من امروز تازه چند روزه دارم تاپيك شما رو ميخونم واقعا از سهم هايي كه معرفي كرديد لذت بردم ، ايمدوارم اينبار منم بتونم در ابتداي روند بخرم
##خريد در ابتداي روند صعودي ##ديد بلند مدت=سود بي نهايت
Collapse
X
-
در اصل توسط karimi پست شده است View Postاسطوره عزیز
یرای کسی که از حالا بخواهد با شما هم مسیر شود برای زوز شنبه کدام سهم ها را توصیه داری؟
ممنون از پاسخت
رتكو
قشكر
چافست
خلنت
مدارانشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
شرایط بازار داره گوشزد میکنه در این روزها تحلیل گذشته سهامها اصلا و ابدا اهمیت نخواهد داشت و اینده شرکتها مد نظر قرار خواهد گرفت
در اینده نزدیک هیچ سهام خودرویی و وابسته خودرویی زیر 100 نخواهیم داشت
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط sharife پست شده است View Postبا سلام. از سهمهای زیر کداومش برای خرید فردا دوشنبه 10 تیرماه مناسبند با سودهی یک ماهه :
فولاد/ وبانک/ اخابر/ واتی/ شدوص/ شاراک/ دسبحا/ فاسمین
به غير از فولاد من جديدا روي بقيه كار نكرده ام
از هفت سهم قشكر .حتوكا.رتكو..چافست .مداران.خلنت . كطبس هر كدام رو بخريد سود خوبي كسب خواهيد كرد
فولاد هم سهم خوبي هستش 40% افزايش سرمايه داره و مجمع نيز نرفته واسه تقسيم سود
در كل توصيه دارم به ديد ميانمدت وارد بازار بشين يك ماهه چندان مناسب نيستشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
با سلام خدمت اسطوره عزیز، من تازه وارد بورس شدم البته بعد از یک حضور ناموفق در سال 83.سبد سهام فعلی ام به شرح زیره.خواستم یه خواهشی کنم نگاهی بیندازید و نظرتون رو بگید:
بانکی کلاً 20% (وپارس 8%ووبملت 7% و تجارت 5%)
پتروشیمی و پالایش 25% (پارسان 3%،شپنا 10% و شیران 12%)
غذایی 8% -وصنا
اخابر 7%
دارویی 7% -دالبر
خودرویی 7%-خگستر
معادن 11%(ومعادن 4% ،فباهنر 7%)
ثمسکن 7%
حتاید 7%
خودم نسبت به دو تای آخری نظر مثبتی ندارم.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط einstein پست شده است View Postبا سلام خدمت اسطوره عزیز، من تازه وارد بورس شدم البته بعد از یک حضور ناموفق در سال 83.سبد سهام فعلی ام به شرح زیره.خواستم یه خواهشی کنم نگاهی بیندازید و نظرتون رو بگید:
بانکی کلاً 20% (وپارس 8%ووبملت 7% و تجارت 5%)
پتروشیمی و پالایش 25% (پارسان 3%،شپنا 10% و شیران 12%)
غذایی 8% -وصنا
اخابر 7%
دارویی 7% -دالبر
خودرویی 7%-خگستر
معادن 11%(ومعادن 4% ،فباهنر 7%)
ثمسکن 7%
حتاید 7%
خودم نسبت به دو تای آخری نظر مثبتی ندارم.
با تشکردر اصل توسط support پست شده است View Postسلام اسطوره عزیز
میخواستم نظرتون در رابطه با شبریز بدونم
سپاسگذارم
فردا عصر سعي ميكنم بررسي كنمشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط اسطوره پست شده است View Postدرود خدمت دو دوست عزيز
فردا عصر سعي ميكنم بررسي كنم
تعداد سهام سبد شما خيلي زياد هستش و باعث سردرگمي و عدم همراهي شما با جو مثبت بازار
ميشه
توصيه بنده حقير فروش 9 سهم اضافي (تا زمانيكه صف دارن نگهداريد)و اضافه كردن در منفي ها به 4 سهم فباهنر،شيران،وصنا و دالبر هست
به ديد ميانمدت قطعا سود خوبي از اين 4 سهم كسب خواهيد كرد
نكته: تعداد سهام فعلي شما به درد سرمايه بالاي 600 ميليون ميخوره ،گرچه سهماي خوبي انتخاب كرديد ولي تعدادشون زياده
موفق باشيد
support عزيز
شبريز ديتاي زيادي نداره كه بشه تحليلش كرد اما تا زمانيكه بالاي 2200 معامله ميشه روندش صعودي هست
بنده كلا با سهامهاي بزرگ بازار ميونه خوبي ندارم روي تك سهم ها كار مي كنم
موفق باشيدشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
در اصل توسط sharife پست شده است View Postسلام من سهام واتی خریده ام اون را کی بفروشمشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
تمام ساختمانیها برای مجمعشون حرفهای زیادی برای گفتن دارن بهترین موقع برای ورود به ساختمانیها همین روزهاست اما نمیدونم چرا یک عده دوست دارن با التماس تو صف سهمو بخرن ساختمانیها یکی پس از دیگری در حال تعدیل هستند آمار معاملات تو یکی دو هفته گذشته تو ساختمانیهارو با قبل مقایسه بکنید عده ای خیلی بی سر و صدا دارن وارد ساختمانیها میشن تقریبا پایینترین پی بر ای رو تو صنایع مختلف دارن راهی که سیمانیها رفتن نوبت ساختمانه...
نظر
نظر