در اصل توسط بابک خان پست شده است
View Post
كمباين سازي ايران ( تكمبا )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postفعلا جناب بابک خان اگه سهمش زیز 100 تومن باز شد شیرجه برو توش تا میتونی بخر
با توجه به وضعیت فعلی سهم توصیه به اضافه کردن میکنید(البته با مسوولیت خودم)من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
دوستان تکمبارو زیر نظر داشته باشید از نظر بنیادی حرفهای بسیاری برای گفتن داره نرخ فروش محصولات به خود کاخانه واگذار شده تو محوطه کارخانه مملو از تولیدات شرکت خوابیده تا با نرخ جدید بفروش برسه یکی از بچه های کارخونه صحبت از 300 تومن میکرد حقشم بنظر من تو این یکی دو ماه یه گین 70 - 80 درصدی رو شاخشه .....
نظر
-
تکنیکال تکمبا
منحنی قیمت کمباین سازی ایران را در فاصله زمانی 25 تیر تا 19 شهریور 1392مشاهده می کنید. نمودار در تایم روزانه رسم شده است. منحنی در لبه بالایی کانال نزولی کوتاه مدت قرار گرفته است. در صورتی که منحنی کانال را به سمت بالا بشکند در اولین گام تا 1450 ریال افزایش می یابد. پس از آن در صورت تایید روند صعودی می توان به 1700 ریال امیدوار بود. با توجه به این که روند نزولی RSI شکسته شده است و آخرین کندل منحنی بالای میانگین 20 روزه بسته شده است می توان به صعودی شدن منحنی امیدوار بود. در صورتی که منحنی موفق به عبور از این سطح قیمتی نشود انتظار افت تا پایین کانال یا قیمت 1150 ریال را داریم.
نظر
-
نظر
-
نظر