با سلام و تبریک سال نو ، خدمت تمامی دوستان ، از جمله مدیران سایت، و خدمت دوست عزیزم میثم جان و تشکر بابت ایجاد این تاپیک، به نظر من سال 92 رو نمیشه با سال پیش مقایسه کرد (حداقل تا آخر شهریور ماه) چون هیچی معلوم نیست واقعا چی بشه؟ پیشنهاد میکنم افرادی که ریسک پذیری بالایی دارند تو این 6 ماه اول سال سرمایه گذاری مطمئنی انجام بدهند و روی سهام های کم ریسک مانور بدهند. البته بازار تا قبل انتخابات مثبت باید باشه، تا اوایل خرداد بعد از اون معلوم نیست چی پیش بیاد، سهام های پالایشگاهی و بعد پتروشیمی تا قبل انتخابات پر بازده خواهند بود، بعد از انتخابات تا پایان شهریور ماه سهام های قندی خوب خواهند بود. و شش ماه دوم را می توان به سهام های از قبیل مپنا و مخابرات و فلزات اساسی سرمایه گذاری کرد.
گروه پیشرو در سال 92 (نظر سنجی)
Collapse
X
-
در اصل توسط سنایی پست شده است View Postآیا غمارگ با بازهِ قیمتی بین 110 تا 650 در سال 91 نمیتواند شگفتی سازِ92 شود پیشنهاد میکنم گروه غذایی گنجانده شود
نظر
-
بر خلاف خیلی ها که میگن سهمهای تحریمی مثل حکشتی و اذراب و این ها من باز هم میگم امسال هم سهمهای صادراتی پیشرو خواهند بود دولت امسال قصد داره ارز زیادی وار کشور کنه واسه همین رو صادرات خیلی حساب میکنه در ضمن نتیجه مذاکرات مثبت هم که باشد دلار زیر 2800 نهایت 2600 نخواهد امد بودجه شرکتها هم رو 2450 بسته شده در اخر کار و بلند مدت باز هم میبینید که صادراتیها پیشرو خواهند بود حتی بیشتر از سال 91دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بخاطر تورم سال گذشته خیلی از شرکت ها امسال خودشون و با این وضع تطبیق می دن یعنی رشد قیمت خواهند داشت. بنابراین فکر کنم امسال از جمله سال هایی باشه که اغلب گروه ها رشد زیادی بکنند. یکی دو گروه که سال گذشته رشد بالایی داشتند شاید کمی سرعت رشدشون پایین تر باشه. بنظرم رشد اصلی پتروها و کانه ها و فلزی ها از تابستان یا نیمه دوم سال باشه و باید انتظار یک نزول در اینها داشته باشیم. پالایشی ها می تونن رشد خوبی کنند و البته در نهایت به سرنوشت قندی ها دچار شوند که به همین دلیل نقطه خروج خیلی مهم تر از نقطه وروده.
نظر
-
با سلام و احترام خدمت همه دوستان و آرزوی بهترینها برای همه دوستان در سال 1392
برای سال اتی انشاء الله که تحریم ها برداشته شده و شاهد رشد شرکت ها در زمینه تولید و فروش باشیم که این موضوع هم برای رشد اقتصادی و هم ثبات قیمتی سهام آنها موثر تر خواهد بود.
نرخ خوراک بحثی بود که در سال 91 شرکت های پتروشیمی را با حاشیه های زیادی روبرو ساخت.
به نظر میرسد رشد زیادی را در نرخ خوراک این شرکت ها در سال آتی شاهد نباشیم
فشار بر شرکت های پتروشیمی که یکی از صنایع مهم کشور برای رشد اقتصادی می باشد،نوعی خود تحریمی ست.
به نظر من سال دیگه سال پتروشیمی ها خواهد بود و دولت مجبوره که کسری بودجه اش رو از طریق صادرات پتروشیمی ها جبران کنه
پتروشیمی ها همه در سال بعد شگفت انگیز خواهند شد.
مارون - زاگرس - شاراک - کرماشا - شکبیر- شخارک همه ارزنده اند
دولت مجبوره برای عرضه مجدد وفارس ،پتروها رو حمایت کنه و بالطبع حمایت از این وفارس در واقع حمایت از پتروشیمی ها خواهد بود.
نظر شخصی من اینه که دولت مجبوره از پس از عرضه بیاد و از وفارس حمایت کنه : حالا یا با عرضه در قیمت مناسب یا حمایت از طریق تزریق پول از طریق خارج بازار تا بورس به چالش کشیده نشه حتی اگه سود حسابرسی شده وفارس رو هم به صورت سوری و غیر واقعی اعلام کنند و این قطعا" به نفع پتروها خواهد بودThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
پالايشگاهي ها در مقام اول هستند و بعد از ان پتروشيمي ها و سوم فولادي ها و چهارم معدني ها
بايد توجه داشت اكثر پلايشگاهي ها نرخ ارز رو در بودجه سال اينده 2000 گرفتند كه همه به خوبي
ميدانيم در صورت توافقات كامل با 5+1 دلار از 2500 پايينتر نخواهد امد پس بهترين گزينه سود ده با بازدهي بالا و
كم ريسك در وهله اول پالايشگاهي ها ميباشند و......
