آخه به کی بگم که من تو صف نفر 401 بودم و با وجود 430 معامله بازم بهم نرسید؟ ها؟ این چه وضعشه آخه؟
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاز کجا می فهمید که نفر چندم صف هستید ؟؟ از طریق کارگزاری میشه فکر کنم فقط ؟سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاز کجا می فهمید که نفر چندم صف هستید ؟؟ از طریق کارگزاری میشه فکر کنم فقط ؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postوقتی دارید اردر میذارید میتونید بفهمید نفر چندمید حالا فوقش 2 3تا این ور اونورسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
شنبه 20 مهر 1392 - Oct 12 2013
یک مقام آگاه در گفت و گو با فارس خبر داد
افزایش قیمت خوراک پتروشیمیهای گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه
در حالی که انتقادات جدی به قیمت ۷ سنتی خوراک پتروشیمیهای گازی مطرح بود، یک مقام آگاه خبر داد: قیمت خوراک گاز پتروشیمیها به ۱۳ سنت و به عبارتی ۳۲۵ تومان افزایش یافته است.
خبرگزاری فارس: افزایش قیمت خوراک پتروشیمیهای گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه
این مقام آگاه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس گفت: ستاد تدابیر اقتصادی در دولت قبل قیمت خوراک پتروشمیها را به 13 سنت معادل 325 تومان افزایش داد.
وی یادآور شد: این مصوبه ستاد تیرماه ابلاغ شد و هم اکنون اجرا میشود.
این در حالی است که برخی فعالان صنعت پتروشیمی عنوان میکنند این مصوبه ستاد تدابیر ویژه اقتصادی هنوز قطعی و اجرایی نشده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس پتروشمیهای گازی خوراک گاز خود را با قیمت 7 سنت معادل 175 تومان دریافت کرده و محصولات خود یعنی متانول، اوره و آمونیاک را به 4 برابر قیمت می فروختند.
بر این اساس بعضا سود پتروشیمیهای گازی 4 برابر سرمایه اولیه این شرکتها بوده، حال آنکه عمدتا از پرداخت مالیات نیز معاف هستند. پتروشیمیهای گازی طی دو سال اخیر سود هنگفتی را نصیب خود کردند و این مسئله از سوی بسیاری یک رانت عظیم عنوان و اعتراضات زیادی را به همراه داشت.
بر اساس این گزارش افزایش قیمت خوراک پتروشیمی های گازی 2،4 میلیارد دلار درآمد جدبد برای دولت ایجاد میکند که بخش عمده نیز آن به حساب هدفمندی و پرداخت یارانههای نقدی می رود.
نظر
-
در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Postشنبه 20 مهر 1392 - Oct 12 2013
یک مقام آگاه در گفت و گو با فارس خبر داد
افزایش قیمت خوراک پتروشیمیهای گازی به ۳۲۵ تومان در ستاد تدابیر ویژه.................................
بر اساس این گزارش افزایش قیمت خوراک پتروشیمی های گازی 2،4 میلیارد دلار درآمد جدبد برای دولت ایجاد میکند که بخش عمده نیز آن به حساب هدفمندی و پرداخت یارانههای نقدی می رود.
نظر
-
عجیب غریب داره معامله میشه. 85 میلیارد تومن...
اعتقادم اینه که بین فارس و تاپیکو آربیتراژی ایجاد شده که باید سریعا جبران بشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبسياري از بزرگان امروز موقتا خالي كردندحواسا جمع باشه فردا صف فروش تاپيكو ديدنيه
من خودم منتظر فردا در منفی کامل روی 400 بودم که اضافه کنم ولی حجم معاملات نشون میده اگر بزرگی در حال خروجه غولهایی در حال ورودند! و احتمالا روندی که در پیش است خارج از پیش بینی ها خواهد بود ...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر