کدال: پخش البرز و نتایج حق تقدم استفاده نشده: مبلغ متعلق به هر حق تقدم: 9090 ریال
پخش البرز ( پخش )
Collapse
X
-
بازگشايي نماد معاملاتي (پخش1): به اطلاع ميرساند؛ نماد معاملاتي شرکت پخش البرز (پخش1)، پس از لغو مجمع عمومي عادي ساليانه و برگزاري کنفرانس اطلاعرساني ناشي از تغييرات قيمت، وفق ترتيبات مندرج در دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، با محدوديت دامنه نوسان قيمت امروز يکشنبه مورخ 1405/03/24، آماده انجام معامله ميباشد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
===========
آخر هفته مجدد برای برگزاری مجمع متوقف خواهد شد.
اگر راه میداد بازهم اضافه میکردم گرچه تعداد مناسبی دارم.
البته که موضوع مهم نبود نقدینگیه فول سهم در کنار اعتبار و هرخریدی باید با جابجایی با سهم های قفل در صف خرید باشد!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
👏 1نظر
-
توقف برخي از نمادهاي معاملاتي در پايان جلسه معاملات: به اطلاع ميرساند؛ نمادهاي معاملاتي (سلار1)، (خعمرا1)، (ولتجار) و (پخش1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام، در روز يکشنبه مورخ 1405/03/31، در پايان معاملات امروز چهارشنبه مورخ 1405/03/27 متوقف ميشوند. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران
==========
دیروز در یکی از نمادها شناسایی سود شد و امروز در صف پخش جایگاه 2م بودم که رسید بهم و اضافه کردم به قبلی هادرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
🙏 2👍 1نظر

نظر