در اصل توسط آترينا پست شده است
View Post
هلدینگ نفت وگاز تامین(تاپیکو)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postفکر میکنم تاپیکو اشتباهی اومدین ;)
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postدوستان عذر خواهي ميكنم منظور پارسان بود. كه اشتباه اينجا آمد. البته اشكالي ندارد درخصوص تاپيكو هم عرض كنم روند سهم منفي است.
و اين يكي رو
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postبنده درخصوص پتروييها تنها به شاراك و شكبير و البته با ارفاق به فارس خوشبينم.
باقي اين گروه يك مدت در جا ميزنند. تا پي به اي ها همگون شود.ا
البته كيست كه نداند صنعت پتروشيمي از صنايع برتر كشور است و جزو مزيتهاي رقابتي ما در عرصه بين المللي است. ليكن كوتا مدت بواسطه فضاي كاهش نرخ دلار همانطور كه مي بينيد حتي با توجه به برداشته شدن تحريم هاشان؛ مورد توجه نيستند.ضمنا نرخ خوراك بزودي براي گازي ها اعلام ميشود كه اين موضوع نيز بيشك تاثيرات خاص خود را دارد.
موف باشيد دوست تكنيكال كار.
نظر
-
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postحمايت 1 برابر با 520
حمايت دوم 485 كه البته بسيار قوي است. و جذاب براي خريد.
اما فارس حمايتش 1550 ااست كه نبايد از دست برود كه اگر برود براي هم خوب نيست.
خوشم مياد اين دوستمون هم فرت و فرت زير پستتون لايك مي ندازه. هوم:.thumbsdownsmileyan
الان چند تا سوال دارم؟این حمایت 520 و 485 رو چطور بدست آوردین؟
نظر
-
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postخوب شما چون شمشيرتون رو از رو بستيد با شما ديگر بحثي ندارم. موفق باشيد.
نظر
-
-
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postمودب باشید لطفا
شخصیت خودتون را نشون ندیددر اصل توسط آترينا پست شده است View Postلطفا من رو از همكلامي با خودتون معاف بفرماييد. قضاوت در مورد بي تربت بودن يا نبودن و باشخصيت بودن يا نبودن هم به عهده خوانندگان./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postمودب باشید لطفا
شخصیت خودتون را نشون ندیددر اصل توسط آترينا پست شده است View Postلطفا من رو از همكلامي با خودتون معاف بفرماييد. قضاوت در مورد بي تربت بودن يا نبودن و باشخصيت بودن يا نبودن هم به عهده خوانندگان.در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post8.5 میلیون سهم امروز تنها صبا تامین خریده /:.grlim:.//:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postخوب شما چون شمشيرتون رو از رو بستيد با شما ديگر بحثي ندارم. موفق باشيد.
بنده خودم در این یکی دو روز میانگین 580 خالی کردم. پله اول رو فردا اگه بشه رو 540-530 وارد میشم پله بعد هم بعید میدونم برسه به 520.
در هرصورت در هر قیمتی که برگرده واگرایی مثبت در آر اس آی مشهوده. مک دی هم واگرایی منفی نداده.
به نظرم یه اصلاحه موقتیه. روند به نظرم به هیچ عنوان نزولی نیست. نهایتاً در بدترین حالت روند خنثی در پیش داریم.
افق سود آوری شرکت هم شفافه
اینا دلایل من برای ورود دوباره به سهمه. حالا ممکنه یکی نظرش چیز دیگه ای باشه که قابل احترامه...
نظر
نظر