نرخ ارز (اسکناس) | ||
فروش | خرید | |
1771 | 1758 | دلار آمریکا |
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
امروز قیمت طلا و سکه ، نسبت به روز 5 شنبه شاهد افزایش چشمگیری بود.هم بخاطر افزایش 40 تومانی قیمت دلار ، هم قیمت طلا در بازارهای جهانی
نظر
-
در اصل توسط hamed_u139 پست شده است View Postامروز قیمت طلا و سکه ، نسبت به روز 5 شنبه شاهد افزایش چشمگیری بود.هم بخاطر افزایش 40 تومانی قیمت دلار ، هم قیمت طلا در بازارهای جهانی
نظر
-
-
-
وقتی دیروز دلار بعد اون همه خبر بد روز جمعه که نزدیک بود فقط اعلام جنگ بگن رشدی نکرد میشد متوجه شد که سقف دلار رو دیگه بستن مثل صدرا که این مهد ارین رو 190 سقفش رو بسته بود واجزاه نمیداد هیچ رقمه بالا بره ودیگه از اون صعودهای عجیب غریب تو سهم خبری نبود ...
ولی در مورد کف دلار فعلا بازار خودش کف رو روی 1600 بسته باید دید از نظر دولت کف دلار کجاست.....پس فوقش یک نوسان 15 درصدی تو دلار میشه گرفت ..از این بیشتر راه نداره ..یعنی دولت اجازه نداده فعلا ...انتظار این حرکت از دولت رو نداشتم ولی خوب وقتی تونست سکه یک میلی رو برسونه به خدود 600 من که بهش ایمان اوردم ....
خیلی کارها میتونه بکنه این دولت ...ما دست کم گرفته بودیمش...
نظر
-
دلار در حال کاهشه و این به نفعه اکثریت بورسه و به ضرر صادر کننده ها و قندیهافروش خرید 1740 1725 دلار آمریکا
به نظر من که دلار رو تا 1650 تو همین یکی دو روز آینده می ریزند
تا نظر دوستان چه باشد؟The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postوقتی دیروز دلار بعد اون همه خبر بد روز جمعه که نزدیک بود فقط اعلام جنگ بگن رشدی نکرد میشد متوجه شد که سقف دلار رو دیگه بستن مثل صدرا که این مهد ارین رو 190 سقفش رو بسته بود واجزاه نمیداد هیچ رقمه بالا بره ودیگه از اون صعودهای عجیب غریب تو سهم خبری نبود ...
ولی در مورد کف دلار فعلا بازار خودش کف رو روی 1600 بسته باید دید از نظر دولت کف دلار کجاست.....پس فوقش یک نوسان 15 درصدی تو دلار میشه گرفت ..از این بیشتر راه نداره ..یعنی دولت اجازه نداده فعلا ...انتظار این حرکت از دولت رو نداشتم ولی خوب وقتی تونست سکه یک میلی رو برسونه به خدود 600 من که بهش ایمان اوردم ....
خیلی کارها میتونه بکنه این دولت ...ما دست کم گرفته بودیمش...
فعلا تا رسیدن وقت مذاکرات بعدی اوضاع دلار همینطور نوسانیه.
ماشا... تو داخل هم که همه برا 5+1 خط و نشون میکشن!
دیگه تو مساجد کشور امام جماعت هم پیدا نمیشه! همه شون شدن تئوریسین سیاسی =))
و به جای رهبر هم تصمیم گیری میکنن!و دستور لغو مذاکراتو میدن=))
بگذریم
به نظرم این شرایط،آرامش قبل از طوفانه.
کافیه تو مذاکرات آخر خرداد هم توافقی حاصل نشه،اونوقت رشد دلار شروع میشه.
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postالبته جعفر جان
بگذریم
ولی مرتضی جان من احتمال خیلی زیاد می دم که نتایج در روسیه مثبت باشه
اول که این روسیه کلی باج می تونه از ایران بگیره بابت این موضوع و کلی به نفعشه که مذاکرات اونجا برگزار میشه
ضمنا" اصلا" به هیچ وجه نیز به نفع روسیه نیست که مذاکرات منفی باشه به خاطر همین هم روسیه هم تمام تلاششو خواهد کرد
بعدش هم چرا تاریخ رو انداختند قبل از تحریم نفت که در تیر ماه است
به نظر من همه اینها باعث خواهند شد که نتیجه مذاکرات مثبت باشه
به نفع هیچکس نیست که مذاکرات منفی باشه حتی به نفع آمریکاThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postالبته جعفر جان
بگذریم
در مورد مذاکرات باید حل بشه ..این باید از اون بایدهاست ..وگرنه چنان فشاری بر مردم میاد که اونوقت هیچ کس نمیتونه جلوی اعتراض اینها وایسه.....
در صورت شکست مذاکرات ورشد دلار وبالا رفتن تورم به نظرم اونوقت قیمت گذاری دولیت بر تمام اجناس اعمال خواهد شد یعنی قیمت اجناس رو دولت تعیین خواهد تا فشاری بر مردم وارد نشه ویک روش دیگه هم هست اونم اینکه دوباره به مردم کوپن بدن ...همون گوپن های قند شکر وروغن وبرنج .....
دولت از ترس تورم وگرانی یارانه ها رو اجرا نکرد .....به نظرم که این مذاکرات به نتیجه خواهد رسید ...هر طوری که شده ..یعنی باید به نتیجه برسه....این فشاری وتورم رو فقط در این دوسال اخیر من به یاد دارم ...
نظر
نظر