ضمنا نبايد در حال حاضر بر روي صنايعي سرمايه گذاري كرد كه براي اينده ان اما و اگر وجود دارد
نظر
-
پالایشگاها لیدر بازار خواهند بود تا به قیمت واقعی خودشون برسند ! و بعد از اون پتروشیمی ها رشد خواهند کرد
نظر
-
غذایی ها فراموش شدن
سال 92 این گروه سود خوبی خواهد ساخت
گروه کاشی مخصوصن کساوه هم با قیتهای فعلی رشد خوبی شاید داشته باشند بستگی به اقبال بازار دارد در هر صورت با قیمتهای فعلی ارزنده استآخرین ویرایش توسط yahya؛ 2013/03/24, 20:02.(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
نظر
-
سال آینده سال پتروشیمی ها خواهد بود ،گروه پالایشگاهی هم کمی حباب پیدا کرده و از شانس کمتری نسبت به پتروشیمی برخور دارند . در پتروها بیشترین بازدهی سال آتی را در شپدیس و کرماشا می بینم و این دو سهم را بیشتر می پسندم .
گروه قندی هم معلوم نمیکند ولی احتمال اینکه بازدهی خوبی داشته باشند زیاد است . امروز یک مطلبی در مورد قند و شکر دیدم که نوشته بود کشور هند قصد دارد که تا 3 سال صادرات شکر را قطع کند و حتی واردات شکر نیز داشته باشد ، به این دلیل که مصرف شکر در کشور هند خیلی افزایش یافته است و همچنین بعضی از ایالات این کشور دچار خشکسالی شده اند. و در صورتی که صادرات هند قطع شود قیمت شکر جهانی تا 3 برابر افزایش می یابد که اگر این اتفاق رخ دهد گروه قند و شکر می توانند پدیده سال 92 باشند .
نظر
-
شاخص از نیمه اردیبهشت حرف زیادی برای گفتن نداره حداقل تا 6 ماه ریسک انتخابات با نامگذاری سال بیشتر خودنمایی خواهد کرد مطمئناً دعواهای سیاسی در پیش خواهیم داشت که میتونه بلای بورس باشه در مورد توافق با 5+1 هم باید بگم تا رئیس جمهور جدید انتخاب نشه نباید انتظار توافق داشت چون قطعاً رهبری هم از اینکه برنامه هسته ایی در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد موفقیتی کسب کنه حداقل خوشحال نخواهد شد. و از آن طرف کشورهای غربی هم ترجیح میدهند هر گونه توافقی با مشخص شدن رئیس جمهور جدید انجام شود.
از نظر تکنیکال هم علائم برگشتی در تایم ماهیانه شاخص به وضوح دیده میشه.
از هفته سوم فروردین شاهد عرضه های سنگین خواهیم بود.آخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2013/03/24, 20:36.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postسال آینده سال پتروشیمی ها خواهد بود ،گروه پالایشگاهی هم کمی حباب پیدا کرده و از شانس کمتری نسبت به پتروشیمی برخور دارند . در پتروها بیشترین بازدهی سال آتی را در شپدیس و کرماشا می بینم و این دو سهم را بیشتر می پسندم .
گروه قندی هم معلوم نمیکند ولی احتمال اینکه بازدهی خوبی داشته باشند زیاد است . امروز یک مطلبی در مورد قند و شکر دیدم که نوشته بود کشور هند قصد دارد که تا 3 سال صادرات شکر را قطع کند و حتی واردات شکر نیز داشته باشد ، به این دلیل که مصرف شکر در کشور هند خیلی افزایش یافته است و همچنین بعضی از ایالات این کشور دچار خشکسالی شده اند. و در صورتی که صادرات هند قطع شود قیمت شکر جهانی تا 3 برابر افزایش می یابد که اگر این اتفاق رخ دهد گروه قند و شکر می توانند پدیده سال 92 باشند .
یک چیزی بگویید که بگنجه.مخاطبین این تاپیک قریب به اتفاق
انسانهای هالویی نیستند!آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/03/24, 20:42.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
هند تا 3 سال شكر صادر نمی کند
هند كه بزرگ ترين توليدكننده شكر جهان پس از برزيل است، احتمالاً حداكثر به مدت سه سال شكر صادر نمي كند.
قيمت هاي جهاني شكر كه اكنون در پايين ترين سطح دوسال گذشته قرار دارد، بدون صادرات هند افزايش خواهد يافت. اين كشور كه بزر گترين مصرف كننده شكر در جهان است، در دو سال گذشته شكر صادر كرده و نقش تعيين كننده اي در بازار جهاني دارد. تغيير شرايط آب و هوايي ممكن است اين كشور را يك سال صادركننده و سال بعد وارد كننده عمده شكر كند.
