هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛
    بهنام عزیز شپنا اکثر سهامش واگذار شده و در گزارش اصلاحیه سبد خرداد ماه مشخصه. همون طور که عرض کردم پس از عرضه جم این شرکت بیشترین تاثیر رو خواهد داشت و بعد از اون مارون و فن آوران و البته بعد از اونها هم شپاس هست که نمی دونم چرا در نمودار شما انقدر تاثیرش کم دیده شده! باید خیلی بیشتر از خراسان باشه تاثیرش... با فرض عرضه 1200 تومانی جم سبد به این صورت خواهد بود:

آقا یاسر

این جدول رو از روی کدام پارمترها محاسبه کرده اید؟

بنده از تقسیم بهای تماشده سهام بر کل بهای تمام شده سهمها بدست آورده ام که با این حساب درصدها تفاوت می کند با جدول شما...

بهای تمام شده میزان سرمایه ای است که شرکت درگیر آن سهم کرده است... فکر می کنم استدلالم هم درست باشد..

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
      آقا یاسر

این جدول رو از روی کدام پارمترها محاسبه کرده اید؟

بنده از تقسیم بهای تماشده سهام بر کل بهای تمام شده سهمها بدست آورده ام که با این حساب درصدها تفاوت می کند با جدول شما...

بهای تمام شده میزان سرمایه ای است که شرکت درگیر آن سهم کرده است... فکر می کنم استدلالم هم درست باشد..
      درود؛
      بنده میزان سرمایه فعلی هلدینگ از هر سهم رو حساب کردم (تعداد سهم ضرب در قیمت تابلو) و از اون بهای تمام شده رو کم کردم دارایی خالص در هر سهم رو حساب کردم. نسبت دارایی خالص هر سهم به کل رو حساب کردم
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود؛
        بنده میزان سرمایه فعلی هلدینگ از هر سهم رو حساب کردم (تعداد سهم ضرب در قیمت تابلو) و از اون بهای تمام شده رو کم کردم دارایی خالص در هر سهم رو حساب کردم. نسبت دارایی خالص هر سهم به کل رو حساب کردم
        بهای تمام شده= میزان سرمایه ای که با آن درصدی از سهام شرکت مورد نظر را خریده اند
        تعداد سهم X قیمت فعلی= ارزش بازار
        ارزش بازار - بهای تمام شده = سود ( زیان ) حاصل از سرمایه گذاری {میزان افزایش (کاهش) داراییها}

به نظرتان محاسبه شما درست است یا من؟ یا هردو؟ یا هیچکدام؟

متشکرم

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
          بهای تمام شده= میزان سرمایه ای که با آن درصدی از سهام شرکت مورد نظر را خریده اند
          تعداد سهم X قیمت فعلی= ارزش بازار
          ارزش بازار - بهای تمام شده = سود ( زیان ) حاصل از سرمایه گذاری {میزان افزایش (کاهش) داراییها}

به نظرتان محاسبه شما درست است یا من؟ یا هردو؟ یا هیچکدام؟

متشکرم
          درود بر شما؛
          دوست من من هم همین رو انجام دادم. تعداد سهم در قیمت تابلو همون ارزش بازاره که بهای تمام شده رو از اون کم کردم که میزان خالص دارایی همون سود(زیان) حاصل از سرمایه گذاریه که مجموعش NAV شرکت سرمایه گذاری رو تشکیل میده. روی محاسبه ارزش بازار شاید اشتباه محاسباتی داشته باشید اگر نه مشخصه که 300 میلیون سهم 2500 تومانی (سهم هلدینگ از شپاس) ارزشش از 700 میلیون سهم 750 تومانی (سهم هلدینگ از خراسان) بیشتره. بهای تمام شده هر دو هم که بسیار پایینه
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

نقل از تالار كرج
            با سلام و شب عالي دوستان بخير

توصيه اکيد به سهامداري با تاپيکو را دارم ، تاپيکو يک پارسان دوم است، همانطور که دوستان عزيز با پارسان سهامداري کردند و و سود هاي خوبي نصيبشان شد

