کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
938 ریال واقعا" عالیه
عطاجون سود فروش سرمایه گذاریو کم کنی تقریبا همون سود سال گذشته س.
اتفاقی توی کیفیت سود شرکت نیفتاده
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
عطاجون سود فروش سرمایه گذاریو کم کنی تقریبا همون سود سال گذشته س.
اتفاقی توی کیفیت سود شرکت نیفتاده
درود بر رفیق گلم /:.Heart.:/
مصطفی جون فرمایشت کاملا" درسته ولی تو بعضی سایت ها می بینم که نوشته شده که امسال فقط تاپیکو میتونه این سود رو بسازه که آن هم ناشی از فروش سرمایه گذاری هاست
ولی من در جواب می گویم درسته که تاپیکو برای سال بعد شپنایی ندارد که بفروشد و سود شناسایی کند ولی در عوض ستاره خلیج دارد که وارد راه اندازی شود به اندازه 8 پالایشگاه کشور سود سازی خواهد کرد
به نظر بنده سال بعد تاپیکو می تواند 160-140 تومان سود سازی کند
1.از ناحیه راه اندازی ستاره خلیج
2.از ناحیه فروش سهام غیر بورسی مانند پترو غدیر و کاغذ لطیف و ....
درود بر رفیق گلم /:.Heart.:/
مصطفی جون فرمایشت کاملا" درسته ولی تو بعضی سایت ها می بینم که نوشته شده که امسال فقط تاپیکو میتونه این سود رو بسازه که آن هم ناشی از فروش سرمایه گذاری هاست
ولی من در جواب می گویم درسته که تاپیکو برای سال بعد شپنایی ندارد که بفروشد و سود شناسایی کند ولی در عوض ستاره خلیج دارد که وارد راه اندازی شود به اندازه 8 پالایشگاه کشور سود سازی خواهد کرد
به نظر بنده سال بعد تاپیکو می تواند 160-140 تومان سود سازی کند
1.از ناحیه راه اندازی ستاره خلیج
2.از ناحیه فروش سهام غیر بورسی مانند پترو غدیر و کاغذ لطیف و ....
سلام دوست عزیز
من هم تاپیکویی شدیدم ایا این تعدیل آخرین تعدیا تاپیکو برای ماهای در پیش رو خواهد بود و نگهداری سهم منطقی هست
با تشکر
سلام خدمت اساتید محترم میشه یکی در مورد برگشت تاپیکو نظری ،تحلیلی ؛ چیزی ارائه بده آخه من تازه کارم و بانظر یه نفر تاپیکو گرفتم تو 396 ( قبل از مجمع ) بنظرتون کی به قیمتی که من خریدم برمیگرده ؟ اگه الان بخام بفروشم کل سود نقدی میره تازه جای ضرر افت قیمت سهم بعد از مجمع
سلام خدمت اساتید محترم میشه یکی در مورد برگشت تاپیکو نظری ،تحلیلی ؛ چیزی ارائه بده آخه من تازه کارم و بانظر یه نفر تاپیکو گرفتم تو 396 ( قبل از مجمع ) بنظرتون کی به قیمتی که من خریدم برمیگرده ؟ اگه الان بخام بفروشم کل سود نقدی میره تازه جای ضرر افت قیمت سهم بعد از مجمع
برگشت؟!!!برگشت به وقتی میگن که 400 تومن بشه 200 تومن.کلا نوسان این سهم12-13 درصد بیشتر نبوده اگه خساپا 370 میخریدیو 80 میشد چی میگفتی شما !فعلا به نظرم قیمت منطقیه.واسه 10 تومن بالا پایین رفتن انقدر هیجان زده نشین عزیزان من !این سهم هنوز دست نگرفته.........باید صبر کرد...
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
دوست عزیز اشتباه میکنی ، شما با احتساب سود مجمع اگه 370 هم بفروشی بازم سهمی 74 تومن تو سود هستی ................................. نظر شخصی بنده اینه که شنبه بوسه ای بر 400 خواهد زد .
یادی از تاپیکو بزرگ اما نفله و بی نوا
این سهم همچنان بی جان و نای بالا رفتن نداره
فقط برای نوسان گیری خوبه
ارزش نگهداری نداره
فقط باهاش سهام بازی کنید سهام داری جواب نمیده
نظر