واردات شكر هند از سال 2009 تا 2010 موجب شد قيمتهاي جهاني شكر سه برابر شود در حاليكه اين كشوربا صادراتش در سال هاي بعد كمك كرد قيمتهاي شكر به نصف كاهش يابد.
فصل زراعي توليد شكر در هند از اول اكتبر تا 30 سپتامبر است اما خشكسالي شديد در ايالت غربي ماهاراشترا و ايالت هاي توليدكننده نيشكر كارناتاكا و تاميل نادو ممكن است توليد شكر هند در فصل زراعي 2014 - 2013 را براي نخستين بار در چهار سال گذشته پايين تر از ميزان مصرف كند. براساس برآورد انجمن كارخانه هاي شكر هند، توليد سالانه شكر هند ممكن است تا سپتامبر 2013 حدود هفت درصد كاهش يافته و به 3/ 24 ميليون تن برسد؛ با اين همه همچنان فراتر از ميزان مصرف داخلي خواهد بود كه حدود 23 ميليون تن برآورد شده است.
به گزارش رويترز، هند ممكن است در اين مدت 1/5 ميليون تن شكر وارد كند و درصورت افزايش نيافتن تعرفه ، واردات را سال آينده نيز ادامه مي دهد.آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/03/24, 20:50.
نظر
-
در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postشاخص از نیمه اردیبهشت حرف زیادی برای گفتن نداره حداقل تا 6 ماه ریسک انتخابات با نامگذاری سال بیشتر خودنمایی خواهد کرد مطمئناً دعواهای سیاسی در پیش خواهیم داشت که میتونه بلای بورس باشه در مورد توافق با 5+1 هم باید بگم تا رئیس جمهور جدید انتخاب نشه نباید انتظار توافق داشت چون قطعاً رهبری هم از اینکه برنامه هسته ایی در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد موفقیتی کسب کنه حداقل خوشحال نخواهد شد. و از آن طرف کشورهای غربی هم ترجیح میدهند هر گونه توافقی با مشخص شدن رئیس جمهور جدید انجام شود.
از نظر تکنیکال هم علائم برگشتی در تایم ماهیانه شاخص به وضوح دیده میشه.
از هفته سوم فروردین شاهد عرضه های سنگین خواهیم بود.
ولي جهت اطلاع سال 92 سال سرازير شدن سرمايه هاي خرد و كلان از بازار هاي موازي
300 درصد رشد يافته به بازار بورس است سال 92 ديگر دلار بازدهي و سود دهي سال 91 را ندارد
همچنين مسكن و سكه و طلا و بشخصه اعتقاد دارم مافياي اقتصادي كشور پس از كسب سود هاي چند صد درصدي در بازار هاي
موازي در حال وارد شدن به بازار سرمايه هستند براي سيو يك سود 300 تا 400 درصدي ديگر ;)
پس تا دير نشده فردا اول وقت وارد يكي از سهمهاي اينده دار و پر پتانسيل شو
نظر
-
در اصل توسط اسمان پست شده است View Postمنم اگر مثل شما نقد بودم بازار رو منفي ميديدم ;)
300 درصد رشد يافته به بازار بورس است سال 92 ديگر دلار بازدهي و سود دهي سال 91 را ندارد
همچنين مسكن و سكه و طلا و بشخصه اعتقاد دارم مافياي اقتصادي كشور پس از كسب سود هاي چند صد درصدي در بازار هاي
موازي در حال وارد شدن به بازار سرمايه هستند براي سيو يك سود 300 تا 400 درصدي ديگر ;)
نظر
-
در اصل توسط اسمان پست شده است View Postمنم اگر مثل شما نقد بودم بازار رو منفي ميديدم ;)
آسمان جان به نظر من آیدغمیش همچین بی راه هم نمیگه
بازار اگه از فردا تا اواسط هفته بعد صعود شارپ داشته باشه که میتونه به اندازه سود مجمع به سهامداراش بازدهی داده و اونجاست که موج اول یا بهتره بگیم گروه اول پیاده میشند و فشار فروش رو ایجاد می کنند اون موقع زمانیه که کرماشا از 920 رسیده حوالی 1150 و مارون رسیده به حدودای 2900 و زاگرس رسیده حوالی 2500 تومن .بعد از اون باید ببینیم بازار با توجه به ریسک های موجود سیاسی و اقتصادی از بابت بودجه 92 و روند دلار و بازارهای موازی چه پی به ای به سهام میده
در ضمن این بازار هیچ چیزش قابل تضمین نیست که بخوایم خوشحالی کنیم حتی برا یه دیقه
مطالبی که نوشتی از سود 300 تا 400 درصدی و این حرفا از مافیا به نظر من بیشتر به رویا پردازیی میمونه و توجه به این حرفا آدمو به راحتی زمین میزنه ما یه بار این راهو رفتیم و با مخ خوردیم زمین شما حواستون باشهبهترین تفریح خوابه!
نظر
نظر