با سهامداري تاپيکو هم ميتوانند به سودهايي خوبي برسند، تاپيکو برک هاي برنده زيادي در استين خود دارد

ستاره نفت خليج تاپيکو، يک شبندر ديگري است که در استين خود به رخ بازار خواهد کشيد

موفق باشيد و ماه پر برکتي بر دوستان ارزو مندم
            www.mahak-charity.org

نظر

• داش مهدی
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 595

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              مال خودمو فردا اول وقت میدم ولی مال دوستانو هروقت امر کردن

ایول
              خوشم میاد میفهمی این نونا خوردن نداره
              این سهم ما رو از نون خوردن انداخت روز اول رمضونی

پ.ن: فروشش زیر 400 اشتباهه، مگر اینکه اخباری داشته باشی که ما نداریم.....
              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

نگاهي به ارزش ذاتی «تاپیکو»

کد خبر: DEN-739290 تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۰۴/۲۲ منبع: روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۲۹۶۵

شروين شهرياري

پرسش از خوانندهای بدون ذکر نام از طریق پست الکترونیک: ارزش ذاتی سهام «تاپیکو» را چقدر برآورد میکنید؟

پاسخ: سرمايهگذاري نفت و گاز پتروشيمي تامين بزرگترين واحد زير مجموعه «شستا» یا همان سرمایهگذاری تامین اجتماعی است كه مالكيت شركتهاي فعال در صنايع پتروشيمي، فرآوردههاي نفتي و شيميايي را در خود جاي داده است. با توجه به مالكيت غيرمديريتي در بخش بزرگتر سرمايهگذاريهاي انجام شده، ماهيت فعاليت «تاپيكو» بيشتر نزديك به شركتهاي سرمايهگذاري است تا هلدينگها كه عمده سرمايهگذاريهاي خود را به صورت مديريتي انجام ميدهند.

از سوي ديگر، از آنجا كه بيش از 90 درصد زيرمجموعههاي شركت (پس از عرضه اولیه پتروشيمي جم در فرابورس در آينده نزدیک) در بازار سرمايه پذيرفته شدهاند، محاسبه خالص ارزش داراييهاي شركت با تقريب مناسبي قابل انجام است. براي محاسبه این ارزش ذاتی به جدول شماره يك مراجعه كنيد.

درخصوص ارقام جدول شماره يك بايد به چند نكته توجه داشت:

1- رقم حقوق صاحبان سهام در جدول فوق با استفاده از صورتهاي مالي حسابرسي شده شش ماهه با فرض تحقق آخرين بودجه مورد پيشبيني براي سال مالي اخیر (منتهي به 31 ارديبهشت 92) صورت پذيرفته است.
                2- مازاد ارزش سرمایهگذاریهای بورسی نسبت به بهای تمام شده از وضعیت روز پرتفولیو در تاریخ 15 تیر 92 به دست آمده است.
                3- سود فروش سرمایهگذاریهاي مربوط به واگذاری بلوک 4/11 درصدی پالایش نفت اصفهان در نخستین ماه سال مالی جاری (خرداد) به بانک رفاه کارگران است.
                4- ارزشگذاری سهام خارج بورسی تنها در مورد شرکتهای سودآور و با روش قیمت بر درآمد (P/E=5) به شرح جدول دو انجام شده است. سود هر سهم پتروشیمی جم در این جدول بر اساس آخرین برآوردهای غیررسمی ارائه شده است.

