هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postاينقد كه تاپيكو رشد كرد زير مجموعه هاش رشد نكردن. شيرين تا 550 مياد.
ببخشید مثلا زیرمجموعه های پارسان چقدر رشد کردند که پارسان تو این قیمتها صف خریده
یخورده با تحلیل هم حرف بزنید بد نیست
من کار ندارم سهم تا چند پایین میاد ولی مطمئنا این کاهش قیمت به دلیل رشد زیاد نیست
اگر تا 550 بیاد من هم مثل دوستمون سنگین وارد میشم که البته بعید میدونم حقوقی اجازه دیدن این قیمتها را بدهسلام
نظر
-
شب دراز است و قلندر بيدار. پائين هم نياد بالا نميره يكم زمان ميبره.در اصل توسط ebiman پست شده است View Postمیگذاشتید یک روز از عضویتتون میگذاشت بعد میومدی فاز منفی میدادی
ببخشید مثلا زیرمجموعه های پارسان چقدر رشد کردند که پارسان تو این قیمتها صف خریده
یخورده با تحلیل هم حرف بزنید بد نیست
من کار ندارم سهم تا چند پایین میاد ولی مطمئنا این کاهش قیمت به دلیل رشد زیاد نیست
اگر تا 550 بیاد من هم مثل دوستمون سنگین وارد میشم که البته بعید میدونم حقوقی اجازه دیدن این قیمتها را بده
نظر
-
خودروی زیانده با قیمت 325 صف خرید
تاپیکو با سوددهی بالا با قیمت 570 آخر وقت داشتند می فروختند اگر یخورده دیگه بازار ادامه پیدا می کرد بعید نبود صف فروش هم میکردند
هر دو تا هم قراره تحریمشون را بردارند که تازه اون موقع کلی طول میکشه خودرو از زیاندهی دربیاد
واقعا من موندم چی بگم .....
فقط میتونم بگم متاسفمسلام
نظر
نظر