یادداشت های روزانه Hamid Broker

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

نظریه امواج الیوت و هندسه فراکتال
    سلام دوستان
    میدونیم که یه موج الیوت شامل 8 موج به شکل زیره:

و هر موج خودش شامل 5 یا 3 موج کوچکتره (موجهای طولانی 5 و موجهای کوتاه 3).
    یعنی واسه هر صعود و اصلاح 8 تا موج کوچک:

و از طرفی این 8 موج اولیه در حالت فشرده، خودش میشه دوتا موج (یکی طولانی و یکی کوتاه) از 8 موج بزرگتر:

در واقع نحوه رسم 8 موج کوچک رو دو موج بزرگ و دوباره یه 8 موج کوچکتر روی هر یک از دوموجهای کوچک از هندسه فراکتال تبعیت میکنه که "جزء، کل رو تکرار میکنه".
    این شکل فراکتال رو ببینین:

همونطور که مشاهده میشه یه دایره داریم که روش تعدادی دایره کوچکتر قرار گرفته و روی هر دایره کوچیک دوایر کوچکتر قرار گرفتن و به همین ترتیب تا بی نهایت. "بی نظمی ماکروسکوپی، نظم میکروسکوپی" (دوستانی که ریاضی خوندن حرفهای منو به خوبی میفهمن)

امواج الیوت هم با همین قانون، خیلی ساده و سرراست رسم میشن، بدون اینکه لازم باشه
    توضیحات طویل مربوط به رسم امواج الیوت رو بخونیم:

امیدوارم به درد دوستان تازه کار بخوره
    ممنونم.
    آخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/04/14, 02:57.
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

درود
      کافیه دکمه مثلث هشدار زیر پست رو بزنی و در توضیحاتش دلیل حذف رو بزنی تا در هر زمان لازم باشه پستتبرات حذف بشه حمید جان
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• Hamid Broker
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 460

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
        درود
        کافیه دکمه مثلث هشدار زیر پست رو بزنی و در توضیحاتش دلیل حذف رو بزنی تا در هر زمان لازم باشه پستتبرات حذف بشه حمید جان
        تشکر فراوان آقای خودشکوفا (ممد جان)
        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• behzad2007
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 78

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
          یکی از فاکتورهایی که تو تشخیص وضعیت نمودار کمک زیادی میکنه حجم معامله هستش که به جرات میگم از خیلی از اندیکاتورها و نوسانگرها بهتر کار میکنه. یکی از کاربردهای حجم تو روز بازگشته که به شکل زیره:
          روز بازگشت (reversal day)
          روز بازگشت تو قله یا کف اتفاق میفته. اگه تو روند صعود باشیم و امروز قیمت سقف جدید بالاتر از سقف روز قبل بسازه ولی در انتهای روز قیمت پایانی پایین تر از پایانی روز قبل باشه این روز رو روز برگشت میگن که سیگنال احتمالی تغییر رونده به خصوص اگه با حجم سنگین انجام بگیره قطعیت سیگنال خیلی بیشتر میشه.

توی بورس وطنی خودمون نکته بالا محل خروج رو خیلی از مواقع با دقت زیادی تعیین میکنه.
          سلام حمید جان ممنون از مطلب مفیدت این مطالب رو از کجا میشه گیر اورد منظور منبع مطلب یه سایتیه؟ ممنون میشم معرفی کنید
          با تشکر

نظر

• behzad2007
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 78

یکی از فاکتورهایی که تو تشخیص وضعیت نمودار کمک زیادی میکنه حجم معامله هستش که به جرات میگم از خیلی از اندیکاتورها و نوسانگرها بهتر کار میکنه. یکی از کاربردهای حجم تو روز بازگشته که به شکل زیره:
            روز بازگشت (reversal day)
            روز بازگشت تو قله یا کف اتفاق میفته. اگه تو روند صعود باشیم و امروز قیمت سقف جدید بالاتر از سقف روز قبل بسازه ولی در انتهای روز قیمت پایانی پایین تر از پایانی روز قبل باشه این روز رو روز برگشت میگن که سیگنال احتمالی تغییر رونده به خصوص اگه با حجم سنگین انجام بگیره قطعیت سیگنال خیلی بیشتر میشه.

توی بورس وطنی خودمون نکته بالا محل خروج رو خیلی از مواقع با دقت زیادی تعیین میکنه.
            با سلام خدمت دوست عزیز مطلب جالبیه ممنون میشم بگید چطور میتونم به این جور مطالب دسترسی پیدا کنم سایتی هست تا بتونم استفاده کنم؟
            با تشکر از پاسخ شما

نظر

• behzad2007
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 78

با سلام خدمت دوست عزیز حمید خان اقا مطلبی که در مورد حجم معامله بود جالب بود مرسی ایا منبعی هست تا بتونم ازش استفاده کنم راجع به حجم و قیمت کلوز و غیره؟

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
                با سلام خدمت دوست عزیز حمید خان اقا مطلبی که در مورد حجم معامله بود جالب بود مرسی ایا منبعی هست تا بتونم ازش استفاده کنم راجع به حجم و قیمت کلوز و غیره؟
                سلام بهزاد جان
                خوشحالم که مطلبم مفید بوده. جواب سوال شما مثبته. کتاب معروف
                Technical Analysis of the Financial Markets
                نوشته John J. Murphy
                فصلهای 5 و 6 و قسمت اول فصل 7 (صفححات 99 تا 169 ) راجع به الگوهای بازگشتی و ادامه دار و حجم هستش. در هر مورد ارتباط تنگاتنگ بین حجم و تغییرات روند رو تشریح کرده.
                کلاً توصیه میکنم اگه وقتش رو دارید کل 19 فصل کتاب (به جز فصل 11 و چند فصل غیر ضروری) رو بخونین. کل کتاب همراه با 4 تا ضمیمه هاش 526 صفحس که حدود 300-350 صفحش باید خونده بشه.
                ضمناً اونطور که شنیدم ترجمه فارسی این کتاب هم تو بازار موجوده.
                آخرین ویرایش توسط Hamid Broker؛ 2013/04/14, 21:07.

نظر

• Hamid Broker
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 460

سلام دوستان.
                  نتیجه بررسی گزارش های چند سال اخیر فملی به صورت زیره:

اعداد مشکی مقادیر واقعی هستن و اعداد قرمز رنگ پیش بینی 12 ماهه بر اساس واقعی 9 ماهه بوده. مثلاً EPS مربوط به ردیف 12 ماهه 88 نوشته 1592 و 1350. یعنی شرکت با توجه به گزارش 9 ماهه پیش بینی عایدی رو 1350 دیده اما بعد از اتمام سال مالی مقدار واقعی 1592 محقق شده. نکاتی که تو این گزارش وجود داره:

1. تو هر سه دوره 88 و 89 و 90 تعدیل وجود داشته به شرح زیر:
                  تعدیل 88 معادل 18%
                  تعدیل 89 معادل 19%
                  تعدیل 90 معادل 41%

2. تو هر سه دوره فروش واقعی 12 ماهه (میلیون ریال) بیشتر از پیش بینی بوده:
                  سال 88 معادل 0.2%
                  سال 89 معادل 12%
                  سال 90 معادل 16.5%

3. قیمت جهانی مس زیر 7000 دلاره اما تو بازه 3 ماهه دی و بهمن و اسفند بین 7700 تا 8270 در نوسان بوده. فملی نرخ مس رو 7500 دلار دیده.

