
    اون زمان من با 500 هزار وارد بورس شدم که با کمک اساتید این سایت چیزهای زیادی یاد گرفتم
    بعد از گذشت نزدیک یک ماه سرمایم با سود و ضررهام به 670 تومن رسیده بود:">
    بیشتر ضررم اون موقع تو فملی و فسرب بود و بیشترین سود توی حق تقدم فلوله و قزوین بود
    الان نزدیک 40 روزه که دارم با 6میل کار میکنم که انشالله با کمک اساتید این فروم میخوام تا آخر تابستون 30 میل دیگه وارد بورس کنم
    من تا الان چیزای زیادی از اساتید این فروم یاد گرفتم واقعا از صمیم قلب از همه دوستان و اساتید که به پیشرفت علمی اشخاصی مثل من کمک میکنن تشکر میکنم
    البته هنوز اول راهم و نیازمند کمک بیشتر شما اساتید محترم
    الان سبدم 70 درصد مپنا هست 10 درصد فاذر و 10 درصد کسعدی و 10 درصد کچینی
    مپنا و کچینی تو سودم و فاذر و کسعدی فعلا تو ضرر :D البته ناچیز
    عاشق تک تک بچه های بورسی هستم
    سلام.
    اميدوارم بتونيد در اين بازار كسب تجربه نماييد، و موفقيتتون روز افزون باشد.
    خدمتتون فقط خواستم نكته اي عرض كنم، اون اينكه به نظرم از يك گروه يك سهم رو در سبد داشته باشيد.

اينكه از مقدار كم شروع كرده ايد يكي از بهترين نكاتي است، كه براي شروع مي تواند مفيد باشد. حتي كسي كه قصد دارد 500 ميليون به بورس بياورد، بهتر است از 20 ميليون تومان براي سه الي چهار ماه معامله شروع كند و بعد افزايش سرمايه در بورس.
    چون در ابتداي كار هستيد، حتما با بررسي بنيادي آشنا شويد. چرا كه ابتداي شروع است و افتادن در وادي تكنيكال يا بنيادي شما را در ادامه بيشتر در آن وادي متمايل خواهد كرد. 80% آموزش خودتون روي آموزش بنيادي بگذاريد و 20% روي آموزش خريد از روش تكنيكال ....

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
    X