هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alidadash
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 959

آخه به کی بگم که من تو صف نفر 401 بودم و با وجود 430 معامله بازم بهم نرسید؟ ها؟ این چه وضعشه آخه؟
    سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
      آخه به کی بگم که من تو صف نفر 401 بودم و با وجود 430 معامله بازم بهم نرسید؟ ها؟ این چه وضعشه آخه؟
      از کجا می فهمید که نفر چندم صف هستید ؟؟ از طریق کارگزاری میشه فکر کنم فقط ؟
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        در معاملات آنلاین در قسمت لیست خرید و فروش ها داخل پرانتز یه شماره میزنه که به گفته دوستان نوبت توی صف هست. البته من تقریبا مطمئن بودم ولی با سوال شما کیوان عزیز، به این موضوع شک کردم.

نظر

• abtinsalari
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 306

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          وقتی دارید اردر میذارید میتونید بفهمید نفر چندمید حالا فوقش 2 3تا این ور اونور
          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
            وقتی دارید اردر میذارید میتونید بفهمید نفر چندمید حالا فوقش 2 3تا این ور اونور
            اینم خوبه، ولی در مورد شرایط امروز این سهم اصلاً کاربرد نداره، همون اول وقت بیش از سیصد میلیون صف خرید داشت.

نظر

• حميد اسدي
              Banned
              • Aug 2011
              • 431

شنبه 20 مهر 1392 - Oct 12 2013

یک مقام آگاه در گفت و گو با فارس خبر داد

افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌های گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه

در حالی که انتقادات جدی به قیمت ۷ سنتی خوراک پتروشیمی‌های گازی مطرح بود، یک مقام آگاه خبر داد: قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌‌ها به ۱۳ سنت و به عبارتی ۳۲۵ تومان افزایش یافته است.

خبرگزاری فارس: افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌های گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه

این مقام آگاه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس گفت: ستاد تدابیر اقتصادی در دولت قبل قیمت خوراک پتروشمی‌ها را به 13 سنت معادل 325 تومان افزایش داد.

وی یادآور شد: این مصوبه ستاد تیرماه ابلاغ شد و هم اکنون اجرا می‌شود.

این در حالی است که برخی فعالان صنعت پتروشیمی عنوان می‌کنند این مصوبه ستاد تدابیر ویژه اقتصادی هنوز قطعی و اجرایی نشده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس پتروشمی‌های گازی خوراک گاز خود را با قیمت 7 سنت معادل 175 تومان دریافت کرده و محصولات خود یعنی متانول، اوره و آمونیاک را به 4 برابر قیمت می فروختند.

بر این اساس بعضا سود پتروشیمی‌های گازی 4 برابر سرمایه اولیه این شرکت‌ها بوده، حال آنکه عمدتا از پرداخت مالیات نیز معاف هستند. پتروشیمی‌های گازی طی دو سال اخیر سود هنگفتی را نصیب خود کردند و این مسئله از سوی بسیاری یک رانت عظیم عنوان و اعتراضات زیادی را به همراه داشت.

بر اساس این گزارش افزایش قیمت خوراک پتروشیمی های گازی 2،4 میلیارد دلار درآمد جدبد برای دولت ایجاد می‌کند که بخش عمده نیز آن به حساب هدفمندی و پرداخت یارانه‌های نقدی می رود.

نظر

• mohsen66
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 181

...............................................

نظر

• mohsen66
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 181

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                  شنبه 20 مهر 1392 - Oct 12 2013

یک مقام آگاه در گفت و گو با فارس خبر داد

افزایش قیمت خوراک پتروشیمی‌های گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه.................................
                  بر اساس این گزارش افزایش قیمت خوراک پتروشیمی های گازی 2،4 میلیارد دلار درآمد جدبد برای دولت ایجاد می‌کند که بخش عمده نیز آن به حساب هدفمندی و پرداخت یارانه‌های نقدی می رود.
                  خبر دیروز پالایشها و امروز پتروشیمی ها سوخت شد.. نتونستند موفق عمل کنند

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

بسياري از بزرگان امروز موقتا خالي كردندحواسا جمع باشه فردا صف فروش تاپيكو ديدنيه
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 746

تاپیکو خرید شد

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

عجیب غریب داره معامله میشه. 85 میلیارد تومن...
                        اعتقادم اینه که بین فارس و تاپیکو آربیتراژی ایجاد شده که باید سریعا جبران بشه.
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          بسياري از بزرگان امروز موقتا خالي كردندحواسا جمع باشه فردا صف فروش تاپيكو ديدنيه
                          لابد اونهایی که امروز در سقف خریدند کوچکان هستند ؟!

من خودم منتظر فردا در منفی کامل روی 400 بودم که اضافه کنم ولی حجم معاملات نشون میده اگر بزرگی در حال خروجه غولهایی در حال ورودند! و احتمالا روندی که در پیش است خارج از پیش بینی ها خواهد بود ...

نظر

• eslami
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 789

با بزرگ و كوچيك كاري ندارم............راهي كه فارس رفت رو بايد تاپيكو بره........و چه بسا به مراتب بهتر!!!

با كد دوم خريدم كدي كه صرفا براي سرمايه گذاري بلند مدت!!!
                            آخرین ویرایش توسط eslami؛ 2013/10/13, 11:00.

نظر

• آرتا
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 76

امروز خيلي ها تاپيكو را خالي كردند
                              [B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط آرتا پست شده است View Post
                                امروز خيلي ها تاپيكو را خالي كردند
                                همانها مجدد بالاتر وارد میشوند! /:.coolsmiley02:./

نظر

در حال کار...
                                X