4. کاتد مس که حدود 50% درآمد
                  فملی
                  از اونه تو سه ماهه زمستون صعودی بوده

5. نحوه فروش محصولات:
                  داخلی: 61%
                  خارجی: 39%
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

جمع بندی: با توجه به مطالب بالا میشه انتظار داشت حدود 30% تعدیل سود برای گزارش 12 ماهه رخ بده. یعنی EPS شرکت بشه 1785 ریال. با P/E حدود 5 نزدیکی مجمع قیمت 892 تومن برای سهم به دست میاد. فقط یه نکته منفی وجود داره اینکه قیمت فعلی مس مساعد نیست که رو عایدی 92 اثر منفی خواهد گذاشت.

نظر شخصی من: سهم در آینده نزدیک قدرت لمس 800 یا شاید عبور ازاون رو خواهد داشت.
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  از نظر تکنیکال هم به نظر میاد در آستانه تکمیل موج 5 الیوته و میخواد صعود اصلاحی رو شروع کنه:

~~~~~~~~~~~~~~~
                  منتظر نقد دوستان گرامی هستم.

نظر

• تکنیکالیست
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1101

برای امروز خگستر و وپترو و فباهنر را زیر نظر داشته باشید

امروز استارتی باشد برای برای ورود اعتباری ها از فردا (اول ماه) و ادامه رشد شارپی
                    ......

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

سلام سورنا جان، بعد از مطلب انتقادی شما باب آشنایی ایجاد شد. آقا آواتار جدید مبارک. تصویر کیه؟
                      راستی من مجدداً شبندری شدم. پوستین دوز داره فملی رو نابود میکنه. یادمه گفته بودید در آینده به فکر ورود به فملی هستید. فکر کنم سراغش نرید بهتره: پوستین دوز، مشایی، بودجه انتخاباتی، جستجوی مقامات فملی برای یافتن توجیه بابت افزایش سرمایه و ندادن سود نقدی به سهامداران. نتیجه احتمالی: داغون شدن سهامداران فملی
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      .[/COLOR][/SIZE]

حمید خان درود و سپاس
                      ممنون از لطفتون
                      شجاعت و تصمیم گیری شما برای ورود مجدد به شبندر بالاتر از قیمت فروش قابل تحسینه
                      بله حق با شماست ورود به فملی فعلاً خواب سرمایه ست
                      آواتار من تصویری از جان گریشام نویسنده معاصر آمریکاییه که قلمش رو دوست دارم
                      به امید سلامتی و سود همگی
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

آقا گل و شیرینی پخش کنید...:x
                        دو دوست عزیز بنده انقد لاو بترکونند چه شود...>:D<
                        ازین که دو بزرگوار دوست داشتنی کنار هم هستند خوشحالم...:x

راستش رفقا بزرگترین مشکل من در بورس اینه که نصف رفقام می خوان سر به تن اون نصف دیگه نباشه و برعکس!!;)

ضمنا ممدرضا تو قلمش رو دوست داری و من خودکارشو:D
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

منم واقعا خوشحال شدم دیدم قضیه ی اون بحث ها ختم به خیر شده،همین دوستی هاست که باقی میمونه...;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                            آقا گل و شیرینی پخش کنید...:x
                            دو دوست عزیز بنده انقد لاو بترکونند چه شود...>:D<
                            ازین که دو بزرگوار دوست داشتنی کنار هم هستند خوشحالم...:x

راستش رفقا بزرگترین مشکل من در بورس اینه که نصف رفقام می خوان سر به تن اون نصف دیگه نباشه و برعکس!!;)

ضمنا ممدرضا تو قلمش رو دوست داری و من خودکارشو:D
                            :x:x:x
                            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

مخلص سه دوست عزیز و مهربون سورنا ممد و مرادی جان:x

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

عرض ادب....
                                حمید خان می دونم که اعتماد به نفس لازم جهت سر زدن به تاپیک فوق تخصصی مهربان رو نداری;)...
                                اما راهکار لازم جهت فعال شدن پیام خصوصی رو امشب در آنجا درج کرده ام که احتمالا به کار تو دوست گرامی بخوره...:)
                                خیلی مخلصم
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X