با جمعبندی محاسبه فوق میتوان گفت ارزش ذاتی هر سهم «تاپیکو» (صرفا با ارزشگذاری داراییهای خارج بورسی سودده) معادل 4657 ریال به دست میآید. به اين ترتيب عرضه اولیه سهام در محدوده 75 درصد ارزش ذاتی انجام شده که تقریبا معادل نسبت میانگین قیمت به خالص ارزش دارايیها در صنعت سرمایهگذاری میباشد. در این برآورد، ارزش روز بزرگترین سرمایهگذاری خارج بورسی شرکت (8/38 درصد پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس با بهای تمام شده 378 میلیارد تومان) برابر با بهای تمام شده در نظر گرفته شده است. این تخمین محافظهکارانه با عنایت به زمان بر بودن احداث طرح و لزوم تزریق سرمایه جدید به میزان قابل توجه میتواند توجیهپذیر باشد. با این حال، مدیران مجموعه تاپیکو به ارزش افزوده حداقل 1000 میلیارد تومانی در این سرمایهگذاری در شرایط فعلی معتقد هستند که در صورت اعمال این مازاد ارزش، NAV مورد محاسبه به محدوده 500 تومان به ازای هر سهم ارتقا مییابد.

یادآور میشود شرکت پیشبینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 31 اردیبهشت 92 را 562 ریال اعلام كرده است. همچنين قصد دارد در مجمع پیشرو (احتمالا در مرداد ماه) حداقل 500 ریال از آن را بین سهامداران توزیع كند. همچنین پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی جاری (منتهی به 31 اردیبهشت 93) 833 ریال اعلام شده است. کنکاش در بودجه مزبور از احتیاط زیاد پیشبینی سود شرکتهای سرمایهپذیر حکایت دارد. یک برآورد اولیه نشان میدهد که درصورت تثبیت نرخ ارز کنونی، درآمد حاصل از سرمایهگذاریهای شرکت از قابلیت افزایش حداقل 350 میلیارد تومانی نسبت به بودجه برخوردار است که در صورت تحقق، سود هر سهم را به محدوده 950 ریال افزایش میدهد. بدیهی است این برآورد با تغییر وضعیت درآمدی شرکتهای زیرمجموعه و سیاست تقسیم سود آنها قابل تعدیل خواهد بود.

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Alidadash
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 959

تاپیکو هم امروز ابهتشو از دست داد، قضیه چیه؟ چرا همه سهما اینطورین؟ تمرکز بازار رو کدوم سهماس؟
                  سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

اضافه کردم
                    ولی این سهم گند زده به کل بازار

نظر

• karamkhosh
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 65

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                      تاپیکو هم امروز ابهتشو از دست داد، قضیه چیه؟ چرا همه سهما اینطورین؟ تمرکز بازار رو کدوم سهماس؟
                      ما رو باش که برای خرید تاپیکو از سهام بانکی سبدم فروختم. تازه کلی هم منت کارگزار کشیدم.
                      حالا صف بانکیا رو باش :|
                      تاپیکو :|
                      من:(

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

ایول
                        خوشم میاد میفهمی این نونا خوردن نداره
                        این سهم ما رو از نون خوردن انداخت روز اول رمضونی

پ.ن: فروشش زیر 400 اشتباهه، مگر اینکه اخباری داشته باشی که ما نداریم.....
                        حاجی خوشم نمیومد منت شعبه تهران بالا سرم باشه.
                        مثبت کامل فروختم جاش پاکسان منفی کامل برداشتم
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5095

تاپیکو اومدنش یک معضل بود این صف دادنش هم کل بازارو به گند کشید!!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

5 درصد دیگه متعهد شده عرضه کنه سهامدار عمده
                            گند زدن به بازار

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

فک کنم خبریه توش
                              یا عرضه بعدی رو میخوان انجام بدن یا یک چیزی هست
                              این همه معامله شده
                              به هر حال اگه بره پایین که لعنت رو برا خودشون خریدن
                              الان قیمت نزدیک حداکثر قمیت ممکنه برا روز قبل کاریشه:O
                              اگه بیاد پایین تر که ممکنه یک هو بره نزدیک قیمت عرضه اولیه آخه اونهایی که با قیمت 350 تومن روز اول خریدن دیگه ریسک نمیکنن و نگه نمیدارنش و فشار برا فروش بالا میره
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5095

سهمی که بازارو منفی کرد خودشم منفی شد!!

الان این حجم نقدینگی که تاپیکوهاشون رو فروختند رفته کجا ؟! چی خریدنش باهاش !؟!!؟!!
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X