در اصل توسط زمرد313 پست شده است
View Post
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط MBAAnalyst پست شده است View Postبا توجه به رشد گروه پتروشیمی تا آخر سال تارگت سهم 4700 میان مدت.
روی چه منطقی می فرمایید که سهم در میان ملدت 4700 تومن یعنی 12 برابر قیمت کنونی میشود؟
ضمنا به نظر شما تا اخر هفته چه قیمتی خواهد داشت و چه زمانی بسته میشه برای مجمع؟
ممنون
نظر
-
دوست عزیز منظور 4700 ریال است شرکت سنگین است رشد در میان مدت شکل میگیرد. در صورت صبوری و نگه داری بلند مدت پیش بینی سود 30% در سال را دارم
نظر
-
تعداد کمی تاپیکو داشتم...دیروز سنگین تاپیکو خریدم...مارون و شخارک و شاراک و خراسان و بقیه زیر مجموعه هاش دارن تعدیلهای عالی میدن و به نظر میرسه سود 93 تاپیکو به بالای 100 تومن برسه...با سود حداقل 100 تومنی سال مالی 31/2/93 و تقسیم سود 50 تومنی مجمع پیش رو (اواخر مرداد یا شهریور ) آیا قیمت 378 تومنی تاپیکو اکازیون نیست؟...دیروز که بازار تاپیکو رو بلعید و امروز هم این روند ادامه خواهد داشت...معاملات روزهای اخیر تاپیکو شبندری شده!....
نظر
-
کاملا موافقا yousef, تازه شرکتهایی از جمله ستاره خلیج فارس و ما بقی شرکتهای زیر مجموعه که امسال به تولید میرسند رو اضافه کن.
نظر
-
سلام.من خودم تو پروژه ستاره خلیج کار میکنم.اینقدر داغون و خر تو خره که 2 سال دیگه هم به بهره برداری نمیرسه.این دلیلی بر خرید یا نخریدن تاپیکو نیست.
نظر
-
در اصل توسط ایمان صالح پست شده است View Postسلام.من خودم تو پروژه ستاره خلیج کار میکنم.اینقدر داغون و خر تو خره که 2 سال دیگه هم به بهره برداری نمیرسه.این دلیلی بر خرید یا نخریدن تاپیکو نیست.
نظر
-
از دوستان عزیز کسی میدونه واقعا دلیل اینهمه فروش تو تاپیکو چی هست ظاهرا خبرای مثبت به گوش میرسه ولی خوب خروجیش در عمل چیز دیگست (اینهمه فروشنده اونم با قیمت 3715) وصندوق روزی که تاپیکو عرضه شد 4890 بود الان صف میلیونی خرید داره رو5457 ولی متاسفانه تاپیکونه داره درجا میزنه اونم با استرس زیاد ممنون میشم اگه تحلیل یا پاسخ خاصی دارین
نظر
-
هلدینگ فارس هم قبل از بسته شدن همین حالت رو داشت. همه میگفتن چرا انقدر فروشنده داره؟
حتما یه خبرایی هست ... هیچ واکنشی تو بورس بدون دلیل نیست
نظر
-
-
سود سال 9/92 هر سهم 450 ریال و سود سال93 /9 هر سهم 550 ریال.
550*5 + 450*0.9=3150
ارزش سهم 3150 ریال قیمت 2000 ریال!
سود 57% طی 6 ماه! حالا این بهتره یا شاراک تاپیکو وآتی شیران ؟؟؟؟؟
نظر
نظر